Website werkte niet naar behoren

Ik heb een aantal keer op boeken moeten klikken, mij afvragende hoeveel keer ik de reis had geboekt EN ik heb geen bevestiging per mail gekregen. Ik vind het ook heel raar dat ik betaal aan 'callcenter' en niet aan tui. In deze tijden vroeg ik mij al af of er ****** in het spel was!

simpel , zonder veel moeite onze droomvakantie gereserveerd , TOP !

zeer goede en duidelijke website

De website is erg overzichtelijk

Alleen een vraagje over de black friday korting van 100 euro hoe word dit verrekend?

In een woord TOP!!!

Niets aan op te merken het is de zoveelste reis op een rij met Tui en hebben het altijd als zeer goed ervaren Dank .

easy

easy

goede prijs kwaliteit

gemakkelijk

Niet zo goed

Beste, Op mijn laptop was het hotel niet meer beschikbaar en op de ipad wel. Dan toch nog geboekt....en dan bleek dat ik online niet met credit card kan betalen. Nu heb ik een mail om het voorschot over te maken maar daarin staan geen betaal gegevens..... Dus over algemeen niet zo content. Ook toen jullie over gingen naar zomer 2020 vakantie hadden jullie een x datum gezegd en dan heeft site heel de tijd plat gelegen.

alles goed, behalve 2 maal boekingskosten voor een reis

wij zijn met 10 PERSONEN , samen met dossier 100438856 en naar hetzelfde hotel , 2 boekingen moeten doen en dus 2 maal boekingskosten moeten betalen ,dat vinden wij dus niet correct.

Netjes en vriendelijk afgehandeld.

Foutloos en met kennis van zaken , afgehandeld was onmogelijk op de website.

Mijn ervaring is positief.

Alles is overduidelijk te volgen. Eén minpunt, nergens is er ruimte gelaten om bv. te vermelden dat we een hond meebrengen. Maar daar zijn dan weer andere kanalen voor, hé. ;)

Clarté et description éclairante pour le choix des diverses options

Pour une première expérience online, cela m'encourage à envisager de futures nouvelles expériences

Facilité d'utilisation

Ayant déjà été dans cet hôtel il y a quelques années, nous voulions y retourner pour la gentillesse du personnel. La seule chose que je regrette un peu est que dans les demandes à spécifier à l'hôtel, je n'ai pas pu y indiquer que nous allions pour nos 40 ans de mariage afin que nous soyons un peu fêté à cette occasion.

Was niet mogelijk om nog iets toe te voegen of te wijzigen.

We wilden nog een extra annulatie-verzekering nemen. Maar ging niet online. Daarom waren we genoodzaakt om naar een Tui agentschap te gaan. Daar werd alles in orde gebracht. "Eind goed al goed".

Duidelijke informatie

Gemakkelijk voor online gebruik

mijn ervaring is dat alles in orde is maar ik heb pas ge boekt en black Friday 19 fly is niet afgetrokken denk ik maar we gaan 3 a4 maal met tui anders zouden we dat zeker niet doen

Redelijk eenvoudig

Redelijk eenvoudig

slecht

ik was gewoon aan zien wou doorklikken en na invullen van adres dacht ik nu komt het u van de vlucht en zonder ergens op te klikken ineens proficiat u vakantie is geboekt . terwijl ik nergens op bevestigen heb geduwd. hoe ik dit nu moet annuleren is natuurlijk de vraag al 2 mail gestuurd nog steeds geen reactie van ok onze excuses het is geannuleerd .dus ik ga dit zeker niet aanraden bij vrienden

pas très facile de faire une réservation via internet

impossible d'effectuer une réservation a plus longue échéance,je ne comprend pas pourquoi

Site trompeur -CRM-ID2141456-

Comme précédemment, j'ai consulté le site de Tui et ai reçu une offre pour l'hôtel Château de Sissi pour trois chambres type 21, pour quatre adultes et un enfant de 16 ans à €1012.80 en demi-pension pour un séjour du 26/12/2019 au 29/12/2019 J'ai cliqué sur "ces vacances sont pour moi". J'ai suivi la procédure et complété les renseignements demandés et notamment ceux relatifs à l'enfant, date anniversaire 16/1/2003 sans encombres ou remarques de la part de Tui. Après paiement je reçois un le document final avec des réservations concernant une chambre 20, une chambre 21 et une chambre 10 !!! A l'agence de Woluwe Shopping, après contact avec le siège, pas d'explications justificatives pour cette tromperie et, de plus, un supplément de €50.00 m'est réclamé si je souhaitait quand même une seconde chambre type 21.!!! Les documents prouvant ce qui précède sont à votre disposition pour autant que vous me communiquiez l'adresse mail où les envoyer. Informations et documents que je me propose de communiquer à "on n'est pas des pigeons" (émission consommateur RTBF) et à Test Achats (pour en informer les autres membres) afin de leur éviter les mêmes surprises.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rapidité et simplicite

Je m'étais tromper dans ma réservation, j'ai pu annuler ma commande sans aucun problème et sans frais.

Lisible et sobre

Facile, sobre, parfait.

Facile et efficace

Plusieurs voyages toujours parfaits

Plusieurs tentatives...

J'ai du essayé plusieurs fois pour que ça fonctionne.

boeken ok. service niet ok.

Het boeken van een reis verliep vlot. Na de betaling van een voorschot had ik iets over het hoofd gezien en trachte ik via telefoon of dat er iets recht kon gezet worden. 3 dagen na mekaar gebeld gedurende telkens 6 MINUTEN kreeg ik telkens te horen dat de lijnen bezet waren. Daarna heb ik het opgegeven. Dit is de eerste keer dat ik een reis boek bij TUI...

Parfait

Clair transparent et honnête