Duidelijke website !

Gemakkelijk gevonden wat ik zocht

Bons tui smile

Pas possible d'introduire les codes des bons "tui smile" via le site. Dommage!

duidelijke en informatief bij het boeken

nu nog afwachten of de reis en de accommodatie goed verlopen

Het ging vlot

Spijtig dat ik niet meer kan kiezen voor mijn TUI reisagentschap te Haacht waar Glenn mij steeds bij staat als er moeilijkheden zijn.

Een geluk met een ongeluk!

Wij hadden een reservatie in een hotel in Malaga op het oog. Maar bij het boeken bleek achteraf dat wij een ander hotel geboekt hebben. Vreemd dat we 'omgeleid' werden? Nu, het uiteindelijk geboekte hotel valt ook mee qua score, dus laten we het hierbij.

Aangename ervaring bij het boeken van onze huwelijksreis.

Aangename ervaring bij het boeken van onze huwelijksreis.

Ik heb een positieve ervaring bij mijn reservering.

Bij mijn reservering was er een betaal probleem dat met telefonisch contact werd opgelost, persoon was zeer behulpzaam waarvoor dank. Met groeten Lambrechts E.

Vor oudere mensen el wat zoekwerk maar het lukt

Positief

Vlot via de website

Vlot via de website ... duidelijk en correct

Rapidité, facilité

Une recherche très facile, une réservation super rapide. Un petit point négatif, le détail du prix manquant et l impossibilité de décompter un bon de valeur sur le prix affiché.

Duidelijke website , makkelijk te boeken

X

Eerste en laatste keer met TUI

Op zich al zeer dure reis, dan nog moeten bijbetalen voor bagage en tenslotte nog extra kosten om naast elkaar te kunnen zitten als koppel...echt beneden alles. Op de koop toe krijgen we op de dag van boeking te horen dat TUI een actie start voor gedupeerden van Thomas Cook en Neckermann, net na onze boeking. Om die reden mail gestuurd, tot op heden geen antwoord. Dan zelf gebeld naar betalend nummer om na 3 pogingen en 40 minuten wachtmuziek te horen dat je naar een TUI winkel moet gaan om dat aan te vragen ! En we vertrekken al zondag, een schande !

Ontgoocheld

Ik had geen ervaring met online boeken. Dus kon ik gisteren niet vetrekken daar ik geen reispas had. Het zou een signaal moeten geven voor je een reis boekt naar dergelijke bestemmingen. Heb vandaag een reispas met spoed aangevraagd en hoop alsnog morgen of overmorgen te vertrekken.

Makkelijk te boeken

Alles perfect geregeld.

Alles perfect geregeld.

Pas de remarque

Idem

Première réservation rapide

Première réservation effectuée, rapide et espérons que le séjour choisi sera également à la hauteur de nos attentes.

Alles ok

Voor de eerste maal via internet geboekt. Daags nadien, wegens nog wat onduidelijkheden, naar Tui-kantoor in Lokeren geweest. Buitengewoon vriendelijk ontvangen en uitleg gekregen.

Eenvoudig om boeking te maken

Zowel het zoeken als het boeken gaat zeer eenvoudig.

Alles duidelijk

Alles heel duidelijk

Ging super vlot .

Geen problemen bij het boeken .

Gemakkelijk !

Een reis boeken via tui.be is simpel , het wijst zich vanzelf aan .

Gemakkelijk!

Heel gemakkelijk van thuis uit te boeken. Heel duidelijk, stap voor stap zonder enig probleem. Het was natuurlijk voor mij niet de eerste keer. Al meerdere reizen bij jullie geboekt.

l'acompte bonne idée

J'ai été agréablement surprise de voir sur votre site qu'on pouvait réserver en versant un acompte, c'est ce qui m’a motivé à réserver directement Très bonne idée , pour réserver directement et s’organiser pour la suite

Had verkeerd hotel geboekt en de dag erna was het al recht gezet...

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende