très clair et simple d'utilisation

plusieurs fois que j'utilise votre site et aucun problème

Toch wel goed

Hallo, Ik was even in paniek omdat je via de website heel snel een officiële boeking maakt. Hierdoor heb ik naar de betaal lijn moeten bellen om een oplossing te vinden, aangezien ik dan twee vakanties had geboekt op dezelfde periode. Voor die situaties is het spijtig dat ik een betaal lijn heb moeten contacteren, en het duurde lang om een antwoord te krijgen. Daarbovenop, omdat het zondag was, zei men mij dat ik tot maandagmorgen moest wachten om één van de twee boekingen te kunnen annuleren. Gelukkig heb ik dan toch de bevestiging gekregen dat één van de twee boekingen kosteloos werd geannuleerd. Het was wel een stressvolle situatie die eigenlijk niet de bedoeling is om een fijne en zonnige vakantie te kunnen boeken. Gelieve hier toch eens naar te kijken, zodat anderen zich niet in dezelfde situatie bevinden. Groeten,

Redelijk vlot

Ik mis het vervoer naar en van de luchthaven...

ik wacht op bevestiging van verandering van de boeking

ik heb geboekt op maandag ,ik heb dinsdag verschillende keren telefonisch contact te hebben , daarna via internet gevraagd om een wijziging te doen , maar nog geen info om de betaling te doen via welke rekening!

Vlotte en correcte boeking

Sinds 2 jaar boeken wij via internet. Dat gaat vlot en correct. De 'vroegboekkorting' hield in dat er niet voor bagage noch voor transport van thuis tot de luchthaven (heen- en terugreis) betaald moest worden. Deze kortingen kunnen echter duidelijker tijdens het boekingsproces vermeld worden in de berekeningsmodule en dit al vroeg in het berekeningsproces. Ik aarzelde en heb 2x moeten telefoneren om meer info te krijgen. Ik wilde vooral vroeger in het berekeningsproces de 2 kortingen (bagage en luchthaventpt) effectief zien staan met de melding van een bedrag = NUL. Blijkt dat men achteraf met de boekingscode via een separate handeling zelf het luchthaventransport moet aanvragen. Dat lijkt mij wel logisch maar wordt niet duidelijk aangegeven tijdens het boekingsproces. Maar laat duidelijk zijn: Ik vond al bij al de procedure vlot uitvoerbaar!

Mauvais

Je voulais juste faire une simulation... je ne veux pas réserver ! Je n'ai pas payé d'acompte ! Prière d'annuler ma réservation !

Zeer goed!

Ik had nog geen boekingsbevestiging gekregen daarom vroeg ik om wat meer info aan de dame achter de chatdeur. Op de eerste dame (Kim) wachtte ik meer dan 20 minuten op een antwoord,die er uiteindelijk niet kwam..waarom? Weet ik niet..mss te druk,maar de tweede dame Lynn was grondig en heeft direct alles opgezocht en mij alle antwoorden gegeven,die ik zocht. Top!

Rapidité de facilité super bien pensé

Snel, efficient en eenvoudig boeken

Filters op de website werken naar verwachting Verschillende opties zijn duidelijk aangegeven en te selecteren Makkelijk te kiezen in verschillende vertrek en retourvluchten

goed te doen

Ik ben een beginneling op de pc en ik heb dit alleen klaar gekregen. De site is klaar en duidelijk en de prijs stond erbij zodat ik direct wist waar ik mee bezig was.

tout était facile

C'est la 2ème fois que je réserve et tout ok..

vlot

Wij hebben een hond die meegaat en in het hotel kan dat, maar je kan nergens aangeven dat je je viervoeter meebrengt. Er zijn wel keuzemogelijkheden zoals rustige kamer en zo, maar geen optie "hond" . Vermoedelijk kan je met een hond niet zomaar in elke kamer - wat ik begrijp - dus reden te meer om het hotel vooraf te kunnen verwittigen.

Alle informatie beschikbaar en duidelijk

Geen problemen ervaren. Alleen het boeken van Bilo als promo was niet zo goed aangeduid.

Duidelijk overzicht,eenvoudig om te boeken.

Overzichtelijk en duidelijk.Heel snel kunnen reserveren.

Gemakkelijk om alles in te vullen.

Had een telefonische vraag ivm. betaalmogelijkheden.- Had vlug iemand aan de lijn, die me een duidelijk een klaar antwoord gaf, en nog vriendelijk was ook.

website kan beter

Bij het veranderen van kijken naar hotel moet de keuze van airport en dergelijke opnieuw ingegeven worden. Niet gebruiksvriendelijk dus. Twee of meer airports ingeven gaat ook niet. Voor het overige is de info goed, maar extra kosten zouden wel zichtbaar mogen zijn alvorens naar het boeken over te gaan.

Tout c'est bien passé.

Comprehensible et claire. 👍

makkelijk en vlot

Het is makkelijk reserveren, alleen het toevoegen van een huisdier is blijkbaar niet mogelijk via de website. Dat is spijtig dat we daarvoor altijd nog telefonisch moeten contact opnemen.

Niets op te merken

Les recherches assez longues, patience

Je préfère passer par mon agence

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prima website

Uitstekende vroegboekvoordelen, zoals bagage, gratis luchthavenvervoer en bagage. Eerste maal geboekt ik Tui hierdoor.

De boeking ging niet zo vlot

Bij het boeken veranderde de prijs en was m'n reis plots 300 euro duurder geworden. Ik ben dan een aantal stappen terug moeten keren om dan uiteindelijk aan de correcte prijs te kunnen boeken

Duidelijk en vlot

Boeking ging vlot. Alles was duidelijk.

Descriptif très complet qui facilite le choix

Depuis de nombreuses années nous faisons confiance à TUI pour nos vacances en avion. La qualité et le service ont toujours été au rendez-vous. Merci à l'équipe de TUI !!!

Overzichtelijk en heel gemakkelijk

Overzichtelijk en gemakkelijk. Veel keuze en wat heel belangrijk is zijn de beoordelingen. Maat deze moeten up to date zijn.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende