Jammer dat de koppeling met Onafhankelijk Ziekenfonds niet naar behoren werkte zodat ik 25 € extra

Jammer dat de koppeling met OZ niet naar behoren werkte met als gevolg dat ik de administratiekosten zelf moet ophoesten

Super goed

zeer goede aanbieding.

goede info via pc.en voordelige vroeg boeking. hebben reeds naar de omgeving geweest en is terug de moeite om er terug te keren.

C etait impeccable

Tout est bien fait et explique, les paiements ont l air très bien sécurisés

alles zeer vlot verlopen vanaf reservatie tem betaling.

Wij boeken serdert vele jaren ieder jaar twee maal bij Tui en hebben nog nooit problemen ervaren. Ook tevreden over de adminstratieve & financiële afhandeling achteraf. Alles verloopt steeds correct. Bedankt Tui.

gaat heel vlot - goede website !!!

heel goed, goede site !!!

probleemloos

Wij doen het altijd zo

Tous est ok.

Et bien ils ni à pas de surprise c'est très bien organisé et aussi avec Billo.

alles simpel en gemakkelijk vanuit u zetel

alles simpel en gemakkelijk vanuit u zetel

Alles verliep vlot

Vlotte boeking

zeer goed

Boeken gaat vlot prijzen ok

vlotte toegang bij gericht zoek

Gericht zoeken gebeurt vlot doch belangrijke informatie, bevoorbeeld vanaf wanneer het zomerseizoen juist start en eindigt voor de gekozen regio is dan niet meer onmiddellijk zichtbaar. Misschien kan dit in een duidelijk zichtbaar kader vermeld worden.

A la recherche de ma réservation

Pour effectuer la réservation, impeccable. Mais je ne parviens pas à la voir sur mon compte. J'introduis pourtant mon nom de famille et le numéro de dossier, celui-ci reste introuvable. (ANDRE - 288544844 du 10/11/2019)

A la recherche de ma réservation

Gewoon een goede boeking.

Probleemloos mag ik niet zeggen wegens volgende situatie: Wij zijn twee bevriende koppels die samen dezelfde reis willen boeken. Een koppel heeft een creditkaart met annulatieverzekering en het tweede koppel wil een annulatieverzekering bij Tui erbij nemen. Daarvoor moesten wij elk apart boeken en aansluitend een mail sturen aan Tui met vraag om beide reservaties samen te voegen, waar ik ten andere nog geen bevestiging van heb ontvangen !

Goed verlopen

Klein probleem met betalen met mastercard, ik heb een nieuwe kaart en de naam en voornaam zijn van volgorde gewisseld, ik heb dat zo ingegeven en de betaling werd niet aanvaard, daarna ingegeven met de andere volgorde en dan betaling OK.

de reservering ging heel vlot

de gebruikswijze voor het vergelijken van hotels en perioden is goed opgevat

pas trop compliqué

la disponibilité de différentes dates n'est pas facile une fois les dates introduites il est difficile de revenir en arrière même en recommençant tout les premières dates restent.

Gemakkelijk in gebruik

Goede dienstverlening en gemakkelijk in gebruik

Content

Simple et très bien concu

Duidelijk boekingsprocedure

De boekingsprocedure verliep vlot. Enig minpuntje : wij hadden gekozen om van Antwerpen (Deurne) te vliegen en terug naar en van Palma De Mallorca, maar toen ik de bevestigingsmail kreeg, bleek dit hierin fout vermeld te staan. Ik heb dit dan direct gemeld bij jullie, maar tot op heden heb ik daar nog geen reactie op gekregen. Ik hoop dus maar dat dit goed komt.

Bien

Réservation facile. Avoir plus de détail sur les vols seraient interessants

SATISFAIT

SATISFAIT

Alles OK

Alles verliep vlekkeloos

Goede website

Hebben wel nog geen bevestiging van onze boeking ontvangen!?

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende