Gemakkelijk en duidelijk

zeer goed

duidelijk

Duidelijke website

Efficiënt, gebruiksvriendelijk

Zeer gebruiksvriendelijke manier om te boeken. Vooral het gebruik van filters is handig.

Snel

We hebben zeer snel gevonden wat we wilden en zeker goed van prijs

Bonne expérience

J'ai réservé un voyage à Florence, j'avais fait une simulation pour Madrid mais qui a été réservée comme un voyage. Il faut bien faire attention !! J'ai contacté Tui car j'avais 2 réservations pour une même date. Heureusement que j'ai sonné chez Tui, la personne a annulé le 2ème voyage. Ce qui n'est pas normal c'est que vous devez payer la communication en plus de votre abonnement. Système à revoir !!!

Gemakkelijk en veilig en snel

Ging zeer vlot zoals altijd

Op voorhand al wat opgezocht en dan uiteindelijk, zoals de laatste jaren, geboekt met een mooie vroegboekkorting 👍

Mooi overzicht

Bij het boeken ging alles vlot, toch bij de wensen is het beperkt, daar er vooraf alles is ingegeven, men kan geen persoonlijke wensen vragen. Daarom is het misschien niet altijd mogelijk deze te vervullen, maar toch , je weet maar nooit. Ik had nml. wel graag een garage gereserveerd bij mijn boeking.

Duidelijk

Kort En bondig. Alles duidelijk aan te geven

Dat ging vlot.

Na mijn geschikte trip te hebben gevonden , was het makkelijk te reserveren.

Ging zeer makkelijk

Eventjes moeten zoeken, maar daarna ging het vlot. Alleen weet ik niet wanneer ik de rest moet betalen. Het voorschot is betaald, ik weet wel de datum, maar stuurt Tui nog een mail, of moet ik zelf contact nemen? Maar ik ben zeker dat het goed opgelost zal worden.

Makkelijk en snel

Overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Duidelijke schermen en vlotte interface

Manque de flexibilité

Nous partons avec nos grands enfants et souhaitions l'upgrade rien que pour nous : impossible. Tous ou aucun ...

Was heel gemakkelijk, een aanrader 👍👍👍

Wat een super gemakkelijke site,zeer gebruiksvriendelijk 👍👍👍

Simple et rapide

L'impossibilité de rajouter des bagages en ligne après avoir réservé..

Boeking verliep vlot

De boeking op zich verliep vlotjes. Het bijkomend bericht dat ik een uur na de boeking stuurde is echter nog steeds niet beantwoord.

Makkelijk Duidelijk Snel

goed en overzichtelijk

ruime keuze, goede indeling en overzichtelijk

Travel Tui

I follow in english. Easy, good rates , hôtels,

Facile, rapide et très professionnel

Un processus très simple, pratique, rapide et permettant d'avoir rapidement un aperçu complet des possibilités de vacances répondant à mes critères. L'analyse de chaque proposition est complète et permet d'avoir une bonne idée de chaque destination/hôtel. Une fois le choix final fait, la réservation est rapide et extrêmement facile. Que du professionnalisme! Merci

site facile d'utilisation et convivial

site facile d'utilisation et convivial

Moeilijk om de kamers samen te stellen.

Ik heb toch de voorkeur om via een kantoor te boeken.

Top sélection d’hôtels

Prix sacrifiés pour classe totale dans choix hôtels

Finalisation de la réservation a posé problème

Bonsoir, Après avoir procédé à plusieurs simulations, j'ai eu quelques difficultés pour passer au paiement de ma réservation. J'avais l'information qu'il s'agissait de la dernière chambre mais je n'arrivais pas à passer ce cap pour payer. Après cela, suite à une manipulation erronée au niveau du paiement, j'ai du recommencer toute la procédure. Finalement, cela s'est débloqué.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende