Domage que l'on ne peut payer l'avance par virement postal...

Bonjour, J'ai dus annuler ma première réservation pour changement de dates. A ce jour, je n'ai pas encore reçus les premiers € 100,00 de retour sur le compte IBAN BE11 8002 2102 1248. J'ai refais une autre réservation avec les bonnes dates et repayer un DEUXIEME fois les € 100,00... Pouvez-vous donner suite et me rembourser ma PREMIERE réservation? Merci d'avance, Christian et Sabrina.

Goed maar kan beter

Ik wacht nog altijd op bevestigingsmail met de gegevens over de boeking en bewijs van betaling. Weinig gegevens over de kamer.(afmetingen,foto)

gewoon goed, niets op aan te merken

Ging hiervoor altijd via sunjets maar dit is hetzelfde. Even gemakkelijk met geen slechte prijs / kwaliteit aanbod.

Eenvoudig en overzichtelijk

Het boeken van de reis is vlot verlopen, omdat alles overzichtelijk is en ook eenvoudig. Dus niet moeten zoeken om bepaalde items te vinden

Het wijst zichzelf uit

Het wijst zichzelf uit. Ik ben op technisch vlak heel slecht maar het feit dat ik snel bevestiging kreeg stelde me gerust. Het voordeel is dat je alle tijd hebt om te beslissen wat je graag wil Vb. In verband met voorkeuren, verzekering.....

Goed afgerond.

Voor een leek ,was het nog goed te doen

niet wat ok verwacht had

Bij het online boeken en niettegenstaande alles groen was aangevinkt, kon ik niet verder naar de laatste stap. Ik heb dan maar op eigen kosten gebeld naar Tui. Deze dame heeft mij goed geholpen en de boeking afgewerkt. Eddy

De boeking en feedback verliepen heel vlot, ook al was het weekend.

De boeking en feedback verliep heel vlot, ook al gebeurde de boeking via online en in het weekend.

Alles vlotjes verlopen

Trucs et astuces !

Il est toujours désagréable de constater que les prix varient selon l'instant, l'adresse IP, la région où vous habiter, le nombre de réservation et peut-être d'autres astuces qui m'échappent encore. Un détail par rapport à la question suivante. Nous recommanderiez-vous? Oui, mais parce que les jeux sont pipés chez tous!!!!!!

Het ging vlot om te boeken.

Alles ging heel vlot, alleen was het voor mij in het begin niet duidelijk waar ik de datum kon aanpassen. En dus had ik al een verkeerde datum geboekt. Maar anders geen opmerkingen.

Une première pour moi

Première je n ai pas vu la possibilité de réserver mes sièges dans l,avion et pour mon bagage à main Cad petite valse ,pas d,information a tanti qu a l,agence tout ça est bien expliqué ,je suis cliente chez vous depuis très longtemps pas facile pour personne un peu plus âgées

• Nous recommanderiez-vous? Non

Moeizaam

Ik ben aan het boeken maar heb nog het invullen van datum niet gevonden. Ik denk dat komt nog en plots blijkt dat ik al geboekt heb op een voor mij verrassende datum. Ik wijzig de datum en krijg 2de boeking. Gelukkig is men op jullie dienst erg vriendelijk en wordt op maandag 14 mijn eerste boeking geannuleerd,waarvoor dank.

Ik vondt het nogal een ingewikkelde bedoening,heb er dan ook te veel tijd aan desteed

zie boven

Vlot verlopen

De keuze is vlot verlopen, bij de betaling had ik wat problemen om deze via de smartphone te kunnen doen

Parfait

Simple,précis et efficace à chaque fois.

Vrij éénvoudig

Misschien toch een mogelijkheid voorzien om latere verkregen kortingsbonnen zelf toe te kunnen voegen, voorheen bij Sunjets nooit een probleem geweest.

in 10 min reis geboekt en betaald

super

N overzichtelijke site met n ruim aanbod

Het boeken ging erg dimpel

Pas bon

Pas clair pour le choix de date. D'où risque d'erreur.

Overzichtelijk

Prima overzicht van reizen en mogelijkheden om te boeken en de hotels zijn uitstekend beschreven.

gemakelijk

simpel om te boeken

Hopeloos slecht functionerende software

Het zoeken naar een vakantie is een kleine nachtmerrie, door slecht werkende schermen. Het boekinggedeelte functioneert zo mogelijk nog moeilijker. Na 20 min. ! heb ik het opgegeven en telefonisch geboekt. Een ontgoochelde klant, Luc Thomassen Gepensioneerd ICT- consultant. PS Ik houd mij ter beschikking voor adviezen

Vlot geboekt

Duidelijke website. Betalingswijze was nieuw voor mij

alles verliep vlekkeloos

alles was eenvoudig en makkelijk te boeken

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende