Duidelijk & vlotte boeking

Duidelijk & vlotte boeking

bien fait sauf pour les reductions

site tres bien fait suf pour les réductions, trop de poudre aux yeux .j'ai recu un courrier avec des réductions et pas facile de les avoirs et de les comprendre

Fonctionnel avec certain manque

Les critères de recherche pourrait être améliorer avec par exemple l'aéroport de départ dès le premier filtre ou bien encore proposé une fourchete de date plutot qu'une date fixe (ex: départ entre le x et y et arrivée entre x et y pour un séjour de x à y nuits). Beaucoup d'option a rajouter et de détails à lire au moment de la réservation et certaine non expliqué (j'ai finalement trouvé l'information ailleurs sur le site). Dernier détail embétant : le mail de confirmation tombe dans le courrier indésirable. Pour le reste la réservation c'est faite sans autre soucis.

Clair et net

De bons échanges téléphoniques mais manquent un peu de connaissances sur les hotels

Vlot en gemakkelijk

Heel duidelijk wat je krijgt voor de prijs. Ook een makkelijk betaalsysteem, waar je goed kan volgen hoeveel er reeds betaald werd en hoeveel er nog betaald moet worden. Goede opvolging van de reservatie, je bent voldoende op de hoogte van het hele gebeuren. Zeer tevreden!

satisfaite

tres bien

Dit kan veel beter

Ik wil een weekendje cado doen aan mijn oom en tante ik reserveer 2 2persoonskamers ik krijg twee bevestigingen maar ik krijg dit niet betaald na veel uit proberen is het mij gelukt om 1 van de 2 te betalen. Maar de andere reservatie kan ik niet betaald krijgen toch zouden we graag met 4 mensen een weekendje samen op hotel zijn

Online Boeking verliep zeer slecht

Halverwege de boeking viel het boekingssysteem uit. Daarna kon ik de gewenste data en kamer niet meer boeken, later het hele hotel niet meer en nog later voor de gewenste data was er geen enkel hotel in Zwitserland meer beschikbaar. Ik ben bijna 2 uur bezig geweest. Ineens lukte het wel, maar is er tijdens de boeking nog een geboortedatum veranderd ( niet erg) en we hebben nu een boeking van 8 nachten ipv 7 nachten. Geen idee of dat onze fout was of door het gemankeerd werkende boekingssysteem. Maar als het onze fout was dan kwam het in ieder geval door de stress van het boeken en steeds halverwege vastlopen. We hebben een verzoek gedaan de boeking terug te brengen naar 1 dag korter. Ik hoop echt dat dat goed komt.

Onoverzichtelijk door reclame en aabiedingen

Teveel reclame en teveel aanbiedingen die boeking en iets terugvinden onoverzichtelijk maken.

Snel, duidelijk en eenvoudig prijzen van andere data vergelijken

Eenvoudig

Het boeken verloopt vlot.

Het boeken ging vlot

Ik heb geen problemen ondervonden bij het boeken. Even wist ik niet hoe ik later terug moest inloggen. Ik wist niet welk nummer ik moest gebruiken bij het inloggen. Na wat proberen is het toch gelukt.

vacances en avion

Nous partons souvent avec tui et somme en général satisfait , dommage que les conseillers sur place ne parle pas souvent Français , a part sa rien a dire.

Verwarrend

Vond het verwarrend om alles te selecteren en verder te gaan, dus ook de luchthaven op de terugreis verkeerd geselecteerd. Hoop dat het nog in orde kan gebracht worden.Vroeger bij Sunjets was het eenvoudiger.

Duidelijk

Overzichtelijk en duidelijke weergave

Site facile

N étant pas un expert, j'ai eu toutes facilités pour naviguer sur votre site

Wist wat ik wilde

Vermits mijn echtgenote reeds 4 maal in dit hotel geboekt had wisten we onmiddellijk wat we wilden 🤣🤣🤣

Super vlot

Overzichtelijk en vlot

Quelques difficultés pour réserver

Quelques difficultés lors de la première visite sur le site pour consulter les différents choix possibles (date, pension, aéroport) relatives à un hôtel sur Ibiza.

Eerst de website inorde brengen voordat er online reclame gemaakt word.

Jammer dat er veel problemen waren met de website van Tui, maar na lang proberen is het toch gelukt om uiteindelijk een reis te boeken voor volgend jaar. De volgende keer moeten de grote bazen maken dat de website goed werkt voor ze het online zetten en reclame maken.

Altijd heel eenvoudig om te boeken !!!

Altijd heel eenvoudig om te boeken !!!

Overzichtelijk en gemakkelijk om je vakantie te boeken!

Snel kiezen en simpel te boeken met voldoende informatie. Direct respons via e-mail.

Facile d'utilisation

Site bien pensé mais dommage que l'on soit obligé de choisir d'office une destination et que les filtres ne marchent pas toujours

Zeer overzichtelijke webwinkel

Zeer overzichtelijk, ruim aanbod, interessante prijzen. Een aanrader.

Super !

Ultra satisfaite du service de Tui !!! Je recommande à 100%. Merci pour votre professionnalisme et pour ces beaux séjours que vous nous permettez de vivre.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende