tres bon produit

ce n'est pas la premiere fois que nous reservonc avec TUI.BE ET TUI.FR c'est toujours aussi simple et rapide

Rapide et sur

Très rapide pour réserver ainsi que la confirmation par émail.

Correct

Als ik mijn tickets en voucher tijdig heb ,dan correct.

Ik maak voor niemand reclame enkel als ik er zelf bij win.

Ik maak voor niemand reclame enkel als ik er zelf bij win.

Incomplet !

En effet a la réservation de mon séjour. Je sélectionne un type de chambre sur base d'une sommaire description. SANS garantie que je l'obtiendrai à l'arrivée sur place par l'Hôtelier Il manque une photo du type de chambre choisi exemple : chambre 2 personnes du type supérieure (?) vision extérieure ? calme ? ensoleillée ?

Facile et clair

Processus rapide et environnement clair... A voir lors du séjour si tout concorde..

Vriendelijk ontvangst, behulpzame mensen die je op alle vlakken proberen te helpen.

heel goed

Ging vlot

Alles was duidelijk en makkelijk

Heel duidelijk en gebruiksvriendelijk

De stappen doorlopen ging heel vlot.

Filter

Zeer moeilijk om te filteren , keuze verdwijnt steeds, men moet steeds opnieuw beginnen. Daarom boekte ik vroeger steeds bij Neckermann omdat hun systeem veel gemakkelijker wad

Matig.

Springt regelmatig weg,en moet steeds opnieuw geladen worden, Heel frustrerend.

Restant betaling zeer moeilijk te boeken.

Men vroeg een reserveringsnummer van 10 cijfers , waar er maar 9 vermeld stonden . OM te boeken via www. tui.be vraagt men in te loggen. Dus eerst wachtwoord aanmaken (want nog geen account). Lukt dan achteraf niet met dit wachtwoord.Nergens staat nog vermeld op welk rekeningnummer het restant moet gestort worden. Dus eerst terug naar de voorschotbetaling. Die voorschotbetaling wordt niet teruggevonden , omdat bij Deutsche Bank er geen onmiddelijke afrekening gebeurt.( zelfs niet met maestro). Na een uur geklungel dan maar via i-phone wat dan uiteindelijk toch gelukt is.TIP: gewoon alle stortingsgegevens nog eens vermelden op e-mail met openstaande saldo.

Du choix à prix démocratique

Simple et efficace

UITSTEKEND

MIJN KINDEREN ZIJN AL ENKELE KEREN MET JULLIE OP VERLOF GEWEEST EN WAREN VOL LOF. DAAROM DOEN WIJ DIT OOK.

Wie zoekt die vindt😄

Leuk om de website te verkennen. Scrollen door foto's kan vlotter

Makkelijker om een prijs te kennen maar moeilijker om hotels te vergelijken.

Simple et efficace

Pour l'instant, impeccable :)

Pratique

Bien

Offre plus large que sur TUI.FR en direction de l'Egypte

L'offre de Tui.be vers l'Egypte au départ de Bruxelles est plus large et plus avantageuse que celle de Tui.fr qui ne propose rien au départ de Lille. Reste encore une question à laquelle je n'ai pas eu de réponse (posée par mail) au sujet des visas car nous sommes citoyens français : la prise en charge des visas annoncée dans l'offre est-elle valable pour nous ?

Grand choix et facilité d'utilisation

Recherche aisée grâce aux nombreux filtres. Destinations bien documentées.

Alles was overzichtelijk en duidelijk

Toen ik wou veranderen van reis kreeg ik een heel behulpzame dame aan de lijn die maakte dat alles in kannen en kruiken was. Enige minpunt was de lange wachttijd van het betalende telefoongesprek.

Bij het invullen van mijn gegevens heb ik niet gezien mijn geboorte data en pas bij uitprinten gezien dat er verkeerde data op stond. Het zou zo moeten zijn dat als vergeet in tevulen je niet verder kan met afronden. Nu heb ik mail gestuurd voor deze wijziging. Bedankt voor aan dacht Theo Jansen

Vrij vlotte en duidelijke reservatie. Wel extra kosten die niet aangeduid stonden

De reservering zelf liep vlot. Maar als je een totaalprijs incl vliegtuig, all in krijgt en na stap 2 plots extra moet betalen voor blokkering brandstofprijs en valiezen, dan verschiet je toch even. Stond niet duidelijk op website bij keuze all in hotel. Ook stond er duidelijk bij keuze reis #bustransfer van en naar hotel inbegrepen. Bij definitieve reservatie staat hier niets meer van terug op de papieren.

Site bien expliqué et clair

Tout c'est bien passé rien de bien compliqué

Alles verliep vlotjes

De boeking liep heel vlot, ieder stap was duidelijk

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende