Sans problème

Réservation par internet, sans problème

positief

Alleen het betalen van het voorschot is soms niet al te duidelijk op de ene pagina vraagt men een zeker bv 100 euro op een andere bv 64 euro. Ik had wel geboekt met het arrangement Libelle

Prijs/kwaliteit

Makkelijk in gebruik/boeking

SUPER

Alles heel duidelijk, je weet wat je betaald

Gemakkelijk

Ik heb nog niet echt er een ervaring mee , maar heb er het volste vertrouwen in

heel goe

heel goe

Te lang moeten zoeken naar beschikbare data

Ik had een periode ingegeven. Vb: 10/11 -12/11 en de eerste 6 hotels hadden geen kamer beschilbaaf in deze periode ...

Awful design and very problematic functionality

The online reservation system requires a total overhaul. It is not only badly designed. It is not functioning properly either. For carrying out a simple payment, I had to try that for two consecutive days.

• Would you recommend us? No

Détaillé et informatif

Mise à jour immédiate de tous les détails pour les options/

prijs en kwaliteit top

prijs en kwaliteit top.boeking gemakkelijk.al 10 jaar klant of langer en nog nooit probleem gehad.doe zo voort.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Gemakkelijk reserveren met een mooi overzicht door fotos en commentaren over het hotel

Ging heel vlot,had een vraag en die is vandaag via mail beantwoord tof

Ik heb alle vertrouwen in een gied weekend

Erg vlot.

Het verliep erg vlot, alles werd goud uitgelegd.

Duidelijke site en werkt goed!

Dezefde vakantie heb ik vanuit Nederland 3 keer geprobeerd op de Nederlandse site te boeken. Maar deze gaf iedere keer fout meldingen. Heel blij dat het via de gebruiksvriendelijke Belgische site super gelukt is!

Zeer goede ervaring en nu enkel hopen dat ons verblijf ginder ook zo goed meevalt

Het foldertje "Libelle, charmante verwenweekends" kreeg ik en ik aarzelde niet om te boeken. Dit ging vrij gemakkelijk. Nu hoop ik alleen dat ik de juiste locatie gekozen heb en dat het verloopt zoals het in het boekje vermeld staat. Natuurlijk hoop ik ook dat het weer ons gunstig gezind is. Vriendelijke groeten

Goed aanbod maar moeilijk om boeking te maken / te betalen / op te volgen

Reeds vele boekingen gemaakt maar telkens moet ik opnieuw alle gegevens invullen. Een account aanmaken zou dit oplossen. Bij een boeking kan men enkel het voorschot betalen. Daarna volgen meldingen (ook terug voor een voorschot enz...) telkens met veel vertraging op de reële situatie. Moeilijk om een overzicht te krijgen van wat betaald is en wat nog moet worden betaald, zeker wanneer meerdere boekingen lopen. Men moet telkens het boekingsnummer gaan opzoeken om zicht te krijgen op de boeking, en welk nummer hoorde nu weer bij welke reis? >>> Een account met mijn gegevens, mijn boekingen, mijn betalingen en mijn historiek zou dit oplossen.

Réservasion Rapide et très efficace !

expérience positive pour la réservation de vacance à l'autre bout du monde ...

Vlot

Duidelijk

FIltres des recherches compliqués à mettre en place

En effet, il a fallu s'y reprendre à plusieurs fois pour pouvoir enfin sélectionner un hôtel à Ténériffe! EN filtrant sur Ténériffe, on se retrouve avec des propositions sur la Costa Blanca, puis en filtrant sur les tarifs, tout était à refaire... Les dates choisies disparaissaient, les choix par notes de commentaires aussi, la fourchette des budgets était ramenée à zéro. Bref, 2 heures de perdues mais nous avons pu enfin avec beaucoup de patience trouver notre bonheur! Une bonne remise à niveau du site est vraiment nécessaire.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Je suis contente .

Cela à été très rapide , j'ai suivis et cela s'est bien passé. J'ai regarde pour l'avion si il y avait une ou des escales mais je n'aie pas trouvé . Pour le reste jusqu’à présent c'est clair . Bien cordialment

vlot afgehandeld

wacht het verblijf af voor een totale beoordeling. ook niet duidelijk wanneer de rest van de te betalen som moet geregeld worden

Goed en overzichtelijk.

Snel, praktisch en zeer overzichtelijk.

DUIDELIJK

dit is mijn eerste keer , dat ik online boek bij Tui en het ging redelijk gemakkelijk, DUS NU hopen dat alles vlotjes verloopt !!!!

tres vite

excellent