Vrij éénvoudig

Misschien toch een mogelijkheid voorzien om latere verkregen kortingsbonnen zelf toe te kunnen voegen, voorheen bij Sunjets nooit een probleem geweest.

in 10 min reis geboekt en betaald

super

N overzichtelijke site met n ruim aanbod

Het boeken ging erg dimpel

Pas bon

Pas clair pour le choix de date. D'où risque d'erreur.

Overzichtelijk

Prima overzicht van reizen en mogelijkheden om te boeken en de hotels zijn uitstekend beschreven.

gemakelijk

simpel om te boeken

Hopeloos slecht functionerende software

Het zoeken naar een vakantie is een kleine nachtmerrie, door slecht werkende schermen. Het boekinggedeelte functioneert zo mogelijk nog moeilijker. Na 20 min. ! heb ik het opgegeven en telefonisch geboekt. Een ontgoochelde klant, Luc Thomassen Gepensioneerd ICT- consultant. PS Ik houd mij ter beschikking voor adviezen

Vlot geboekt

Duidelijke website. Betalingswijze was nieuw voor mij

alles verliep vlekkeloos

alles was eenvoudig en makkelijk te boeken

bien

tres bien

Facile avec beaucoup de selections filtres

facile à naviger et les recherches possible de bien cibler avec les filtres Seul point peut-être à améliorer la phase finale pour la réservation avec les conditions général pas très claire pour accepter. Point négatif contact téléphonique payant même pour des infos après reservation

Pratique mais le ciblage des données pas assez visibles

(Punta Cana via Sto Domingo le 24/09/2019 retour le 08/10/2019) on a réservé un siège ainsi que l’emplacement et pour l'Aller nos sièges étaient sur la position centrale au lieu du lieu choisi "hublot" . Ou sont passés nos sièges ? Par contre pour le retour nos sièges étaient bien pris en considération mais il y avait une dame qui occupait un de nos sièges ! Il a fallut qu'une hôtesse s'en occupe fermement !! Vol aller très éprouvant car escale très longue et longue files partout même à l'arrivée à Punta Cana on devait faire la file pour sortir et encore une file pour avoir les informations par TUi concernant le car pour nous conduire à l’hôtel.Le retour l'avion était très sale,(car il venait de BXL via Sto Domingo) en retard au lieu de partir à15h55 on est parti à 18h15!! Hotel pas 4* mais 2* à rénover svp

• Nous recommanderiez-vous? Non

De Tui service is gewoon top, er moest iets aangepast worden op de reisdocumenten en met 1 belletje was dit onmiddellijk opgelost waarvoor mijn beste dank!

Nog nooit zo vlot een vakantie geboekt !

Onze zoon had voor ons geboekt. Pas na betaling van het voorschot bleek dat hij een verkeerde periode geselecteerd had. Zonder meerkost of andere complicaties konden wij dit onmiddellijk laten rechtzetten via een eenduidig mailtje. Wij zijn uiterst tevreden klanten !

Vlotte reservering

Intuïtieve website, dus gemakkelijk te gebruiken.

Het ging vlot

Vlotte reservering

Clair, net et précis

J'ai toujours eu facile de réserver mes vacances sur le site de tui, tout est bien bien indiqué, le lieu, les facilités, l'infrastructure, les avis des autres clients, c'est tout cela qui me fait décider d'un hôtel plutôt qu'un autre

Gemakkelijk

Ik reserveer altijd on line

Excellente

Excellentes destinations à des prix plus que correct

Duidelijk, correct en snel

Makkelijk te boeken, duidelijk beschreven en correct afgehandeld. Goede begeleiding op luchthavens en hotelaccommodatie.... Zeer tevreden so far...nu nog terug naar huis....

Toffe website en vlot geboekt.

Mooi aanbod voor ieder wat wils. Overzichtelijk en vlot te boeken!

très facile et intuitive, pas des frais cachés

très facile et intuitive, pas des frais cachés

Site iq gebruiksvriendelijk.

Vlot en duidelijk

Boeken was makkelijk en duidelijk. Heel overzichtelijk en geen verrassingen.

Conforme au site d'autres opérateurs

1er voyage avec vous donc commentaires au retour

Gistelsesteenweg 1