Vlot maar ?

Toen ik de reis wou betalen lukte mij dit niet via de site. Kon geen bank selecteren. Dan telefonisch contact en zo via deze weg betaald. Hotel linde Oostenrijk. Skivakantie

facile

jusque là bien , voir la suite.

De boeking verliep zeer vlot, zonder problemen.

Belangrijk is dat alles logisch op elkaar volgt en afgestemd is. En dat is op uw webpagina. Dus geen problemen.

Yessss, vakantie!

Kamertypes mogen beter beschreven zijn, maar verder echt super duidelijk.

Bien

Bien

Gemakkelijk

Eenvoudig en duidelijk

Ging redelijk vlot

Ging redelijk vlot , wel in twee keer ..... site blokkeerde op een eindfase , opnieuw moeten beginnen,..

makkelijk

makkelijk te reserveren

Ging vlot.

Altijd spannend om je reis te boeken. Maar aan het einde van de boeking opgelucht als de verlossende mail komt met de bevestiging.

Rectification de prix

J'avais trouvé le même voyage chez Sunweb, après l'avoir signalé, rectification directe. Merci du sérieux. Bàv.

perfect

goed maar heb mijn bevestegingsmail niet gekregen

Super..

Mooie promoties en gemakkelijk boeken..

Heel tevreden maar voor meer info duurt het veel te lang daarom maar een 7

Over het algemeen ben ik heel tevreden maar soms stoorde het me dat het heel lang duurde voor ik de gewenste info kreeg daarom maar een 7

Ging heel vlot.

Website werkt heel vlot.

tres bon produit

ce n'est pas la premiere fois que nous reservonc avec TUI.BE ET TUI.FR c'est toujours aussi simple et rapide

Rapide et sur

Très rapide pour réserver ainsi que la confirmation par émail.

Correct

Als ik mijn tickets en voucher tijdig heb ,dan correct.

Ik maak voor niemand reclame enkel als ik er zelf bij win.

Ik maak voor niemand reclame enkel als ik er zelf bij win.

Incomplet !

En effet a la réservation de mon séjour. Je sélectionne un type de chambre sur base d'une sommaire description. SANS garantie que je l'obtiendrai à l'arrivée sur place par l'Hôtelier Il manque une photo du type de chambre choisi exemple : chambre 2 personnes du type supérieure (?) vision extérieure ? calme ? ensoleillée ?

Facile et clair

Processus rapide et environnement clair... A voir lors du séjour si tout concorde..

Vriendelijk ontvangst, behulpzame mensen die je op alle vlakken proberen te helpen.

heel goed

Ging vlot

Alles was duidelijk en makkelijk

Heel duidelijk en gebruiksvriendelijk

De stappen doorlopen ging heel vlot.

Filter

Zeer moeilijk om te filteren , keuze verdwijnt steeds, men moet steeds opnieuw beginnen. Daarom boekte ik vroeger steeds bij Neckermann omdat hun systeem veel gemakkelijker wad

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende