Gebruiksvriendelijk en reservatie is vlot verlopen

Website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

supper gemakelyk

ik ben doof en bygevolg kan ik niet bellen ik stuur naderhand steeds e mailke waar ik ook steevast antwoord op kryg dus voor ons idiaal aangezien er geen enkel kantoor in onze omgeving hier ligt en ik dus geen raad andersom kan vragen,,,,tot hier toe altyd al supperaanbiedingen geweest waar we bygevolg gaan op verderbouwen ,,,,suppervriendelyk personeel die mailkes beantwoorden,,,

Gemakkelijk

Ok

Alles is vlot verlopen

Dik in orde

zeer duidelijk en prakt(u)isch :-)

door de vele filters , kan je snel uw geliefkoosde bestemming vinden.

La convivialité du site et la rapidité de l'exécution répondent à ma demande

Aucune remarque particulière

Duidelijk en simpel

Eenvoudig toegangkelijk voor iedereen

Verwarrend en misleidend

Bedragen in het kamer type overzicht kwamen niet overeen met de details aan de rechterkant. In chrome verhoogde de prijs zelfs met 2200 euro toen ik op "boek deze vakntie" klikte. Ik heb dit een paar keer opnieuw geprobeerd, maar bleef het foute bedrag tonen. Bijna besloten om de vakantie ergens anders te boeken. Maar toch eerst nog in firefox geprobeerd. Daar ging het wel goed. Ook was op de boekingsbevestiging opeens niet meer te zien dat luchthaventransfer is inbegrepen.

Kijk eens naar andere reisorganisators !

Een account aanmaken is onmogelijk. De totale som direct betalen is onmogelijk. Inloggen enkel met naam en PO Nr. ? ? ? Steeds opnieuw Uw gegevens intikken . . . Het zou zo simpel kunnen zijn, maar neen

Eenvoudig en duidelijk

Eenvoudig en duidelijk te boeken

Overzichtelijk!

Gemakkelijk zelf boeken. Alles wordt goed voorgesteld.

goed en makkelijk

Alles ging heel vlot aftellen nu

Bijna een boeking zonder problemen

Ik boekte inderdaad een reis en klikte eveneens voor het reserveren van bagage. Ergens moet het misgelopen zijn, want de bagage was niet meer vermeld bij de eindafrekening. Het bijboeken zou eenvoudiger kunnen, want eerst moet er betaald worden, dan nog eens bellen en pas dan is de bagage er bij. Waarom niet meteen de bijgeboekte bagage bevestigen en de betaling via het saldo?

Boeking erg vlot verlopen

Steeds goede service !

Duidelijk en overzichtelijk

Het opzoeken van hotels, beschrijving, prijzen en boeking zijn heel gemakkelijk

Pas mal

Vous devriez ne pas obliger les clients à choisir une obsion pour le reste de la réservation réservation que l’on puisse la prendre quand l’on a choisi sa destination par contre j’ai imprimé les documents de voyages sur le document internet il est bien spécifiques le transfert ce fait mais quand on l’imprime ça ne ça ne se marque plus

Met TUI geen problemen

Vlotte en snelle boeking. Uitstekende service.

easy

alles was duidelijk en het boeken verliep heel vlot.

au top

le site est très facile et bien expliqué, les prix sont avantageux

Reis boeken is heel eenvoudig

Om reis te boeken is het bij Tui heel eenvoudig. Je volgt gewoon alle stappen. Een echte aanrader! 😄

Het verliep heel vlot.

Duidelijke informatie gedurende het hele boekingsproces

Excellent mais parfois un peu lent

Très facile de réserver un voyage en ligne mais parfois un peu lent ou même le site de réservation ne répond plus. Bon, on ferme et on recommence sans problème.

Duidelijk en snel

Vlot

facile d'accès, simple à consulter

expérience sans problème

Gistelsesteenweg 1