Vrij gemakkelijk te boeken.

Positief

Bij het afsluiten van een annulatie enbijstandsverzekering is het gewenst de verzekeringsmij te vermelden Ook het gratis luchthaven vervoer wordt best vermeld op de bestelbon

trés bonne agence , système de réservationsimple a utiliser

cela fait 2 fois que je passe par ce site , pas de souci , au téléphone , trés serviable ( pas comme en france) et c'est pour cela que moi , francais , je passe par la Belgique et en plus c'est moins cher , que demander de mieux et si je ne met pas 5* , c'est pour éviter qu'ils ne "s'endorment" sur une belle note et de toute facon on peut toujours s'améliorer pour progresser

goed overzicht mooie acties

effekes schrikken als we de boeking zagen stond er niet meer bij dat er ook bustranfer was inbegrepen maar na een chat bleek het geen probleem te zijn die zit er altijd bij werd er mij gezegd.

duidelijk en goed overzicht

overzichtelijk - goed omschreven - nu nog de reis afwachten

Facile

Comparaison facile, choix de destinations varié, calcul des prix aisé. Ok. À recommander.

Trop grande pression et prix élevés

Le délai du 16/12 pour bénéficier de l’avantage transport gratuit est trop court : je pensais que ce serait jusqu’au 31/12 au moins... Je n’ai pas pu bénéficier du bagage en soute offert, car nous prenons le fly de luxe et j’aurais apprécié une compensation financière, par exemple une réduction sur le fly de luxe, dont le prix est vraiment très élevé Très dommage que les hôtels small and friendly ne bénéficient pas du transfert inclus à destination : aéroport hôtel AR

Aangename ervaring

Choix de séjour et réservation facile

C'est notre quatrième réservation avec TUI.

super eenvoudige boekingssite

vlot, duidelijk

Très satisfait de Tui

Très content de tui

zeer goed

vlotte website

Makkelijk te boeken

gemakkelijk om te boeken

gratis luchthavenvervoer vind ik niet terug in documenten

Boeken on line is al een beetje reizen op zich doorheen de vele keuzes .

Een reis plannen zonder je huis te moeten verlaten hoe makelijk is dit ..en heb je een vraag stel je die via een chat en daar wordt je correct en vriendelijk geholpen. Ik zou niet anders meer onze reis willen boeken. Super

Ik ga altijd met tui op reis!

Daar ik heel tevreden ben over tui ga ik er altijd mee op reis!Waarom veranderen als je tevreden bent?

Gemakkelijk

Het boeken verliep vlot.

Goede, duidelijke website

Het was aangenaam om onze reis te boeken bij TUI. Vooral de verschillende prijsberekeningen die je zelf kan uitvoeren om je keuze te kunnen maken zijn heel goed. Wel mag er wat meer informatie bijgevoegd worden in verband met de kamers in het hotel. Soms is het niet goed duidelijk of er een aparte slaapkamer is of enkel 1 kamer. 2 hotels die we wilden boeken ging niet bij een autovakantie, enkel vliegvakantie. Dit was wel jammer. Maar over het algemeen wel tevreden. Nu hopelijk een mooie reis in 2020.

Super handige website, kortom een aanrader !!!

Gewoon zalig, alles op voorhand kunnen plannen !!!

Voldoende

Altijd ok ,maar niet met een probleem die we de juiste keer gehad hebben

Vlot en aangenaam

Ik vond gemakkelijk al wat ik zocht : ook excursies (naar Cairo) heb ik meteen kunnen vastleggen. Mooie foto's (hopelijk kloppen die met de werkelijkheid :-)) betalen ging ook vlot via KBC-APP

se merveille sur esemble

service au top et tres gentille

Redelijk vlot

Had verschillende reisbestemmingen bekeken en bij mijn boeking was er om één of andere reden de vlucht van Brussel naar Antalya ipv van Brussel naar Kos waardoor ik niet verder kon boeken. Ben volledig opnieuw opgestart en dan is het gelukt. Bij de e-mail bevestiging hadden we toch graag onmiddellijk de speciale voordeelaanbieding bevestigd gezien : gratis luchthavenvervoer en gratis bagage. Hebben dit de volgende dag pas kunnen verifiëren via MIJN TUI.

Alles verliep vlot

Alles is zeer duidelijk, zit logisch in elkaar.

Traag

De website gaat traag, het is wel allemaal duidelijk. Wel spijtig dat 2 gezinnen niet samen kunnen boeken. Wij moesten elk apart boeken en laten linken aan elkaar, maar hebben geen garantie dat we in het hotel dicht bij elkaar een kamer gaan hebben. Noch of we in het vliegtuig samen zitten.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende