ging vlot

ik heb de gegevens gecheckt in mijn tui. Het feit is dat ik 2 kamers besteld heb, maar ik zie maar 1 kamertype in mijn tui reserveringsnummer 070301702

première fois avec tui ... a revoir

aucune .

Online niet, telefonisch wel.

Online reserveren lukte niet. Alles ingegeven maar de reservering betalen en boeken lukte niet. Dan telefonisch Tui gecontacteerd. Een vriendelijke dame heeft me twee keer teruggebeld en de reservering zelf uitgevoerd. Zo liep ik wel de online korting van 25 € mis.

Als vaste klant: teleurstelling

Beste, we zijn al jaren trouwe klant. We kregen thuis een voucher toegestuurd met vroegboekvoordelen en bij boeken stond "boek snel voor 31/12" We hebben 28/12 snel geboekt om te ondervinden dat er GEEN gratis luchthavenvervoer was en als ik nu naar dezelfde reis kijk (exacte data), is de reis goedkoper geworden, dus we voelen ons ******en en dat zijn we van TUI niet gewoon, integendeel. Met vriendelijke groeten, EW

alles ging vlot, maar tweemaal dat ik niet verder kon, en opnieuw moest proberen o

alles is duidelijk, overzichtelijk... hopelijk hebben we ook de beste prijs voor die periode ten opzichte van andere aanbieders. we zullen TUI.be zeker aanbevelen

Correcte info en overzichtelijk invulformulier.

Eens een bestemming gekozen verloopt het boeken vlot in een overzichtelijk stappenplan. Ook de berekening van totaal en voorschot is helder.

Praktisch, volledig, overzichtelijk, betrouwbaar

Boekingen bij Tui hebben ons nog nooit onaangename verrassingen gebracht. Door een uitgebreid netwerk van lokale medewerkers, ben je ook in het buitenland nooit aan je lot overgelaten.

Klaar en duidelijk

Ook deze keer heb ik geen problemen ondervonden bij het boeken van een reis, reeds verschillende malen on line geboekt

Rapidité

Le tri sélectif par pays, puis par ville, séjour, club ou non, etc.…permet de gagner du temps pour avoir un choix net et précis en fonction de nos budgets. Par contre, j'ai été surprise que maintenant, même pour un poids de bagages à 20 kgs nous sommes dans l'obligation de supporter des frais. Auparavant, un surcoût de poids était demandé, ce que je comprenais !

Makkelijke om teboeken

Het boeken op zich vond ik heel eenvoudig. Enkel tijdens de boeking miste ik dat er niet vermeld stond de periode van boeken en de vllieghavens met alle gevolgen dat ik gemist heb dat we vertrekken vanuit Brussel en terug komen in Oostende.

Vlot maar ?

Toen ik de reis wou betalen lukte mij dit niet via de site. Kon geen bank selecteren. Dan telefonisch contact en zo via deze weg betaald. Hotel linde Oostenrijk. Skivakantie

facile

jusque là bien , voir la suite.

De boeking verliep zeer vlot, zonder problemen.

Belangrijk is dat alles logisch op elkaar volgt en afgestemd is. En dat is op uw webpagina. Dus geen problemen.

Yessss, vakantie!

Kamertypes mogen beter beschreven zijn, maar verder echt super duidelijk.

Bien

Bien

Gemakkelijk

Eenvoudig en duidelijk

Ging redelijk vlot

Ging redelijk vlot , wel in twee keer ..... site blokkeerde op een eindfase , opnieuw moeten beginnen,..

makkelijk

makkelijk te reserveren

Ging vlot.

Altijd spannend om je reis te boeken. Maar aan het einde van de boeking opgelucht als de verlossende mail komt met de bevestiging.

Rectification de prix

J'avais trouvé le même voyage chez Sunweb, après l'avoir signalé, rectification directe. Merci du sérieux. Bàv.

perfect

goed maar heb mijn bevestegingsmail niet gekregen

Super..

Mooie promoties en gemakkelijk boeken..

Heel tevreden maar voor meer info duurt het veel te lang daarom maar een 7

Over het algemeen ben ik heel tevreden maar soms stoorde het me dat het heel lang duurde voor ik de gewenste info kreeg daarom maar een 7

Ging heel vlot.

Website werkt heel vlot.