Problemen met meerdere boekingen na elkaar
Ieder jaar probeer ik te genieten van de vroegboekkortingen en boek daarom voor Nieuwjaar.
Eén boeking via Mijn TUI op PC: geen probleem.
Tweede boeking via Mijn TUI: probleem om te betalen (Maestro). Na heel wat sukkelen en opnieuw inloggen toch geboekt, maar betaling niet gelukt.
Invoeren van de 2e boeking in Mijn TUI/Mijn reizen op de gsm: probleem. Herkent de boeking niet.
Invoeren van een 3e boeking in Mijn TUI op PC: zelfde probleem als 2e boeking. Gegevens ingevoerd, maar betaling onmogelijk.
Invoeren van de 3e boeking op Mijn TUI/Mijn reizen op de gsm: niet mogelijk.
Vorig jaar (en waarschijnlijk het jaar ervoor ook) had ik hetzelfde probleem op mijn laptop. Ook toen belde ik - zoals dit jaar - naar de Helpdesk. De dame in de lijn was vriendelijk, maar schoof het probleem naar mij. Ik zou bij de deelnemers de voornaam en familienaam gewisseld hebben (verkeerd ingevuld). Ik ben nochtans zeker dat ik dit niet gedaan heb. Bewijs daarvan: mijn eerste boeking was wel ok. De dame heeft dan op haar PC de namen gewisseld, waardoor ik uiteindelijk de betalingen en het toevoegen bij Mijn reizen heb kunnen uitvoeren. Ik merk echter bij mijn reisgegevens (pdf) dat naam en voornaam van mijn vrouw nog steeds niet correct zijn (boeking 100421851).
Nog één opmerking: het lijkt me niet logisch dat je 20 kg bagage gratis krijgt voor de vroegboeking en dat als je 25 kg wenst mee te nemen de volle pot moet betalen. Ook het fietsvervoer naar het hotel is een dure zaak geworden...
Wij boeken reeds jaren via TUI en hopen dat deze opmerkingen leiden tot een nog betere klantvriendelijke service.