Heel gemakkelijk

Mijn vorige ervaring was ook goed klein probleempje werd toen super en snel opgelost via een teloontje

duidelijk, simpel, snel

Fijne website om een vakantie te boeken. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Vlotte boeking

Mooie website en makkelijk om zelf te boeken. Alleen jammer dat er telefonisch contact nodig is om een waardebon in te geven. Vroeger kon dit ook online (en dus gratis, nu worden telefoonkosten aangerekend). Toch vlot geholpen !

Vlot ,eenvoudig en vlug

Reeds meerdere malen een vakantie geboekt en steeds tevreden

Goed en duidelijk

Ik vind juist geen rekeningnummer op jullie reservering

Facile et convivial

Première expérience, aucun problème rencontré pour l'instant

• Nous recommanderiez-vous? Non

vlotte reservering

vlugge reservering. Probleem met betalen via Golden Mastercard. Identificatie verliep niet vlot bij Argenta.

Geen mogelijkheid om Black Friday code in te geven

Ik heb op 28-11-2019 een vakantie geboekt met reserveringsnummer 070285606 voor een autovakantie naar Le Domaine des Dunes in Mimizan in Frankrijk. Volgens de emails die jullie gestuurd hadden en ook op de site zelf stond vermeld dat ik een Black Friday korting zou krijgen van € 75.00 en dat ik de bijbehorende code kon invullen bij het boeken van de vakantie. Die mogelijkheid heb ik nergens gehad en de korting is nergens in de prijs verrekend. Op de email die ik daarop gestuurd heb naar jullie contactadres heb ik ook nog geen reactie ontvangen.

Omslachtige procedure

Ik reserveerde online en wou een vakantiecheque invoegen. Dat lukte niet online. Hiervoor moest ik contact opnemen met het contactcentrum. Meer dan tien minuten wachten aan de betaalllijn. Vriendelijke dame vertelde me dat ze mijn vakantiecheque in mindering zou brengen. Ze zouden me binnen de 3 uur een bevestigingsmail sturen. 1 dag later geen mail gekregen, opnieuw gebeld. Na 15 minuten wachten het opgegeven en de chat geprobeerd. Daar te horen gekregen dat er geen cheque was afgetrokken. Besluit: lange en dure procedure wanneer je de hulp van het service center nodig hebt.

Simple mais pas rapide niveau accusations de paiement

Tarif ultra intéressant et descriptif très complet

redelijk eenvoudig voor een beginnend one line besteller

Vroeger ging ik langs het plaatselijk reiskantoor om een reis te bestellen. Achteraf had ik soms nog belangrijke vragen. Ik ben geen geoefend computergebruiker, maar dank zij de goede en eenvoudige gebruiksuitleg is de boeking redelijk vlot verlopen en voor vragen kan ik langs dezelfde weg mijn kennis over het reisprogramma verbeteren.

Heel goede compagne. Altijd correct. Zouden graag grotere assortiment willen.

Deze website is heel gebruiksvriendelijk!

Ik heb mijn reis vlot kunnen boeken. De filters zijn goed en helpen om de gedroomde reis te plannen in een mooie tijdspanne. Mooie foto's om de hotelkeuze te bepalen. Nu maar hopen dat de gelezen beoordelingen waarheidsgetrouw zijn. Ik kijk er al naar uit!

Redelijk goed

Gratis luchthavenvervoer is niet gratis bij een citytrip maar dat staat niet vermeldt in de brochure.

Duidelijk, maar persoonlijke instellingen ontbreken nog.

Er zijn wel nog enkele aanpassingen mogelijk. -alleen "voorgeschreven" vragen aan hotel mogelijk, dus geen persoonlijke vraag mogelijk. -koppeling van 2 boekingen. 2 gezinnen (familie) maken een aparte boeking en de mogelijkheid om die te koppelen. > samen in vliegtuig en kamers naast of kort bij elkaar. -de mogelijkheid om 2 boekingen "in opmaak" te onthouden. Om prijsvergelijking met verschillende samenstelling te kunnen maken.

Vlot en goed toegankelijk

Goed en heel veel informatie van de hotels

Réservation sans problème pour mars 2020

Tout s'est bien déroulé. Et je tente de faire une réservation en mai du 18 au 23. Impossible ! Je fais plusieurs modifs de date et c'est toujours impossible. J'y reviendrai Peut-être y aura t il une ouverture ...

Vrij eenvoudig

Vrij makkelijk te vinden wat je zoekt. Voor de rest niet specialer dan de rest.

Alles is perfect en vlot verlopen.

Voor mij was alles ok!.

Vlotte afwerking van de boeking van de reis

Ok

réservation très facile

en mobilité réduite, tui veille à satisfaire le trajet

fantastisch !!!

Ik doe dit nu al voor meer of 20 reizen en nog nooit geen problemen gehad . Hopelijk nu ook niet . Het is zeer gemakkelijk ! Zowel voor het boeken of betalen .

Toch niet zo eenvoudig

De extra service voor vroegboeking is niet voldoende weergegeven. Vb. Het gratis vervoer van thuis naar en van Zaventem is niet bevestigd en moet nog appart geboekt worden op Mijn Tui waar het moeilijk of niet te vinden is.

Stresserend

Ik kwam niet verder dan: boeking afronden. maar ik kreeg geen bevestiging: geboekt. Ik probeerde het wel 5 keer, toen heb ik gebeld. De boeking opnieuw maken was het antwoord. Na nog 3 pogingen in de voormiddag en 3 in de namiddag is het gelukt.

perfekt

zeer vlotte site