Altijd tevreden

We reizen al meer dan 30 jaar meer dere keren per jaar met Tui. Slechts 1 keer met andere maatschappij en dit was een ontgoocheling wat betreft de service per plaatse.

Gemakkelijk

Alles gaat vlot

Site agréable pour préparer un voyage

Cela fait déjà plusieurs années que je voyage avec vous et je n'ai pas eu de mauvaises surprises

Ik heb voldoende computerkennis om digitaal een reis te boeken.

Ik heb voldoende computerervaring waardoor ikzelf probleemloos mijn reis naar Griekenland digitaal kon vastleggen. Ik vind het wel vreemd dat er dossierkosten ad 25,00 euro aangerekend worden wanneer jezelf alles digitaal regelt. Kan ik hierover meer duiding krijgen , aub ?

Simple et rapide

Rapide, simple et une belle promo pour la Noël

Simple et efficace

Nous sommes satisfait des services avec Tui, Les offres sont claires et attractives. nous recommandons vivement ce service et effectuerons d'autres voyages via Tui.

geen problemen voor een boeking bij Tui

Geen problemen met een boeking bij Tui, duidelijke app.

Ben tevreden

Ik ben tevreden over mijn online boeking en de online betaling van het voorschot via mastercard. Jammer dat ikzelf het hotel moest mailen om een parkeerplaats te reserveren maar dat is inmiddels gelukt en werd door het hotel bevestigd. Was van groot belang voor onze boeking daar het hotel in het centrum van de oude stad gelegen is. Opmerking: het opzoeken op de site van Tui gaat wel soms heel traag of helemaal niet.

geen normale manier van voorschotbetaling mogelijk(2024???)

alleen betaling met mastercard/visa mogelijk??????? Ook via telefoon geen hulp mogelijk????

Très bien mais

Réservation facile Dommage qu'il faille réserver si tôt pour bénéficier de promos pour l'été Il faut entamer son compte épargne et perdre sa prime de fidélité pour payer l'acompte Il faudrait au minimum savoir jusqu'à quand dure les promos pour ne pas les rater

De website was niet duidelijk

Ik boekte een pakketreis via de website. Daar stond duidelijk vermeld met afbeeldingen dat de vlucht, de bus en het hotel inbegrepen is in de prijs. Bij de boeking moest ik de bagage ingeven voor de H/T voor de 2passagiers, waarvoor betaald moest worden. OK Vervolgens werd er gevraagd als er vervoer moet zijn ter plaatse. Als ik dit bevestigde, werd aangegeven dat er betaald moest worden. Gezien dit niet conform is met hetgeen op de website staat nam ik contact met de dienst van TUI in Brussel. Ik meldde de onduidelijkheid aan de medewerker. Zij zou mij helpen met het invullen van het document. Bij het vervoer meldde ze dat er soms ook moet betaald worden voor vervoer. Ik herhaalde dat dit inbegrepen is en dat ik dit niet nogmaals zal betalen en dus niet zal aanvinken. Ze zei dat dit kan en als ik toch vervoer wenste, ik dit nadien nog kon bestellen. Mijn vraag : waarom wordt dit item ofwel niet vermeld in het geval van een pakketreis of is er een aanvinking mogelijk dat het om een pakketreis gaat.

Top nog wel wat wachten

Positief

Het boeken van een vliegreis gaat vlot en is gemakkelijk, als je enkele regels in acht neemt, je moet altijd goed de te boeken datums controleren, vooral als je een hotel bekeken hebt en dan opnieuw overschakelt naar de bestemming, of een ander hotel, want dan gebeurt wel eens dat men op andere data terechtkomt !!!.

Website NIET gebruyikvriendelijk

Website is niet gebruikvriendelijk, hapert altijd, of doet verkeerde dingen waardoor mijn boeking verkeerd was omdat het gewoon niet goed werkt Ofwel kan je de datums niet aanpassen, ofwel iets anders.... Heb dus een half uur moeten bellen om boeking volledig aan te passen omdat website zelf zijn zin maar deed.... Reizen op zich zijn wel goed

Gemakkelijk en vlot boeken

Zonder problemen op een paar minuten tijd een reis geboekt en parking aan de vlieghaven

Eenvoudig gemakkelijk overzichtelijk

Gemakkelijke en kwaliteitsvolle website

Profesioneel

Gemakkelijk

Heel gemakkelijk om te boeken

zeer praktisch en duidelijk

zeer snel kunnen boeken

VLOTTE AFHANDELING

WEBSITE IS VLOT TE BEDIENEN EN DUIDELIJK

facile

sans soucis. Très facile à réserver.

Onoverzichtelijke website

Moeilijke website…

vlotte service

goede info

Wat moeilijk zeker als je een annuleringsverzekering erbij wil

Moeten bellen naar hoofdbureau

Réservation rapide et aisée via le site

Le site propose des last minutes par destination; ce qui nous a permis de faire un choix rapide et aisé. L’évaluation avec une cote sur 10 est bienvenue pour se faire une idée des possibilités et du degré de confort.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende