Gemakkelijk

Eenvoudig en duidelijk

Ging redelijk vlot

Ging redelijk vlot , wel in twee keer ..... site blokkeerde op een eindfase , opnieuw moeten beginnen,..

makkelijk

makkelijk te reserveren

Ging vlot.

Altijd spannend om je reis te boeken. Maar aan het einde van de boeking opgelucht als de verlossende mail komt met de bevestiging.

Rectification de prix

J'avais trouvé le même voyage chez Sunweb, après l'avoir signalé, rectification directe. Merci du sérieux. Bàv.

perfect

goed maar heb mijn bevestegingsmail niet gekregen

Super..

Mooie promoties en gemakkelijk boeken..

Heel tevreden maar voor meer info duurt het veel te lang daarom maar een 7

Over het algemeen ben ik heel tevreden maar soms stoorde het me dat het heel lang duurde voor ik de gewenste info kreeg daarom maar een 7

Ging heel vlot.

Website werkt heel vlot.

tres bon produit

ce n'est pas la premiere fois que nous reservonc avec TUI.BE ET TUI.FR c'est toujours aussi simple et rapide

Rapide et sur

Très rapide pour réserver ainsi que la confirmation par émail.

Correct

Als ik mijn tickets en voucher tijdig heb ,dan correct.

Ik maak voor niemand reclame enkel als ik er zelf bij win.

Ik maak voor niemand reclame enkel als ik er zelf bij win.

Incomplet !

En effet a la réservation de mon séjour. Je sélectionne un type de chambre sur base d'une sommaire description. SANS garantie que je l'obtiendrai à l'arrivée sur place par l'Hôtelier Il manque une photo du type de chambre choisi exemple : chambre 2 personnes du type supérieure (?) vision extérieure ? calme ? ensoleillée ?

Facile et clair

Processus rapide et environnement clair... A voir lors du séjour si tout concorde..

Vriendelijk ontvangst, behulpzame mensen die je op alle vlakken proberen te helpen.

heel goed

Ging vlot

Alles was duidelijk en makkelijk

Heel duidelijk en gebruiksvriendelijk

De stappen doorlopen ging heel vlot.

Filter

Zeer moeilijk om te filteren , keuze verdwijnt steeds, men moet steeds opnieuw beginnen. Daarom boekte ik vroeger steeds bij Neckermann omdat hun systeem veel gemakkelijker wad

Matig.

Springt regelmatig weg,en moet steeds opnieuw geladen worden, Heel frustrerend.

Restant betaling zeer moeilijk te boeken.

Men vroeg een reserveringsnummer van 10 cijfers , waar er maar 9 vermeld stonden . OM te boeken via www. tui.be vraagt men in te loggen. Dus eerst wachtwoord aanmaken (want nog geen account). Lukt dan achteraf niet met dit wachtwoord.Nergens staat nog vermeld op welk rekeningnummer het restant moet gestort worden. Dus eerst terug naar de voorschotbetaling. Die voorschotbetaling wordt niet teruggevonden , omdat bij Deutsche Bank er geen onmiddelijke afrekening gebeurt.( zelfs niet met maestro). Na een uur geklungel dan maar via i-phone wat dan uiteindelijk toch gelukt is.TIP: gewoon alle stortingsgegevens nog eens vermelden op e-mail met openstaande saldo.

Du choix à prix démocratique

Simple et efficace

UITSTEKEND

MIJN KINDEREN ZIJN AL ENKELE KEREN MET JULLIE OP VERLOF GEWEEST EN WAREN VOL LOF. DAAROM DOEN WIJ DIT OOK.

Wie zoekt die vindt😄

Leuk om de website te verkennen. Scrollen door foto's kan vlotter

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende