Alles is goed verlopen

Het was simpel om te reserveren

Mooi overzicht van aanbod en vlotjes om alle onderdelen in te vullen!

Duidelijk overzicht van het aanbod van Tui. Website leidt je makkelijk doorheen de keuze van reisbestemmingen. Zeer vlotte invulling van alle gegevens en supersnel antwoord!

onduidelijkheid omtrend definitieve reservering na mislukte betaling

De booking was ism Libelle......Ik had, zonder dat enig bericht via de site te hebben ontvangen, dubbele bookingen gedaan. Dit bleek achteraf uit de mailberichten die in had ontvangen, vooral wanneer de betaling met een gewone bankkaart niet lukte is het mis gegaan. Ik ben enkele dagen naar mijn TUI agent geweest die dit euvel uiteindelijk heeft opgelost en bijgestuurd. Dus ik ga deze manieer van booking nu niet direct terug gebruiken.

Vlot behalve betaling restbedrag

Vlotte reservering online maar restbedrag moest meteen betaalt worden (boeking 1 maand voordien). Geen probleem, maar dan zou het nog beter zijn om een flow te voorzien waarin je geen optie krijgt om alleen een voorafbetaling te doen (zinloos en tijdsverspilling) In de mail staan ook 3 referentienummers (klant, reservering, dossier) maar het reserveringsnummer krijgt niet de term "reserveringsnummer" in de email dus ook dat detail kan net iets beter.

Zeer gebruiksvriendelijk

Wegens het débâcle van TC, ik boekte steeds via Neckermann, ben ik bij TUI terechtgekomen. Ik heb alleen positieve feedback te geven.

Vriendelijk en helpen altijd

Telefonisch bijstand gekregen en zeer goed geholpen en bij gestaan Was aangenaam verrast

Pas toujours si évident

Pour une première nous avons éprouvé quelques difficultés concernant la réservation des bagages.

overzichtelijk en correct, alleen vermelden dat je de kleine letters moet goedkeuren. Verder top.

Om over te doen!!!!!

Recherche de vacances pénible - Réservation OK -

La sélection par filtres ne fonctionne absolument pas. La recherche d'un voyage a été très pénible. Par contre, une fois le voyage trouvé, la réservation est facile.

Sans problème

Il s'agissait de changer la destination de mes vacances.

Pas assez precis

J’ai demandé pour 2 semaines. Et je reçois pour 1 semaine. J’ai été en agence pour arranger mon voyage

vraagt wel volledige aandacht

heb mij naar het schijnt enkele keren vergist met klikken

Assez simple

Pour le moment rien à dire,espérons qu' arrivé à l aéroport cela reste pareil.j espère ne pas avoir de mauvaises surprises. Première expérience avec tui et je l espère par la dernière

Het ging

Info was top. Boekingsproces ging traag en liep vaak vast zeker wanneer je wijzigingen in reisgezelschap aanbrengt. 3x moeten herbeginnen...

On peut trier en fonction de nos besoins et attentes

J'apprecie le fait de pouvoir trier en fonction de mes besoins : pourcentage de réduction pour mes last minutes, qualité de l'hôtel quand je prépare un peu plus en avance mes vacances... Très bien fait. Peut-être essayer d'ajouter sur une carte l'ensemble des hôtels?

Aangename chat. Vlotte oplossing van het probleem.

Er was een probleem met het gebruik van de gewone bankkaart en de Gold Creditcard.

Bien

Super facile et rapide

kan beter

Een, door gebrek aan ervaring met internet als 75-jarige, gemaakte fout ( dubbele boeking ) kon niet door het Tui kantoor worden geannuleerd ( zelfde hotel, alleen andere datum). Daarvoor werd ik doorverwezen naar de website en moest ik thuis alles zelf doen. Herboeken en betalen ging echter wel ! Dat kan beter vind ik. Als je toch via internet alles moet regelen, waarom heb je dan nog een Tui kantoor nodig? Dit stimuleert om voortaan alles zelf te doen en tour-operatoren uit te schakelen.

Goede uitleg

Alles eenvoudig uitgelegd super

Flop

Wou weekendje met libelle boeken en kwam niet verder dan een kamer te kiezen. Noodgedwongen moeten telefoneren om te reserveren met als gevolg dossierkosten!

TOP

Super, een super vriendelijke madam :) , we zijn al jaren klant van Tui (vroeger jetair..) en nu de eerste keer een auto vakantie en het was de laatste kamer en wilde zeker nog eens op vakantie gaan. Dame heeft dan de taken op zich genomen. Zo was ik zeker dat, ik en mijn vrouw, er nog eens er tussen uit konden gaan. Merci !!

Vlotte boeking!

Tot heden geen problemen gehad. Dus ok.

transparantie en alle mogelijke betaalmethodes beschikbaar

betrouwbaar

Soms toch wat tegenstrijdig

Als je belt na callcentermedewerkers , krijg je toch tegenstrijdige info . Dit komt niet zo professioneel over . VB: krijg mail om eurostar tickets af te drukken, referentie code in combinatie met achternaam werkt niet. Contact via mail. Daarna toch even contact opgenomen met callcenter. Antwoord : geen probleem meneer deze zijn naar u opgestuurd . Enkele uren erna krijg ik mail om mij Eurostar tickets af te drukken .... Begrijp wie begrijpen kan 😏

Simplement facile

Grand choix de destinations Choix en fonction de ses desiderata Simple et facile Bon rapport qualité prix

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende