Petit problème à l arrivée de l hotel

Lors de notre arrivée nous n étions pas inscrit dans la liste de l l'hotel petit désagrément qui a été résolu le lendemain matin vers 10h30 sinon tous ce passe bien

Très facile a faire la réservation

beaucoup de choix

Simple, en toute sécurité.

Voici bien des années que je pars en vacances avec TUI . Des fois je ne fais que réserver des avions et d'autres fois je réserve une voyage organisé. Je suis très content de leurs services.

Een klein beetje opgelicht

Wel wat eigenlijk niet erg leuk was, is dat je eigenlijk pas weet wat het gaat kosten als je je gegevens allemaal al hebt ingevuld. En wat helemaal niet prettig is, is dat je op een gegeven ogenblik een kortingscode kreeg die tot vandaag geldig was, en toen ik gisteren boekte verscheen dat die niet geldig is. Dus je wordt verleid om direct te boeken met een korting, maar als je dan boekt kun je naar die korting fluiten. Dat is niet prettig. Zo groot was de korting nu ook weer niet, dus dat geeft niet de balans tot boeken of niet, maar aan de andere kant het klopt gewoon niet. Moet je niet doen, dingen beloven en ze dan niet nakomen, ook al gaat het niet om zoveel geld. De kortingformule was TROPICAL100 en het ging om 100€.

Probleme de connection

Je n'arrive pas a me connecter sur mon espace TUI en rentrant mon nom et mon numéro de réservation....

• Nous recommanderiez-vous? Non

soms frustratie soms makkelijk

we missen foto's van de verschillende kamertypes die worden aangeboden, de site slaat af en toe precies een beetje tilt waarbij hij aangeeft dat een hotel niet meer beschikbaar is maar twee minuten daarna weer wel, de vluchtkeuze wordt niet altijd onthouden waardoor je goed moet opletten als je gaat boeken zou fijn zijn als je in 1x een zoektocht op meerdere landen zou kunnen doen TUI.nl biedt andere hotels en een andere surfervaring? hoe kan men een ander kamertype boeken die beschikbaar is op de website van het hotel zelf maar niet in jullie online-gamma zit? (dit zijn alleen de opmerkingen, we hebben weer graag geboekt bij jullie)

Gemakkelijk en voordeelig

Zeer duidelijk en voordeelig. Ging de laatste jaren niet meer bij Tui want vond op andere sites hetzelfde voor veel goedkoper.

Al jaren vlotte boeking

Ik had fout gemaakt bij boeking en geveld en onmiddellijk rechtzetting en vriendelijk

réservation

excellent prix compétitif

ras

Heel gebruiksvriendelijk

Is nu de 4de keer dat ik boek via jullie site, nooit problemen mee gehad. Is heel gebruiksvriendelijk, en heel overzichtelijk.

Heel vlotte en duidelijke manier om een vakantie te reserveren.

Een goed, duidelijk een volledig overzicht van het aanbod. Heel eenvoudig om een reservering af te ronden en daarna een snelle reactie en bevestiging ervan.

Simple et efficase

Simple et efficase

Facile, rapide

Réservation effectuée en qq minutes sans soucis

Snel en overduidelijk !

Wij hebben al meerdere keren bij TUI geboekt, en naar onze ervaring verdienen jullie het om gewaardeerd te worden . Het reserveren van een vakantie is heel simpel en in een paar minuten klaar . Prijzen zijn duidelijk weergegeven en de hotels zijn hun sterren waard . Doe zo verder en dan blijven wij tevreden klanten , groetjes

Alles ging vlot en was heel duidelijk

Alles ging vlot en was heel duidelijk.

Vlot en betrouwbaar zoals steeds.

Vlot en betrouwbaar zoals steeds.

Niets op aan te merken. Hoefde verder niets meer te regelen. Vliegtuig, shuttle naar het hotel, alles was in 1 klap geregeld. Nu kon ik effectief uitkijken naar mijn vakantie, zonder stress!

Zeer gebruiksvriendelijke website.

rapidité, sécurité

choix de vacances différentes, rapport qualité prix relativement intéressant, site internet pour recherche de vacances assez facile d'emploi

Il vaut mieux connaitre ce qu'on cherche avant

Rapide dès qu'on a trouvé ce qu on veut par contre pas trouvé comment faire valoir les réductions pour les plus de 55 ans lorsque cela est possible.

Simplicité, choix et rapidité

La qualité du site nous à décidé, après simple examen sur Facebook de réserver une semaine de vacances qui n'étaient pas du tout prévue.

Prima rustvakantie!

Kamers zijn mooi en zeer proper. Zeer groot buffet met overvloed aan keuze. Eten is wel niet echt warm en snel koud op je bord tenzij je wil wachten op net gebakken stuk. We sliepen wel slecht door het hard bed. Massage is aan te bevelen!

Overzichtelijke website!

Gemakkelijk en duidelijk om te boeken

Boeking verliep gewoon zonder problemen

Zie hierboven

Gistelsesteenweg 1