A la recherche de ma réservation

Pour effectuer la réservation, impeccable. Mais je ne parviens pas à la voir sur mon compte. J'introduis pourtant mon nom de famille et le numéro de dossier, celui-ci reste introuvable. (ANDRE - 288544844 du 10/11/2019)

A la recherche de ma réservation

Gewoon een goede boeking.

Probleemloos mag ik niet zeggen wegens volgende situatie: Wij zijn twee bevriende koppels die samen dezelfde reis willen boeken. Een koppel heeft een creditkaart met annulatieverzekering en het tweede koppel wil een annulatieverzekering bij Tui erbij nemen. Daarvoor moesten wij elk apart boeken en aansluitend een mail sturen aan Tui met vraag om beide reservaties samen te voegen, waar ik ten andere nog geen bevestiging van heb ontvangen !

Goed verlopen

Klein probleem met betalen met mastercard, ik heb een nieuwe kaart en de naam en voornaam zijn van volgorde gewisseld, ik heb dat zo ingegeven en de betaling werd niet aanvaard, daarna ingegeven met de andere volgorde en dan betaling OK.

de reservering ging heel vlot

de gebruikswijze voor het vergelijken van hotels en perioden is goed opgevat

pas trop compliqué

la disponibilité de différentes dates n'est pas facile une fois les dates introduites il est difficile de revenir en arrière même en recommençant tout les premières dates restent.

Gemakkelijk in gebruik

Goede dienstverlening en gemakkelijk in gebruik

Content

Simple et très bien concu

Duidelijk boekingsprocedure

De boekingsprocedure verliep vlot. Enig minpuntje : wij hadden gekozen om van Antwerpen (Deurne) te vliegen en terug naar en van Palma De Mallorca, maar toen ik de bevestigingsmail kreeg, bleek dit hierin fout vermeld te staan. Ik heb dit dan direct gemeld bij jullie, maar tot op heden heb ik daar nog geen reactie op gekregen. Ik hoop dus maar dat dit goed komt.

Bien

Réservation facile. Avoir plus de détail sur les vols seraient interessants

SATISFAIT

SATISFAIT

Alles OK

Alles verliep vlekkeloos

Goede website

Hebben wel nog geen bevestiging van onze boeking ontvangen!?

Un jeu d'enfant

Des descriptifs complets, des photos attrayantes, des notes informatives, réserver est si facile et le calcul de prix rapide permet de comparer facilement afin d'être sûr de faire le bon choix.

Aangenaam en overzichtelijk

Het wijzigen van vertrek en einddatum verloopt niet altijd soepel

Globalement Bon service

Clients fidèles depuis 5 ou 6 ans, jusqu'ici pas de problème. Si ce n'est une augmentation importante de vos tarifs pour la saison 2020 ! Nous réexaminerons probablement nos choix en fonction des prix proposés pour 2021 ...

vlot

Gemakkelijke keuze kunnen maken tussen de vele aanbiedingen en zowel prijs , kwaliteit als ligging kunnen vergelijken.

Gebruiksvriendelijk

Loopt vlot en bij het maken van een fout is het makkelijk op te lossen

snel en handig

Alles ging vlot, zonder problemen en alles was meer dan duidelijk

Tui waar ik me thuisvoel

Al zoveel jaren boeken wij met tui, weinig problemen en als die er toch zijn worden ze opgelost.

Zeer vlot

Wij boeken al jaren met Tui en nog nooit onoverkomelijke problemen gehad.

handig om te reserveren

ieder jaar opnieuw fijn om te reserveren

vlotte boeking

het online boeken ging zeer vlot

vlot om mee te werken

reeds jaren boeken wij bij tui, vroeger bij sunjets

Heel vlot. Geen enkel probleem en overzichtelijk

Heel vlot.

Gistelsesteenweg 1