slechte site

Het opzoeken van een boeking verloopt ondermaats, het kiezen van een vluchthaven, het kiezen van all in of half pension enz. is soms wel, soms niet mogelijk, alles behalve gebruiksvriendelijk, soms is sorteren op prijs mogelijk, soms niet. Er moet dringend gewerkt worden aan dat menu. Ik had 2 boekingen gemaakt, van beiden een voorschot betaald. Daar ook bevestiging van ontvangen, maar op de bestelbon staat er bij één dat er geen voorschot is betaald terwijl dat dus wel het geval was, dus intern werkt de site ook niet goed.

Reservation seul sans avis

Je me rends sur le site pour consulter les tarifs et regarder les code promos et en consultant ue me retrouve avec des vacances non voulu réserver honteux et apres 10€ pour essayer de contacter pe service qui ne sait même pas annuler tout cela je trouve honteux

• Nous recommanderiez-vous? Non

Wat een aangename ervaring reizen met Tui!! Onze korte vakantie/reis naar Marbella is prima afgelopen. Daarom nog een reis in februari geboekt naar Torremolinous. We zijn hele maal tevreden van onze vorige reis naar Marbella in December. mvg Christine & Idris mvg Christine & Idris Khan

Eenvoudig en overzichtelijk

Duidelijk om te kiezen en te boeken

Zeer goed en heel eenvoudig te reserveren

Heel duidelijke website

alleen op reis.

veel vakanties bekeken die ik interessant vond,maar wanneer ik een periode ingaf waren die alleen te boeken voor koppels.

heel vlot verlopen

Ik geef een tien op tien.

Gebruiksvriendelijk, duidelijk, ruim voldoende keuze.

Heel gebruiksvriendelijke site, zeer duidelijke prijzen van alle mogelijkheden en extra's. Ruime keuze en verschillende prijsklassen. Alle betaalmogelijkheden, snel en overzichtelijk. Snelle en duidelijke bevestiging van je gekozen vakantie.

Zeer gemakkelijk!

Aanzienlijke vroegboekkorting 👍

Oké

Tijdens boeken was het lastig te achterhalen hoeveel bagage op de vlucht mee mag en hoe eventueel bij te boeken. Voor mij was onduidelijk of alleen roepnaam mocht worden ingevuld of namen zoals op identiteitskaart. Bij annulatie van betaling niet teruggekeerd naar keuzescherm voor betalingsmethode, bij betaling via mijn tui moet men zelf het bedrag invullen, dat nergens meer te achterhalen valt. Verder wel oké, boeken van hotel en vlucht verliep probleemloos.

Overzichtelijk en efficiënt

Geen enkel probleem bij invulling van de diverse rubrieken. Alleen liep het aanvankelijk verkeerd door m'n eigen fout bij de betaling. Had KBC aangestipt maar bij het tekenen waren 8 cijfers nodig en KBC-bankkaart werkt met zes cijfers. Bij herbeginnen en betaling met EuroMastercard verliep alles naar behoren. Maar helaas bleek dubbele boeking het gevolg . En dus wel enige moeite om dat weer ongedaan te maken.

Nooit meer!

Héél moeilijk en achteraf bleek dat er serieuze problemen waren. Boeking geannuleerd, betaling niet ontvangen e.d. Uiteindelijk ben ikzelf naar het TUI-agentschap gegaan en daar werd alles verbeterd en kreeg ik de bevestiging dat mijn reis naar Rome uiteindelijk geboekt werd en ook betaald! Ik zou toch rekening houden met mensen die niet zo op de hoogte zijn inzake PC's, boekingen via internet en ook wel ergens bang zijn dat ze op verkeerde plaatsen ingelogd zijn! Internetcriminaliteit is niets nieuws en komt dagelijks voor!

Boeken op de website was kort gezegd 'een ramp'

Ik geraakte niet van stap 3 naar stap 4, op zondag geprobeerd en dan nog eens op vrijdag. Dan maar beginnen chatten ... dat ging tergend traag en ik heb het niet over de medewerker. Ik typte een zin en moest dan een minuut wachten eer die zin verscheen en dan nog eens een minuut eer ik send kon doen, onwerkbaar. Ik heb dan maar gebeld. Die vriendelijke mevrouw heeft dan alles ingevoerd. Dat telefoongesprek van 8 minuten verliep vrij efficiënt maar kost mij dan toch nog 8X30 cent.

Vlot

Duidelijke informatie en snel.

Snelle verwerking en duidelijke informatie zowel over hotel als de vlucht

TUI, IEDER JAAR OPNIEUW.

De website van Tui is uitstekend. Als er vragen rijzen is het plaatselijke kantoor steeds bereidwillig om een antwoord te zoeken. De service is prima. DUS: wij boeken twee keer per jaar, ieder jaar opnieuw, met TUI.

Laborieux

Difficile de comprendre où faire sa réservation de vol / j ai pourtant l habitude d enregistrer en ligne mais là j ai dû appeler le service client à 2 reprises / sur votre mail , vous dites d aller sur TUI fly pour avoir la carte d embarquement / je vais sur TUI fly , je mets mon nom et numéro de réservation et rien / j appelle le service client qui me dit qu il ne faut pas aller sur TUI fly mais TUI be / heureusement elle me dit qu il faut avant réserver les sièges avant de pouvoir avoir les cartes d embarquement / je fais les manipulations , je paye pour 2 sièges et finalement qu 1 seul siège a sa carte d embarquement/ j appelle à nouveau le service client qui me dit que ça a arrivé souvent et que je n ai pas dû cliquer sur la 2eme personne ( pourtant si ), bref elle m envoie par mail la carte d embarquement / je fais ensuite la réservation pour le retour et pas de carte d embarquement/ j appelle encore le service client qui me dit que pour le retour cela se fait directement au comptoir / je trouve que le site est mal expliqué

heel goed

tui is zeer goed om te reserven goede prijs ik beveel dit aan , aan vrienden en buren

Zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk voor reservatie te plaatsen.

Reeds verschillende malen boekingen gedaan via website van Tui. Alles is steeds vlot verlopen. Ook de app van Tui, is een aanrader voor gebruik op de smartphone

heel vlotte boeking !

een correcte afhandeling één opmerking: ik boekte op 16/12/19 Kaktus Albir. In de boekingsvoorwaarden was gratis bagage + luchthavenvervoer inbegrepen. Op de bestelbon vind ik dit niet terug. Ref.: boekingsnr 100493301 - dossiernr 288561816.

trés trés bien

plusieure fois réserver avec tui trés content du service merci et a bientot pour autre vacance

Problème rencontré avec ma réservation

Problème rencontré lors de ma réservation lors du paiement Réservation annulée Je refais une autre réservation dès le lendemain et ensuite je reçois de Tui le sur lendemain me stipulant qu'ils ont effectuer sans me demander mon accord une nouvelle réservation pour remplacer celle annulée. Je me suis retrouvée avec 2 réservations. obligée de prendre contact avec le service cliente à plusieurs reprises (coût des appels et perte de temps) Normalement tout est rentré dans l'ordre. J’espère que cela n'était pas un avertissement et que je vais passer de très belle vacances.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Bijzonder slecht

Last minute naar Hurghada geboekt en online betaald. Melding gekegen dat mijn reis werd geannuleerd maar geld is wel van de rekening gegaan. Gebeld naar Helpdesk (30 cent/minuut), daar een kwartier moeten wachten om iemand aan de lijn te krijgen die me (nogal onbeleefd) vertelde dat er problemen waren met de boekhouding. Ze zou me die dag na 9u terugbellen. Tot op vandaag nog niet teruggebeld en de boeking staat online nog steeds als "geannuleerd". Bericht gestuurd naar Helpdesk via email. Ik wacht nog steeds op antwoord.

Slordige procesgang

Alles leek goed te gaan. Tot twee uur later er een annulering van Tui kwam. Trouwens niet terecht. Daarna Mijn Tui niet in te komen.

Goed.

Beetje problemen gehad met de selectie van de kamers, anders ok. Achteraf nog een vraag gesteld via [email protected], maar tot nu nog geen antwoord gekregen.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende