tout ok

tout ok pour le moment

Het boeken verliep vlot !

Alles staat er duidelijk . Misschien wel eerder vermelden dat bagage extra is . Ik raad TUI aan !

Vlot en gemakkelijk

Alles was klaar en duidelijk en ging vlot

Positieve ervaring

Goede site,veel keuze,behulpzaam personeel bij eventuele vragen,al verschillende x geboekt online en zonder problemen dus top👍

Goede vakantieoperator

Overzichtelijk, veel, keuze in alle prijsklasse, gemakkelijk online bestellen en betalen

Pb pour faire un devis sa passe commande

A chaque fois que je fais un devis j ai une commande ???

overzichtelijk

overzichtelijk

OKE TOT HIER TOE GEEN PROBLEMEN

EERSTE KEER DAT IK ONLINE RESERVEER BENIEUWD IK ZIE ALLEEN NIET HET VERSCHIL VAN VOORSCHOT TE BETALEN EN RESTERENDE BEDRAG TE BETALEN VOOR DATUM X DAT IS NIET LEUK ZO WEET JE HET ZELF OOK NIET ZO GOED ALLEEN DAT PUNTJE ZOU TOT VERBETERING VATBAAR ZIJN VOORSCHOT IS BETAALD

Handige site

Heel gebruiksvriendelijk

alles vlot verlopen

groot aanbod en goede service

Facilité, transparence, nombreuses possibilités, ....

Je réserve mes vacances chez TUI depuis de nombreuses années et, jamais je n'ai été déçu. J'ai amené d'autres personnes à réserver chez TUI et personne ne s'est plaint. Continuez comme cela !

redelijk

Boekingsproces gaat heel goed en overzichtelijk. Ik kreeg direct een bevestiging in mijn mailbox. Echter in die bevestiging staat : "Binnen het komende uur ontvangt u per mail de definitieve boekingsbevestiging." Die heb ik echter na 2 dagen nog steeds niet ontvangen, en ook nog geen factuur.

Zeer duidelijke info en een overzichtelijke site om gemakkelijk te reserveren

Men beschikt over een groot aantal keuzemogelijkheden, waardoor men op een overzichtelijke manier tot een geschikte keuze komt. De site is erg overzichtelijk en vlot te bedienen.

Tot op heden zeer positieve ervaringen.

Duidelijke informatie en vlotte reservatie. Dit in tegenstelling met tuin.nl waar ik eerder negatieve ervaringen had. Na 4 dagen proberen om een reis te boeken, waarbij ik telkens de melding kreeg "probeer het later eens opnieuw", en waarbij ik met niemand contact kon nemen (de chat werd niet beantwoord) heb ik het opgegeven.

Zonder problemen.

Goed.

Duidelijk en overzichtelijk

Ik boek steeds met TUI en heb er nooit geen spijt van, alles is duidelijk en overzichtelijk.

redelijk duidelijk

duidelijke vraagstelling

Toujour la perfection

Nous sommes heureux d'avoir TUI comme agenda permanant pour l'année. Jamais de souci . Merci

simpel

Boeken en betaling zeer snel geregeld. Via app of mijn tui info direct beschikbaar.

Gebruiksvriendelijk

Het is vrij eenvoudig om de boeking te doen, we hebben al een paar keer geboekt via Tui.be en tot hiertoe hebben wij steeds een goede ervaring !

facile

contente de la réservation mais j'aimerais recevoir plus d'infos quant à la navette du domicile à l'aéroport (pas très clair)

Heel makkelijk ,en gebruiksvriendelijk

Heel makkelijk en je hoeft de deur niet uit.

Vlot

Redelijk gemakkelijk online. Hopelijk wordt het week end ook goed met goede service en indien problemen hulp van tui. Dus aanbeveling ja maar eigenlijk nog afwachten tot onze reis gemaakt is.

Gemakkelijk en vlot

Zeer overzichtelijk en vlot !

Top service!

Vlotte reservering!