Ik moet zelf beter opletten.

Ik had de code niet ingevuld tot ik plots gereserveerd had en verder niet direct kon betalen. Ik dacht dat men bij de betaling de code BLACKFRIDY9FKY moest intypen om te genieten van de 100 €. De boeking was geregistreerd Gelukkig kon ik een nieuwe boeking doen en vragen of de 1e boeking kon geannuleerd worden. Hetgeen dan ook gebeurd is.

Het ging zeer vlot

Het ging zeer vlot binnen weinig tijd. De meeste gegevens waren reeds ingevuld De dag erna hadden we reeds onze voucher.

Reservatie mag gebruiksvriendelijker

Blijkbaar is het niet mogelijk om binnen 1 reservatie 2 verschillende kamertypes te boeken ? Kan dit ?

Veel keuze

Heb reeds meerdere malen geboekt bij Jetair,Sunjets en nu Tui,dus wij zijn wij zijn redelijke tevreden klanten Spijtig dat de dichtbijvakanties 2+1 zijn afgenomen sinds het TUI is geworden,voor Zeeland niks interessant gevonden spijtig

Ai réservé des vacances alors que uniquement, je me renseignais.

C'est la première fois que ce désagrément arrive. J'ai déjà réservé sur Tui par Internet et c'est la première fois que cela m'arrive. Je n'ai rien payé, je voulais simplement voir le résultat d'un code promo du jeudi 28 et ma réservation a été faite. Je ne sais pas encore si elle est supprimée... Je vais, maintenant, beaucoup hésiter avant de faire des recherches sur votre site. Je vous recommanderais encore si le problème se solutionne.

Vlot

Nadat onze keuze gemaakt was, was het boeken zeer vlot gegaan.

Boeken verloopt vlot

Steeds voordelige aanbiedingen.

Simple et efficace

Réservations depuis des années avec TUI et toujours très satisfait du service et clarté des infos.

via web

cela fait très longtemps que je réserve part le web et c'est super

Zeer vlot

Makkelijk om te boeken

middelmatig

geboekt omdat ik weg wil, maar niet 1% mijn gedacht - in Djerba heeft tui geen 5* hotels. ook werd luchthavenvervoer Billo niet altijd vermeld - komt heel verwarrend over - Boeking Egypte was goed - boeking Djerba niet goed. De ene keer op dezelfde datum en zelfde hotel geen kamers beschikbaar voor jouw gezelschap (ik been alleen), als je het 2 minuten later opnieuw hetzelfde ingeeft is er dan wel weer een kamer beschikbaar en daarna weer niet en daarna weer wel. Zelfde bestemming zelfde datum, geen plaats op de vlucht en daarna weer wel. Dus de website werkt niet zoals het hoort. Gelukkig bestaat de chat anders had ik niet geboekt. Vooral omdat ik op mijn laatste reis echt ongelukkig was in het hotel en in de helft van mijn vakantie o zo graag terug naar huis wilde. Na boeking kun je je eigen gegevens, zoals adres niet meer nakijken

Bon site

Moteur de recherches pouvant être amélioré car il ne se base pas sur un mot mais sur le premier ou l'entièreté du nom... Recherches pour la France et tous les logements n'apparaissent pas.

Vlotte afhandeling met duidelijke info

Na de boeking nog een wijziging doorgegeven via de telefoon wat vlot en vriendelijk werd geregeld. Top.

super Top

alles ging zeer vlot en aan super prijs .

Site assez pratique et facile pour choisir et réserver

Ras

Gemakkelijk

Ging van zelf

Voldoende

Het invullen van de boekingsdatum gaat niet vlot

Overzichtelijke website

Nu nog wachten om Billy gratis vervoer naar luchthaven te kunnen reserveren

Positief, maar...

Wij hebben zeer gemakkelijk onze reis kunnen boeken, dus dit is zeer positief, maar... Toen onze vrienden, met wie we de reis zullen maken, hun boeking maakten was de prijs plots met ongeveer 150 euro verhoogd!(op dezelfde laptop, want we waren samen bij ons thuis), dus op 10 minuten tijd ging de prijs serieus omhoog. Wat is dan het nut van de black friday korting?????

alle reizen en prijzen zijn goed te zien

Zoals ieder jaar geboekt bij Tui,gemakkellijk en overzichtelijk

Le site est très facile à utiliser

Rien à redire. Le bon de commande arrive directement. C'est très bien . On sait directement les heures d avions. Génial.

snel en gemakkelijk

voldoende informatie bij de keuze van je reis

Efficace clair facile

Le descriptif très clair le prix intéressant

Het vinden van en boeken van een reisverloopt vlot

Alles verloopt vlot

Super Mega Cool

Het leuke is dat je verschillende kunt bewaren en vergelijken . ik ben wel van mening dat je als je veel op reis gaat 3 of 5 keer per jaar dat je een extra korting krijgt zeker als je altijd hetzelfde reisbureau Tui neemt .

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende