Heel vlot

Alles was heel duidelijk. En boeking ging vlot. Jammergenoeg kon ik mijn vakantiecheque niet gebruiken. Daarvoor heb ik een shop moeten contacteren. Zou normaal moeten mogelijk zijn om te integreren in een site vind ik. Bovendien was de dag ervoor de bestemming met korting. Het was voor mij niet duidelijk tot wanneer deze korting liep.

Excellente prestation

Site internet clair et efficace

Was niet oke

Beste tui we zijn teleurgesteld was de laatste keer dat we online geboekt hebben daar we een kleine hondje op aanvraag hebben en geen icoontje voor aantevragen daar we daar na telefonisch contact hebben moeten nemen met een teleurstelling deze keer geen tevreden klant waren dank bij voorbaat fam van aken

Zeer makkelijk

Makkelijk te boeken

Overzichtelijk en duidelijk

Op een snelle en duidelijke manier kunnen boeken. Ook de bagage is heel overzichtelijk aangegeven. Dus ja in orde. Hopelijk verloopt de rest ook zo vlot.

Vlotte boeking !

Duidelijke website zodat vlot geboekt is !!

Zeer content

Goede en duidelijke site met gemakkelijk boeken Wel zeer ambetant dat we telkens nog achteraf moeten bellen om de hond aan te geven begrijp dat niet goed,als je hotel boekt waar honden toegestaan zijn

Vooral de prijsaanbiedingen zijn zeer goed! Heel overzichtelijk!

Alles ging snel en goed

Redelijk

Keuze genoeg alles oké tot betaling.Was geen iDEAL toen gebeld en zei vertelde me; oei staat er niet tussen probeer morgen nog eens En anders bel morgen nog eens.Sorry 0,30 cent per minuut en mij niet kunnen helpen ; slecht en dan zeggen belt u morgen anders terug.

Rapidité et efficacité

Le site est très clair et c'est très facile de faire les réservations.

Facile et rapide

Réservation très facile, site très clair ! Par contre pas moyen de payer via MasterCard ... Un bug peut être ??

Tevreden

De deal waar mijn oog op viel was twee dagen erna niet meer beschikbaar, de dag daarop weer wel. Ik begrijp dat de promo’s tijdelijk zijn maar eventueel als extra tool is een afloopbalk of aftelsysteem voor promo’s een plus. Dit is misschien al actief maar voor mij ontbrak het toch. Voor de rest apprecieer ik het gebruik en interface van zowel website als app. Tevreden dus

Oke

Oke

na een dubbele boeking naar de helpdesk gebeld (3) 1. zei dat er niets aan gedaan kon worden en dat ik nu met twee boekingen zat 2. heeft direct geannuleerd maar zonder bevestiging 3.heeft mij snel en vriendelijk geholpen en direct het nodige gedaan

Eenvoudig

Ik zou graag meer informatie over de kamers en hotel hebben. Ik heb bij de Duitse tui website veel meer over de hotel kunnen leden.

Redelijk vlot

Ging redelijk vlot, behalve dat ik niet kom betalen met visa

Altijd alles perfect in orde.

De website was duidelijk alleen viel de site soms uit denk die dag wat problemen maar voor de rest ging alles goed

Antwoord gekregen volgens de vraag

Ik had een goed gevoel met ons telefonisch contact. Online boeken is snel gebeurd aan de informatie dat ik kreeg via de website. Ik was iets vergeten te boeken, en is op een snelle manier recht gezet. Alleen spijtig als klant dat je de 070 lijn als betalende lijn moet gebruiken, dat vind ik een minpunt. Grtjes Antoon

Heel reactief om mijn mails en een oplossing gevonden

Klantvriendelijke boeking, simpel en goed

Vroeger steeds geboekt bij andere maatschappij, nu gekozen voor TUI . Net te laat voor alle voordelen , luchthavenvervoer en bagage .... jammer maar we gaan het niet aan ons hart laten komen en uitkijken naar onze vakantie

goede service

heel goede service

Niet fameus

DE betaling heb ik 4 x geprobeerd en steeds ging het mis,na 2x bellen op het contactnr. iemand gehad die mij hielp na7 minuten( betalend),waarom betalen om met Tui te kunnen reizen?Via overschrijven dan toch kunnen betalen,Dankzij Marijke.

Vlot en gemakkelijk

Gemakkelijk en duidelijk te volgen bij het ingeven van de gegevens

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende