KAFKA
Een erbarmelijke bedoening.
Bij het zoeken naar een bestemming of bepaald hotel via PC
een bepaalde prijs gekregen. Verder bij andere hotels prijzen opgevraagd. Terug naar eerste hotel ( Gyardamina Princess in Tenerife )…..andere prijs dan 10 min daarvoor. ( gegevens genoteerd )Via smartphone dit geprobeerd, en alweer andere prijs. . Gemeld via "chat met ons" :Goeienavond, dit is "naam"..wat kan ik voor u doen? getypt, maar geen antwoord. nog verder geprobeerd maar steeds andere prijzen. Nog eens gechat, antwoord :"zou op smartphone en op pc hetzelfde moeten zijn.
NIET DUS...op smartphone was prijs goedkoper, dus ingevuld met voorkeuren en supplementen, op het laatst geen kans om te bevestigen, MAAR DE REIS WERD INEENS GEBOEKT. Gesurft naar de site, boekingsnummer ingevoerd...….VERKEERDE NAAM, ASSISTENTIE NIET INGEVULD EN VERKEERDE DATUMS ( twee weken vroeger ). In volle paniek gebeld naar jullie 070- nummer.....:
23 MINUTEN AAN HET LIJNTJE GEHOUDEN + 3 MIN. GEPRAAT
( =KASSA-KASSA ). Aan de vriendelijke mevrouw gevraagd om alle fouten te wijzigen, en als antwoord: "gemakkelijkste is dat ikzelf de reis zou annuleren via PC."
2 x geannuleerd, want eerste maal lukte het niet.
IK WEET NIET OF HET FAILISSEMENT VAN THOMAS COOK ER IETS MEE TE MAKEN HAD? MAAR HEEL JULLIE SITE FLIPTE. PURE KAFKA. En, ja...….dit is de 24e keer dat ik bij jullie boek voor een reis à rato van 2 x per jaar, dus niet zonder boeking-ervaring. (Bv. in december 2018, april dit jaar en terug in december a.s. naar Jandia Princess in Fuerteventura ) Deze voormiddag was alles in orde , maar door jullie knulligheid bij boekingen kost dit grapje mij wel ± 7 Euro aan telefoonkosten . Ten andere, die betalende 070 nummer voor (potentiële) en andere, vaste klanten is echt niet meer van deze tijd
Gilbert Delbeke