Pas de chance.

Réservé 1 jour trop tôt, j'ai perdu 100 euros avec votre offre Black Friday d'aujourd'hui.

Prix : Devient cher, même en First minute!

Rapide et efficace

Plusieurs années à partir avec vous et jamais déçu 😊

EN ATTENTE DE REPONSE !!

d UNE IMPORTANCE CAPITALE J ATTENDS TOUJOURS CONFIRMATION POUR LES DETAILS DE VOYAGE POUR MON MARI A MOBILITE REDUITE! MES VACANCES AVEC MES PETITS ENFANTS DEPENDENT DE SON ACCEPTATION ! M KNIGHTON RIJCKAERT

Perfect. Heel snel

Zoals steeds supersnel geboekt. Onmiddellijk respons dat de reis is geboekt.

Heel overzichtelijk

Heel eenvoudig, overzichtelijk en met het verwachte resultaat (geen verrassingen).

Mooie kortingen

Bien passé

Bien passé mais j'ai du téléphoné car il y avait la promotion black friday et rien de prévu pour entré le code de promotion de 100 euros Donc j'ai été bien aidé par le contact au téléphone, mais le t(éléphone n'est malheureusement pas gratuit....

satisfaite à chaque fois

le site en ligne le plus facile

Gemakkelijk en snel maar niet voldoende.

Niet genoeg details op de bestelbon, hoe voorkeuren aangeven zoals 2 éénpersoonsbedden, hoe de aangegeven korting van de brochure invullen ? Wat zijn de mogelijke vluchtalternatieven ? Voor controle moet je toch nog naar het reisbureau.

even zoeken, maar het is in orde gekomen

Was eerst een beetje zoeken. Ik was bij het betalen van het voorschot, een beetje in de war met de aanmeldingscode. Daardoor een dubbele boeking: maar de juiste is: PO NR. 070287100 dossiernr. 288554356 Met vriendelijke groeten Jacobus van de Vreugde

Clair, convivial, facile Première fois chez vous suite faillite Thomas Cook

Parfait.

parfait

votre site TUI.BE est très clair et facile à utiliser

le site permet de choisir les dates et heures de vol, de choisir le type de chambre, et nous avons connaissance immédiatement du prix pour le séjour sélectionné. De plus en s'y prenant relativement tôt, il y a des avantages non négligeables (réduction pour réservation rapide, transport AR avec BILLO du domicile à l'aéroport, bagage gratuit en soute de 20 kg par personne, et avec le BLACKFRIDAY nous avons eu en plus une réduction supplémentaire de 100€).

Presque très bien

Réservation facile et rapide mais comment se fait-il que la seconde personne devienne toujours "Monsieur" par défaut et ce que l'on voyage avec une cousine, un enfant (une fille) ou une amie? Ceci oblige à chaque fois l'envoi d'un mail pour procéder à la correction afin d'éviter tout souci à l'aéroport.

deuxième réservation, aucun problème

tout est clair , net et précis.

Het kan ietsje duidelijker .

Ik kreeg een brief met de "straffe vroegboekvoordelen ". Maar bij mijn opzoeking zag ik dat iedereen die wilde boeken die speciale voordelen konde krijgen ! Niet alleen de trouwe klanten. Bij "2de persoon gratis was het ook niet zo duidelijk om die actie terug te vinden. Toch zijn wij blij om terug te mogen vertrekken met TUI .Ik wou een score van 9 geven .

Eerste keer on line vakantie geboekt en vlot verlopen!

Men scrolt gemakkelijk door het reserveringsprogramma. Nogal veel (dure) opties. Waarom geen keuze K+O, HP, VP. Nu alleen in 'all-in' te verkrijgen. De retour 'fly luxe' optie wordt vermeld met de heenreisdatum i.p.v. de retourdatum: fout in het programma? Staat ook niet expliciet op het bevestigingsblad. Onderaan de pagina MOET men aanvinken akkoord te gaan met de verwerking van persoonsgegevens: in feite ga ik daar helemaal niet 'zomaar' mee akkoord!

Vlot.

Ik heb wel nergens kans gekregen om aan zetelreservering te doen op de vluchten.

De 1ste keer dat ik boek met Tui maar heb er een goed gevoel aan over.

goede werking met Tui reservatie

eerst goede uitleg gekregen in het agentschap en daarna makkelijk kunnen reserveren via internet. Wel goed dat we niet onmiddellijk hebben gereserveerd want nu hebben we de zelfde reis voor 300 euro goedkoper. Hopelijk daalt de prijs nu nog niet meer want dat vind ik wel een negatief punt van Tui men raad u aan om vroeg te boeken maar kan ******en uitkomen omdat de prijzen van week tot week verschillen.

Overzichtelijk

Gebruiksvriendelijk

Goed maar niet perfect

Goede website maar toch niet zo duidelijk welk kamertype je boekt en wat de eventuele opties zijn (na een beetje zoeken, vind je het wel). Bij de bevestiging wordt niet vermeld dat je in een periode boekt waarin bv dranken inbegrepen zijn. Staat wel duidelijk op de webpagina. Voor mij moet een bevestiging alle (speciale) voorwaarden vermelden die je terugvindt op de pagina.

Duidelijk

Alle info aanwezig Eenvoudig Snel

lastig,maar gelukt

3maal moeten herbeginnen om korting verrekend te krijgen, niet echt efficiënt dus.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende