==

====

tevreden

gemakkelijk te boeken, groot aanbod, voordelen

Procédure logique et complète

Habitué aux réservations, cela ne pose pas de problème. L'important est de bien comprendre et répondre aux questions. BEMOL: L'action " blackfriday" soit 100€ de réduction jusqu'au 02/12 n'a pas été prise en compte en finalité alors qu'elle l'est en cours de procédure. J'ai donc dû introduire une réclamation dont j'attends la suite à ce jour.

Facile, rapide et précis

On réserve toujours nos vacances sur votre site. On regarde, tranquille à la maison sans devoir passer par une agence. On aime beaucoup ce principe !

gemakklijk

duidelijk

Facilité d'utilisation du site

Nous trouvons toujours nos vacances sur le site mais cette année, il n'y a plus d'hôtels dans bien des endroits. Il serait agréable d'avoir plus de chambre single sans supplément car pour une personne seule, les vacances deviennent très chères car nous sommes obligés de réserver une chambre double .

Personeel in de De Wand zeer vriendelijk,maar kon niet helpen en

Ik vind het jammer dat uw omzetbrief Nozha Beach aanprijst maar in feite niet in uw brochure voor de zomer er niet in staat

gebruiksgemak

tot op heden positieve reisbenadering ervaren

Top top

Très bien rien à dire toujours été contente du service

Normaal goed

Geachte, bij het boeken heb ik steeds problemen bij het invullen van de naam van mijn echtgenote: Deruyck Maria Rosa, ook nu staat de naam weer rood onderstreept, ik weet niet hoe het komt want ik heb al heel wat vluchten en reizen op Labeeuw Jacques en Deruyck Maria Rosa geboekt. Wil je dit eens nakijken waarvoor dank.

snelle bestelling, top

de keuze bij een all in was beperkt ( torremolimus) maar hebben toch iets gevonden en de boeking verliet dan ook snel

Bon rapport qualité prix

Sans aucune mauvaises surprises

Vlotte werking

Alles duidelijk

overzichtelijk en direct

Goed overzicht van de verschillende reizen en prijs

NIET MOEILIJK INVOUDIG IN TE VULLEN EN PRINTEN

IS GEMAKKELIJK GEEN VERPLAATSING ALLES VAN THUIS UIT ENKEL STAP VOOR STAP INVULLEN CONTROLEREN EN PRINTEN EN VERDER INFO AF EN TOE EENS NAAR DE SITE SURFFEN VOOR PRIMA OK

Réduction pas octroyées

J ai commandé 2 séjours le dimanche le 01 12 2020. Une redution de 75€ par séjour devait être octroyée et je ne les ai pas reçu. Je perd donc 150€😟😡

snel boeken kan maar weinig ruimte voor extra vragen

- website was duidelijk - ken het hotel al - ik kan geen info over allergieën doorgeven - Extra black friday korting wel verrekend? - Ik gebruikte de website omdat het de laatste kamer was.

Super !

zeer gebruiksvriendelijk

overzichtelijke kwaliteitsvolle reizen

bij jullie kan ik overzichtelijk en gericht zoeken naar de reis die ik wil. enkel zag ik nergens de korting van black Friday (100 euro) in mindering gebracht worden.

eenvoudig en vlot

vlotte afhandeling van het boekingsproces. Veel betaalmogelijkheden. Snelle reactie.

dramatisch

Black friday korting werd initieel aanvaard, maar op de volgende pagina staat dan wel weer het volle bedrag. dat is de reden waarom het voorschot nog niet werd betaald ... in één woord alsje iets doe je goed en lever je je klanten geen half werk.

Gemakkelijk te boeken.

Alles is heel duidelijk. Als je punt voor punt volgt is het héél eenvoudig om bij jullie te boeken via internet.

Gemakkelijk om een reis te boeken

Eenvoudige site die u wegwijs maakt in de vakantie wereld. Simpel en duidelijk aan te vinken wat je wel en niet wil. Ook voor extra verzekering of taxi of stoelreservering is de site duidelijk en eenvoudig begrijpbaar.

ik heb het geanuleerd

het is verwarrend want ik wou niet boeken maar ineens had ik geboekt met een kik het is niet duidelijk ik was gewoon aan t uitzoeken en vergelijken, mvg Bea

rapidité efficaçité

nous partons minimum 2 fois par année,jamais de problème,nous sommes fidèles à tui

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende