Site Internet à améliorer

Si on navigue entrés plusieurs onglets le site saute d'une page à l'autre et retient les données d'un autre onglet que l'actuel. D'où erreur de réservation. Par ailleurs le site ne tient pas toujours compte des filtres demandés.. les produits répondent à mes attentes mais le site à des bugs débutants.

Pas bien

Bonjour On se vu sur site une choses et après on réserver voir autre choses exemple j’ai réservé une Hotel All inclus mais dans billet noter seulement petit-déjeuner

• Nous recommanderiez-vous? Non

Niet zo goed

—>Koffers blijkbaar niet mee geboekt Nochtans aangeduid. —>Gratis afhaaldienst. Onduidelijk. Hoe, wanneer, —>Stoelen rezerveren, de ene keer zus de andere keer zo...

Prix changeant de 500 euros au final

Prix changeant de 500 euros quand je clisue sur finaliser ma reservation ce sui m a coûté deux fois 10 min a 0.30 cent la minute pour regler cette erreur de tui qui a ne prenais pas en compte la reduction enfant gratuit J aimerais qu on me rembourse ces frais...

Très Facile

Cela fait des années que je passe ainsi mes réservations et il n'y a jamais eu de soucis Parfois un petit tour dans une agence permet d'affiner ses chois

Rapide

Rapide et précis...

Satisfaite

J’ Trouvé facilement ce que je cherchais à un bon prix 60% de réduction, j’espère que ces vacances seront comme décrites sur le site. On verra ça en juillet !

Très facile

Pratique et rapide

esperons miaux que la grece au retour

changement heur de depart pour le retout

Vlotte boeking

De boeking ging heel vlot en overzichtelijk. Ik was heel tevreden. De uitleg bij de verschillende resorts waartussen we twijfelden was heel goed. Op basis hiervan en door scores van onder andere tui en tripadvisor hebben we onze beslissing kunnen maken. Alvast bedankt!

Snel en duidelijk

Vroeger altijd geboekt via reisbureau. Nuu voor de 1ste maal rechtstreeks online. Heel gemakkelijk.

Zeer goed overzicht en keuze

Prijs kwaliteit

Duidelijk en snel

De toekomst zal bevestigen al of niet nog boeken bij tui het is de eerste keer

Kan heel gemakkelijk vanuit mijn luie zetel

Super gemakkelijk

Vlotte verwerking, logische stappen, dingen waar je soms zelf niet zou aan denken. Betaling haperde even, maar nadien vlot hernomen.

Facilité de compléter la réservation

Pour ma part, je dois avant de réserver officiellement, voir si il y a un centre de dialyse et si pendant les dates de réservation de l'hôtel, le centre peut me prendre en charge, et une fois les informations regroupées, je peux confirmer la réservation,si et si l'offre est toujours disponible. J'espère avoir répondu à votre demande.

Convivial et rapide

Tout est dit...

De web site is voor verbetering vatbaar.

onduidelijke punten aangaande verzekering. Voor de betaling van het voorschot liep ook niet vlot. Aanbeveling ja maar ge moet een geduldig persoon zijn.

De website was simpel en eenvoudig

Ik boek al zeker 20 jaar bij tui (vroeger jethair) En nog nooit heb ik een slecht hotel of iets dergelijk gehad De website is voor mij heel gemakkelijk

Simple

Dommage de recevoir un mail d'annulation 2h00 après la réservation pour retard de paiement Alors que le paiement c'est fait automatiquement après Obiger d'appeler le service client Pour être sûr que le voyage n'est pas Annulé Ce sont des frayeurs pour rien. C'est le seul point noir

Vlotte reservatie en afhandeling.

Site ok maar kan beter !

Wij hebben een opmerking over hoe wij de reis moesten boeken ! Namelijk wij wilden nagaan wat de prijs zou zijn in all in , omdat de info aangaf dat je er ook all in kon bijboeken ,maar dat bleek niet te gaan via jullie site ,wij zouden daarvoor moeten bellen naar jullie 070 nr ! ,wij hebben dat geprobeerd ! Maar na 12.30 minuten in wacht te zijn geplaatst door de juffrouw die ons de info ook niet kon geven en ons daardoor in wacht heeft geplaatst heb ik de lijn toegelegt ! 12:30 minuten maal 30 cent per minuut , dus duidelijkheid op jullie site aub. Get. Morret Emile . Graag jullie reactie per kerende.

......

..............

Meer dan oké

Duidelijk overzicht van alle mogelijke vakanties. Gemakkelijk om een vakantie te boeken. Enkel bij de betaling had ik problemen en ben naar het reisbureau gegaan. Beter zou zijn om de mogelijkheid te geven om te betalen met een overschrijving. Vooral de iets oudere reizigers zijn niet zo mee met de online betalingen.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende