Verwarrend

weinig info over annulatie/reisbijstandverz. als klant had ik graag op voorhand geweten dat enkel 10 kg handbagage inbegrepen was, niet de koffers voor het ruim. Dat heeft de prijs omhoog gedreven.

Opzoeken ging goed, boeken minder

Het opzoeken van alle mogelijke opties en verschillende bestemmingen ging heel goed en was uitgebreid. Alleen geraakte ik niet voorbij de pagina van de titularis. Ik bleef hier op hangen. Verschillende browers gebruikt, ook een dag gewacht maar geen verandering. Dan maar geboekt via de telefoon en dat ging vlot.

super

jamais déçu

alles ging goed

ok

Boekingsproces Tui België in orde Vakantie geboekt bij TUI België, vanwege gezamenlijke vakantie met vrienden uit Gent

zeer gebruiksvriendelijk

heel gemakkelijk en vlug geboekt. Ook gemakkelijke site om vluchten, kamer, data, plaats e.a. aan te passen en te kiezen.

Alles is heel vlot verlopen

Goede website, vlot, alle nodige informatie, vlotte afhandeling. Hopen dat de rest ook op dezelfde wijze verloopt tijdens onze vakantie :-)

top, als het vlot verloopt!

een vakantie boeken via de site is duidelijk ingedeeld in verschillende stappen. alles wordt duidelijk uitgelegd én je kan makkelijk een stap terug om te vergelijken. Tegelijk een wagen huren tijdens je boeking verloopt ook soepel.

Le site est clair

Bien détaillé

Weinig gebruiksvriendelijk

Wat beter kan: - Doordat we voor ons gezelschap niet per persoon konden aangeven of iemand al dan niet een verzekering wou, dienden we met meerdere boekingen te werken. Dit kostte me niet alleen meer tijd, maar ook het geld om naar jullie klantendienst te bellen. - De klantendienst raadde voor bovenstaand issue aan om zelf met het hotel contact op te nemen om door te geven dat we als één gezelschap komen en zodoende ook één tafel voor het eten wensen. Mijn vraag daarbij: Hoe overbodig kunnen jullie jezelf maken? In het vervolg boek ik wel rechtstreeks bij het hotel zelf. Waarvoor betaal ik jullie dan nog? - De betaalmodule is echt te ouderwets voor woorden. Je moet zelf het bedrag invullen dat je wenst te betalen als voorschot (hoe ingewikkeld) en de module ziet er ook niet modern en weinig betrouwbaar uit. - Ik moest meerdere boekingen doen (zie hierboven), maar kreeg deze niet allemaal te zien in mijn boekingsoverzicht. Nee, ik diende altijd opnieuw in te loggen met een andere naam en boekingnummer.

Moeizaam, gebruiksonvriendelijk!

Moeilijk te boeken. Telefonisch contact betalend vind ik niet ok.

Snel ,eenvoudig en betrouwbaar

Ge en verdere commentaar

Vlotte boeking

Vlot en duidelijk proces

Facile et rapide

Site Web bien clair

Super makkelijk.

Snel en makkelijk. Heel overzichtelijk.

simple

simple et rapide pour réserver au meilleur prix et pas de file d'attente en agence

Filtres efficaces.

Sûrs de ne pas avoir de mauvaises surprises. Le site est très complet, ainsi que le descriptif des hôtels.

Réservation simple, vite fait bien fait !

Nous étions deux couples avec enfants (ados) à réserver , nus avons suivi les étapes pas à pas et vraiment sans surprise. Je remercie aussi le collaborateur Tui que j'ai eu en ligne chat. J'ai reçu un code promo par courrier le lendemain de l'introduction de ma réservation et il m'en a fait profiter directement. Merci Tui !

RAPIDE EXCELENT RAPPORT QUALITE PRIX

CHAQUES RESERVATIONS TRES BIEN JE SUIS CLIENT DEPUIS PRESQUE 20 ANS ET TRES SATISFAIT

Zeker aan te raden.

Duidelijke site, snelle berekening van het totaalpakket.

J espère avoir une réponse

J ai envoyer un mail pour une modification de ma réservation aucune réponse depuis 4 jours

Handig

Zeer mooie en duidelijke site. Hulp via chat ook perfect. Alleen jammer dat je online geen standaardmaaltijden kan kiezen en ook geen plaatsen in vliegtuig.

Fidele

Je suis fidèle à Tui depuis des années mais là je suis déçue car les prix changent sans cesse et me voilà à un jour près ratant les 10% de réduction supplémentaire, par les temps qui courent cela serait le bienvenu! ou m'aurait permis de prendre plus de jours de vacances! sinon étant une fidèle cliente c'est que je suis satisfaite

Goed, nu de vakantie nog.

De reservering ging goed en makkelijk. Enkel via gsm kon ik niet naar de stap om te betalen. Dit heb ik dan via de laptop moeten doen.

Gemakkelijk en duidelijk

Gistelsesteenweg 1