Simplement

Très facile, très rapide et très convivial.

heel goed

duidelijke site, overzichtelijke boeking

Zeer vlot

Snel iets leuks en voordelig kunnen vinden voor ons hele gezin en een zeer vlotte afhandeling met de boeking.

Had een faut gemaakt bij het boeken en werd de dag nadien onmiddellijk recht gezet.

Simple et très efficace

Utilisation très simple, beaucoup de choix: chambres etc..., retour en arrière qui ne perd pas votre progression, proposition automatique, bref site à recommander par rapport au site français

makkelijk en duidelijk te gebruiken

De stappen zijn overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Een minpuntje bij de betalingsmogelijkheden (laatste stap) is een overschrijving afdrukken geen optie, in mijn geval ik kan niet elektronisch betalen moet je dan bellen naar het callcenter om uw boeking te herdoen zodat de medewerker u dan een overschrijvingsformulier kan doormailen. Dit vindt ik dan vrij omslachtig bij andere reis aanbieders bestaat die mogelijkheid elektronisch wel nog, deze optie zou hier ook nog beschikbaar moeten zijn. Daarom slecht 4 sterren ipv 5.

overzichtelijk

vorige website vond ik persoonlijk beter én duidelijker. er staat nu bijv kamers beschikbaar en als die periode dan aangevinkt wordt komt de melding "niet meer boekbaar"

Scherm bleef veel 'hangen'

Iets meer nog investeren in IT voor Tui en zorgen dat de gegevens van ons gezin altijd worden bewaard zodat we die niet telkens moeten ingeven bij een prijs berekenen of een nieuwe vakantie boeken. Bij het betalen bleef het scherm constant hangen. Verder goede prijs/kwaliteit hotels dus dat is prima.

Zeer gebruiksvriendelijk

Zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk Ook de betaling van het voorschot verloopt ook heel vlot .

Dommage

J'ai déjà réservé un autre voyage et tout s'est bien déroulé lors de la réservation. J'ai voulu réserver ce fameux voyage au kenya quelques jours plus tôt que la réservation que vous voyez, et ça ne fonctionnait pas. J'ai essayé plusieurs fois, d'un pc et d'un smartphone et j'ai même appelé ma banque pour savoir si le problème était chez moi mais non. J'ai refait hier et ça marchait mais entre temps le prix a augmenté de 400€ !! C'est un voyage super cher et le prix initial était déjà maximum alors la je ne sais pas si je peux me le permettre. Je l'ai réservé sans payer pour 7 jours en attendant de voir si je peux me le payer mais je pense pas. Le service client n'a rien voulu faire pour moi. J'en viens même à penser que ça bugg exprès avant que ça ait comme par hasard augmenté juste après... Déçue qu'on ne puisse pas faire de geste.. Je me rappel du prix initial et vous avez sûrement un historique donc je ne sais pas pourquoi ne pas faire un geste. En plus de ça j'ai perdu l'option "garrantie prix" si le prix baisse. Tout ça a cause d'un bug du site. Bref déçue de tui qui ne veut pas faire de geste, je ne sais pas si je pourrai réserver mon voyage

• Nous recommanderiez-vous? Non

Overzichtelijk, duidelijk, geen verrassingen

Geen enkel probleem met het boeken van de vakantie.

1ère expérience d'une réservation par Internet très positive.

Accès facile à votre site qui permet de faire des choix de destinations assez explicites . Les promotions très intéressantes pour une desquelles j'ai opté en la réservant pour mes vacances 2020 .Tout est fait de manière compréhensive pour facilité la tâche des futurs vacanciers .

Leuk dat ik het geprobeerd hebt

Dat ik nog veel moet leren het is voor mij de eerste keer

Eenvoudig en snel te boeken

Het boeken van onze vakantie verliep heel vlot en snel.

Verliep heel vlot !

Geen probleem om te reserveren, alles wordt stap voor stap uitgelegd.

Zeer gebruiksvriendelijk

Makkelijk om keuzes te maken

Très efficace et la personne de contact très tres sympathique

Rapide , efficace , vraiment contente !! Tout est ok.

Tui boekingsite

Voor de 2de keer via site geboekt ,gaat sneller dan in de winkel maar je vergeet wel wat ,je kan nadien nog bijboeken wat dan ook zeer interesant is .

Overzichtelijk en makkelijk om simulaties te doen

Duidelijke site. Alleen jammer dat de black fridaykorting die ik ingaf niet verrekend werd om 1 of andere reden. Dit werd vlot aangepast na vriendelijk telefonisch contact

VLOT VERLOPEN

Alles ging zoals ik het invulde, direct de korting toegepast. Heel vlot en gemakkelijk geboekt.

De kortingscode Blackfriday19fly niet toegepast

op mijn laatste boeking naar Lanzarote

Procédure très claire, pour l'essentiel et pour les avantages (sauf l'offre spéciale BlackFriday (c

Comme je l'ai signalé par mail le 01/12.2019, avec référence PNR 100460292 : "je viens de remplir ce dimanche un bon de commande et de virer un acompte pour la réservation 019743547 (Crète, août 2020). Je n’ai pas pu y entrer le code « BlackFriday » . Quand j’ai cliqué sur « BLACKFRIDAY19FLY » de votre message pour le découvrir, j’ai vu apparaître « Code copié » , et rien d’autre. Pouvez-vous arranger ce petit problème, car je remplis les conditions pour bénéficier des 100 €, somme qui n’est pas négligeable !". 5 jours après, j'attends toujours une réponse... Cela m'empêche de vous donner 5 étoiles !

Niet echt tevreden deze keer

Maandag laatstleden een hotel geboekt in Blanes Spanje. Niet gelukt want de laatste stap (stap 4) oa de betaling lukte maar niet. Tenslotte niet anders gekund dan te bellen naar Tui en na een poos wachten iemand aan de lijn gekregen die alles regelde. Ik vind het echter niet kunnen dat deze telefoon betalend is gezien het boekingsysteem on line niet werkt naar behoren en gezien de medewerkster eiste dat ik nog aan de lijn moest blijven tot mijn betaling bevestigd werd. Ik wacht met spanning mijn telefoonrekening af. Vroegere ervaringen met Tui nochtans OK. Ivan Vanhuysse

Vlotte afhandeling

Difficulté à bénéficier d'un code promo

Le site qui est assez clair ne prévoit pas un récapitulatif avant la validation finale. La promotion BLACKFRIDAY ne fonctionnant pas, j'ai dû valider plusieurs fois le voyage avant d'avoir le prix exact. J'espère que cela ne me sera pas préjudiciable

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende