Excellente expérience

Excellent réponse sans attente téléphonique et très bien de pouvoir annuler sous 7 jours Un détail penser à vérifier la langue avant d’envoyer une évaluation en nl

Vrij vlot

Enige opmerking: van zodra je iets vergeet in te vullen moet je bv in geval van kortingscode die opnieuw invullen. Wij hebben 2 vakanties op dezelfde dag geboekt en 1 korting misgelopen

Practische en makkelijke reservering met direct duidelijk overzicht wat alles kost

bug lors de ma reservation

Lors de notre réservation , il y a eu un bug . Impossible de finaliser la réservation . J ai du fermer la page de votre site par 2 fois pour enfin parvenir à finaliser notre réservation . Finalisation très sécurisée .

Onaangename wijziging prijs (kortingspercentage) bij het afronden van de reservering!

Het zoeken van mijn wensvakantie ging vlot. Na het lang zoeken en vergelijken had ik uiteindelijk mijn zinnen gezet op deze reis met een kortingspercentage van 28%. Ik ging vervolgens over tot het boeken, en vulde mijn gegevens in. Tot hier alles ok. De prijs was dezelfde als initieel werd aangegeven. Bij het bevestigen van mijn reisgezelschap en het boeken van de skipassen verhoogde prijs plots met ongeveer 75 euro. Dit komt neer op een kortingspercentage van 20% ipv 28%. Graag had ik hierover uitleg gekregen, maar vond hier geen aanvaardbare mogelijkheid toe. Geen chatmogelijkheden dus ben ik de volgende dag naar de TUI shop in Kortrijk geweest. Dit is 15 km van mijn woonplaats. De vriendelijke mevrouw kon mij ook geen uitleg verschaffen over een Internet boeking. Ik heb uiteindelijk toch geboekt maar heb hier een nare nasmaak van 8% aan overgehouden. Hopelijk krijg ik misschien toch op deze manier een verklaring voor deze plotse prijsstijging. Met vriendelijke groeten, Krist

Goede prijs en een vlotte boeking

Goede prijs en een vlotte boeking

Probleemloos

Ik heb geen problemen bij het boeken alles verloopt vlotjes.je moet eerst alles overlopen en dan boeken

Niet via je juiste site

Ik wou een reis boeken bij TUI, maar via de link van mijn plaatselijk reisbureau D-Tours, zodat zij alle administratie konden overnemen. Spijtig genoeg bleek de link naar hun site niet te werken (wat wij absoluut niet gezien hadden) waardoor ik nu rechtstreeks bij TUI geboekt heb en mijn reisbureau dus niet op de hoogte was van mijn internetboeking. Gevolg : zij zullen waarschijnlijk het verdere verloop van de boeking niet kunnen uitvoeren. Wij vinden dit erg spijtig, want de fout kan niet bij ons, maar bij TUI.

Traag

De site is traag. Jammer. Ook vind ik het jammer dat bij elke nieuwe zoekopdracht alle filters telkens opnieuw ingesteld moeten worden met veel wachttijden tot gevolg.

TRES BIEN

TRES BIEN

Goede, duidelijke en vlotte reservering

Wij reserveren al jaren via Sunjets, sindsdien TUI geworden, dit zonder problemen en naar volledige voldoening.

Deze vakantie boeken ging vlotjes

Heb niet lang moeten zoeken. De promoties zoals gratis koffers en gratis vervoer van thuis naar luchthaven en terug trokken ons aan, en daarbij halve prijs voor de bestemming. Dit konden we niet laten schieten. Ben alleen benieuwd naar het verloop van koffers/vervoer. Of we nog uitleg krijgen?

Goede service ook aan telefoon bedankt

Reeds 12 jaar geboekt bij TUI en jullie zijn voor mij nog steeds de beste touroperator. Houden zo!

décue par le process

la sélection au début est facile mais ensuite pour les choix des assurances etc on est un peu perdu ! je n'ai pas vu la case pour le code promotion et la confirmation était déjà effectuée.... j'ai pas eu ma réduction BLACKFRIDAY !!! j'attends réponse via l'outil pour voir si on peut ajsuter ma réservation il faudrait un écran qui reprendrait directement le résumé de la réservation et une touche CONFIRMATION car la réservation est trop vite confirmée..

• Nous recommanderiez-vous? Non

Het ging heel vlot.

Het boeken verliep zeer vlot, geen probleem ondervonden.

Globalement la réservation est aisée

Il y a de nombreux filtres permettant de bien cibler nos recherches, malheureusement tous ne sont pas appliqués dans vos propositions et ils sont perdus lorsque l'on change les dates. Ceci rend les recherche un peu fastidieuses

Vlot

Alles ging vlot

Duidelijk & vlotte boeking

Duidelijk & vlotte boeking

bien fait sauf pour les reductions

site tres bien fait suf pour les réductions, trop de poudre aux yeux .j'ai recu un courrier avec des réductions et pas facile de les avoirs et de les comprendre

Fonctionnel avec certain manque

Les critères de recherche pourrait être améliorer avec par exemple l'aéroport de départ dès le premier filtre ou bien encore proposé une fourchete de date plutot qu'une date fixe (ex: départ entre le x et y et arrivée entre x et y pour un séjour de x à y nuits). Beaucoup d'option a rajouter et de détails à lire au moment de la réservation et certaine non expliqué (j'ai finalement trouvé l'information ailleurs sur le site). Dernier détail embétant : le mail de confirmation tombe dans le courrier indésirable. Pour le reste la réservation c'est faite sans autre soucis.

Clair et net

De bons échanges téléphoniques mais manquent un peu de connaissances sur les hotels

Vlot en gemakkelijk

Heel duidelijk wat je krijgt voor de prijs. Ook een makkelijk betaalsysteem, waar je goed kan volgen hoeveel er reeds betaald werd en hoeveel er nog betaald moet worden. Goede opvolging van de reservatie, je bent voldoende op de hoogte van het hele gebeuren. Zeer tevreden!

satisfaite

tres bien

Dit kan veel beter

Ik wil een weekendje cado doen aan mijn oom en tante ik reserveer 2 2persoonskamers ik krijg twee bevestigingen maar ik krijg dit niet betaald na veel uit proberen is het mij gelukt om 1 van de 2 te betalen. Maar de andere reservatie kan ik niet betaald krijgen toch zouden we graag met 4 mensen een weekendje samen op hotel zijn

Online Boeking verliep zeer slecht

Halverwege de boeking viel het boekingssysteem uit. Daarna kon ik de gewenste data en kamer niet meer boeken, later het hele hotel niet meer en nog later voor de gewenste data was er geen enkel hotel in Zwitserland meer beschikbaar. Ik ben bijna 2 uur bezig geweest. Ineens lukte het wel, maar is er tijdens de boeking nog een geboortedatum veranderd ( niet erg) en we hebben nu een boeking van 8 nachten ipv 7 nachten. Geen idee of dat onze fout was of door het gemankeerd werkende boekingssysteem. Maar als het onze fout was dan kwam het in ieder geval door de stress van het boeken en steeds halverwege vastlopen. We hebben een verzoek gedaan de boeking terug te brengen naar 1 dag korter. Ik hoop echt dat dat goed komt.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende