Parfois surpris et déçu

Je réservais via sunjets. Aujourd’hui beaucoup d’hôtels ont disparu et les conditions « enfants » sont rabotées au strict minimum. Parfois il est plus avantageux de prendre contact directement avec les hôtels Je recommande donc mais avec prudence.

vlotte reservering

Al enige ervaring met TUI en nooit problemen gehad. Alles verloopt correct en in detail. Zeer tevreden.

Immer gut für ein wirklich gutes Schnäppchen

Bis jetzt selten enttäuscht worden von Sunjets Belgium.Habe wieder ein super Hotel erwischt(meine Tochter war schon mal da) zu einem wirklich Superpreis: gut für Rentnerbudget!

pénible

le site était lent, n'acceptait pas mes choix et j'ai mis au moins 1/2h à pouvoir finaliser ma réservation et tout n'a pas été pris en compte.

het ging vlot!

bestemming wist ik al enkel nog hotel kiezen dat aan onze voorwaarden voldeed.En de vertrekdatum kiezen dat voor ons paste. Bij de reservering stond er vermeld gratis luchthavenvervoer, wij vertrekken tussen 25/10/2020 en 31/04/2020 ik heb via Billo mijn gegevens ingevuld maar er stond nergens vermeld dat het gratis is wel het bedrag wat het vervoer mij kost, hoe kan ik weten dat het gratis is?graag had ik een antwoord op het gratis luchthavenvervoer. MVG andre.

Client depuis de nonbreuse années

Pas de problème dans l'ensemble.

le site est trés rapide et facile

vos agent très serviable et le calcul du prix est facile

bijna niet te doen.

had heel veel tijd nodig om door website te gaan. uiteindelijk telefonisch boeking gedaan, waarna ik terug uren diende te proberen om betaling er door te krijgen....

Facile, rapide, et satisfaisant !

Depuis plusieurs années nous réservons et effectuons nos recherches de séjours via le site ! Simplicité, efficacité et disponibilité des collaborateurs pour aider si besoin ! Impeccable pour un excellent séjour !

Boekingen met Tui zijn de afgelopen jaren steeds vlekkeloos verlopen.

Makkelijk te boeken op een zeer overzichtelijke site. Goede hotels en leuke bestemmingen. Ook de gratis luchthavenvervoer met Billo verdient een pluim

Eenvoudig te boeken

Op 123 klaar

Vlotte verwerking

Zoals hierboven aangegeven. Vlotte verwerking

Gemakkelijke service!

Snel gekozen door megakorting

Snelle en toegankelijke website met duidelijke informatie.

SUPER ORGANISATIE EN REISPARTNER

Terug geboekt voor Rhodos vertrek op 9/5/2020 voor twee weken. Dat is nu ons 21e jaar naar Rhodos, bij super leuke hotelgasten, en verblijf. KHALITHE MARE PALACE is een super gezellig hotel, met aangename en sfeervolle bars, toffe restaurants, en heel fijne fitness arangements.

eenvoudig en doeltreffend

Al vele jaren boek ik al mijn reizen bij TUI via internet, en dit is altijd zeer vlot verlopen, ook de betaling met mijn Mastercard gaat zeer vlot en op een veilige manier.

Super vlot

De drie boekingen die ik heb ingebracht verliepen super vlot.

Goed maar voor verbetering vatbaar.

Boeking verloopt vrij vlot. In het scherm waar de kortingscode kan worden ingevuld ontbreekt een link naar de Tui smiley checks die niet kunnen worden gevalideerd. Om deze te valideren moet er gebeld worden naar een betalende lijn. Dit is niet van deze tijd, is klantonvriendelijk en is een stap achteruit tegenover de vroegere website van Sunjets. Kan dit klantvriendelijker gemaakt worden, alles gebeurt vrijwel digitaal waarom dit dan niet?

snel en duidelijk

om een simulatie te doen werkt dit perfect 1 minpuntje,hebben we nu recht op gratis vervoer? staat nergens vermeld

vlotte boeking en redelijke prijzen voor top reizen

mooie vroegboekkortingen en bijna alles zeer duidelijk , juist het systeem van op = op , dat is niet duidelijk , men weet nooit of je recht hebt op gratis luchthaven vervoer of niet ; 2de persoon gratis ???? dit geld maar voor een paar hotelletjes en ik kan niet zien voor welke , dus is het ook niet duidelijk en misleidend ; voor de rest is het een prima site van tui en alles mooi gedaan , makkelijk om te boeken , top .

vlotte boeking

makkelijke en overzichtelijke boeking -- echter 1 minpuntje : het bekijken van de foto's is niet zo vlot één per één is niet aangenaam, misschien moet dit nog worden op punt worden gesteld, tweede vraag : ook voor de gratis boeking bij Billo is dit reeds mogelijk ?

heel goed en gemakkelijk

Heel goed overzichtelijk,als je er veel tijd kunt in steken .

goede ervaring

Werkt niet perfect

Laatste stap in het boeken lukte niet Uiteindelijk geboekt via telefoon

Facile et clair.

Cela fait la 3eme fois à l que nous partons avec TUI. Très contents.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende