Facile et rapide

Plusieurs réservations toujours aussi simple et facile

Réservation rapide

Petit soucis avec les options de réservation comme le transport

Réservation très simple

J'ai été enchanté de pouvoir effectuer, facilement, une réservation, mais j'ai été encore plus enchanté de pouvoir annuler sans frais pour pouvoir faire une nouvelle réservation dans une autre région.

Gemakkelijk website met goed overzicht en snelle afhandeling

Mooie website En direct juiste prijzen en datums na ingeven van ne reisgezelschap . Ook onder elkaar zodat je verschillende hotels direct kan vergelijken.......handig en tijdbesparend

Complique

2 familles en lele temps n est pas simple au niveau reservation ! De plus offre navette impossible a utilisee car ouverte a partir du 2 sptembre : sauf erreur indique nulle part! Et pour finir, seules 3 personnes sur 6 sont concernees contrairement a la page d accueil : limite "!

• Nous recommanderiez-vous? Non

onduidelijk

Na de boeking van de reis is het te moeilijk om achteraf nog een annulatie-verzekering te nemen. Gegevens niet gevonden. we zijn nu aan het kijken om deze verzekering ergens elders te nemen.

mijn mail's worden niet beantwoord

vandaag 31/08/2019 ik voel mij in de steek gelaten alles is betaald en ze sturen geen dossier op we weten van niets 6 september is de vertrek datum mij E-mails worden niet beantwoord

Vlot

Gebruiksvriendelijke site

Snel en eenvoudig

Makkelijk en snel!

Pratique et rapide

Réserver des vacances avec TUI.be est facile, rapide. Tous les renseignements sont fournis. Je le recommande.

Volgende keer 2 keer nadenken

Voor de 4de keer meTui VERTRAGING onze gereserveerde plaatsen bij vertrek niet gekregen

TUI is zonder meer fantastisch, geen verdere woorden nodig !!!

Uitstekend, zoals altijd al geweest... Geen verder commentaar !!!

Pas de PayPal

Le paiement est ultra compliqué. A plusieurs reprises le système a bloqué, effacé mes données et j’ai dû recommencer. Très frustrant ! Avec PayPal cela serait tellement mieux. Faites un effort et rajoutez PayPal aux options pour le paiement.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ik mis een bevestigingsmail

Na de boeking geen mail ontvangen Hierdoor de info kwijt mbt betaling. Zelf moeten bellen omdat ik de app niet in kan, blijkt de apostrophe in onze naam een bug te veroorzaken (bij andere maatschappijen laten zehet bij boeking niet toe waardoor je deze situaties niet krijgt). Kan je wel in de app na tel consult, dan vind je daar vervolgens ook niet de betaalinfo. Dus heb in hiervoor gemaild. Na 24u nog geen antwoord ontvangen. Maar wel de mail om een beoordeling te geven. Dit soort zaken heb in bij neckermann nooit meegemaakt.

Uitstekend met 1 klein foutje

Voor mij moet betaling op bestelbon alle gegevens bevatten , ook de bestelde extras Voor de rest,zoals vroeger jetairfly prima service

Site Internet bien clair

Bonne explication avec l'interlocutrice TUI lors du paiement.

Prima, zeer tevreden.

Duidelijke website, makkelijk in te vullen en overzichtelijk. Contact met de desbetreffende receptioniste, die zeer vriendelijk was en op al mijn vragen een goed antwoord had,top.

j'ai du m'y reprendre à 3 fois

l'hôtel avait changé le transfert vers l'hôtel a disparu pas au courant d'une possibilité de taxi des demandes en contradiction avec le package fourni l'email en NL

gebruiksvriendelijke site maar verwarrende bestelbon

het boeken is eenvoudig en gaat snel, info op de website is duidelijk. maar de bestelbon die na boeking werd gemaild was zeer onduidelijk en ik diende contact te nemen met Customer Service om het te begrijpen. Want op de bestelbon ontbrak de ingecheckte bagage + het gratis luchthavenvervoer + het verblijfstype (luxe - hetgeen niet op de bestelbon stond vermeld). nog een minpuntje: tijdens de boeking is geen mogelijkheid om een maaltijd aan boord te bestellen, wel allerhande verzekeringen maar geen maaltijd - tenzij ik daar over heb gekeken...

Ik heb geboekt met een gerust hart

De boeking verliep gemakkelijk. Ik wou nadien wat wijzigingen doorvoeren maar daarvoor moest ik mailen. Dat vond ik niet zo leuk. Heb dan gebeld en ben fantastisch geholpen

boeking met problemen en niemand die me daarmee kon helpen.

Ik vond het vervelend dat ik 3 weken boeken, per week moest boeken omdat het me anders 120 euro extra had gekost. 3 weken aaneengesloten kosten meer dan 3 losse weken. Rara hoe kan dat????Ook miste ik dat je geen opmerkingen bij de boeking kwijt kon. Zowel telefonisch als via de chat kon niemand me hierbij helpen. Feit is nu dat ik 3x boekingskosten heb moeten betalen terwijl het 3 aaneengesloten weken betreft. Nogal frustrerend.

Overzicht was duidelijk, wel een nota voorzien dat je alle kleine letters moet goedkeuren

Ik ga een toffe vakantie hebben, en papierwerk hoort er nu eenmaal bij :). Tot binnenkort.

Heel eenvouwdig

Ik heb altijd een probmeem om mijn smile cheques te gebruiken. Als ik een boeking doe voorbeeld voor een navhtje aan zee, moet ik onmiddellijk betalen. Vroeger vertelden ze mij aan de teleffon, eens uw reis volledig betaald kunnen xe die niet meer verwerken. Nu kan ik dit wel en worden er 2 smilecheques vergoed via terugbetaling op zichtrekening. De 3 de cheque zou naar hun zeggen reeds gebruikt zijn maar ik dacht het niet daar ik deze cheque 1 maal heb i gegeven bij een bestelling voor een nachtje Oostende, maar toen had ik ook de volle som al betaald en dit werd geweigerd. Jk zou nu maandag moeten terugbellen naar de boekhouding en eens navraag doen of mijn smile cheque van 25 euro reeds is gebruikt. Mij persoonlijke code is : 123470 We zouden beter de kaart van sunjets kunnen omwisselen voor een Tui mastercard dan zouden we geen problemen meer hebben

heel tevreden

Mijn eerste keer via computer.

Efficace, rapide, clair.

Aucun soucis. Clair, précis.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende