Duidelijk en gemakkelijk.

Na mijn reservering mailde ik nog omtrent een fout die ik maakte tijdens de reservering. Deze mail werd binnen de 24 uren al beantwoord, waarvoor dank!

Vlot

Gemakkelijk en duidelijk

Duidelijk en gemakkelijk

Het boeken ging simpel en was heel duidelijk en overzichtelijk. Verder moet ik wel zeggen dat de site van Tui vrij traag is. Dit valt me elke keer wel op. Verder geen minpunten.

gebruiksvriendelijk

Enquête is moeilijker om in te vullen dan TUI.BE

Facile

Cela fait des années que je part avec tui, toujours contente, satisfaite ,correspond bien aux descriptions.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Ik vind de TUI website heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Wij gaan 3 keer per jaar op reis met TUI dus ik heb reeds heel wat uurkes de website gebruikt. Alleen had ik dit jaar tamelijk wat problemen met de selecties als het land van bestemming reeds geselecteerd was, bijvoorbeeld "selecteer mij de all in hotels" of "zet de hotels in volgorde van prijs". Meestal ging dit niet voor bepaalde bestemmingen. Naderhand (na een paar weken) was dat verbeterd, maar nog werkt dit niet 100%. Je selecteert bijvoorbeeld all in en je krijgt ook enkel met ontbijt. Spijts wat frustraties blijven we voor TUI kiezen want we zijn er heel tevreden over ! Philippe Couwet

Veel goede aanbiedingen, maar bij elke aanmelding duurder

Beste, Uw site is zeer goed, beschikt over voldoende filters en een ruime keuze. Het viel mij helaas op dat ik, iedere keer als ik opnieuw keek, duurdere prijzen aangeboden kreeg.

Tout s'est bien passé

Pas de soucis lors de la réservation

Ik ga elk jaar met tui op vakantie en ben nog nooit teleurgesteld over de kwaliteit van de reis, alsook van de accomodatie waar ik ginder verblijf. Het tui personeel staat altijd en alom klaar om de mensen verder te helpen bij problemen. Ik vind het altijd fijn om te kunnen vertrekken, wetende dat er een heel tui-team paraat staat om mijn vakantie te doen slagen. Bedankt tui.

gemakkelijk

gemakkelijk te boeken

Poepsimpel

Als er te betalen valt is het altijd simpel,maar als men iets moet terugkrijgen da is wa anders!!!!!

probleemloos boeken, ruim aanbod!!

momenteel de enige speler op de markt qua autovakanties en goede support (een telefoontje naar één van jullie winkels en ons probleem was opgelost !!

Très agréable, très facile !

J'ai trouvé la procédure de réservation très facile, intuitive et rapide. Première fois que je réservais en ligne et je suis très contente du process.

Vlot verlopen

Vind alleen jammer dat er geen rekeningnr vermeld is zodat je met gewone overschrijving kan betalen Niet iedereen kan on line betalen

Website zeer traag en prijs niet altijd zichbaar

De website ging zeer traag, ook de totale prijs voor het aantal personen en data was niet altijd zichbaar, om het even in welke browser ik de website opende.

Heel vlot en gemakkelijk

Idem

Vlotte gebruikservaring

Goede info én praktisch

Superduidelijk

Zeer duidelijke website, in alle opzichten

positief

vlotte reserveringssite

Zeer goede website

Uitstekende website boeken van reis gaat eenvoudig en zeer vlot.

Website werkt dit jaar niet zoals verwacht.

Reis proberen te boeken op 30/10 (zoals verleden jaar) maar problemen met website. Uiteindelijk toch gelukt. Nadien lag site er volledig uit. Verleden jaar luchthaven vervoer Billo kunnen boeken begin november, nu eind november? Als site werkt naar behoren (zoals normaal elk jaar) verdienen jullie een dikke 5 sterren...

Jamais de problèmes avec vous

Plusieurs voyages réservés avec vous. Seul bémol, c'est de ne pas avoir un bon de réduction en temps que client pour les prochaines vacances.

goed overzicht , duidelijk

vlot boekingsschema en duidelijk, Soms heel trage site (te veel volk?). Graag uitgebreider commentaatrvak met vrije keuze voor bijkomende vragen aan hotel vb 'huisdier' of 'graag kamers dichtbij elkaar'. voor de rest : een voorbeeld in de buissenes

Peut mieux faire

Vous devriez permettre à vos clients d'avoir un compte personnel afin qu'ils n'aient plus à réencoder toutes leurs données à chaque réservation :-)

Eenvouwdig en gemakkelijk

Ik vind het heel gemakkelijk dat we zelf de luchthavens kunnen kiezen en dan een vlucht nemen die ons past.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende