Un séjour synonyme de détente, soleil, farniente et repos.

Nous avons passé quelques jours en Italie. C'était exactement ce qu'on recherchait et ce qu'on attendait. Pouvoir s'évader au soleil, à ne penser qu'à soi et à profiter du moment. De plus, l'équipe sur place était vraiment très accueillante. L'ensemble de notre voyage s'est déroulé à merveille. Nous sommes ravies!

zeer goed

geen enkel probleem

Redelijk goed.

Niet eenvoudig om meerdere kamers te boeken bij 1 reservering. Voor de rest is alles goed verlopen.

Tamelijk vlotte reservering maar slechte opvolging.

Ik betaalde dezelfde dag van de reservering (13 augustus) het voorschot voor mijn reis op 13 september; ik ontving dan een bericht dat mijn reservering (met een nummer eindigend op 1 geannuleerd was omdat ik het saldo te laat betaalde. Ik ontving wel een bericht dat de reservering (met een ander nummer dat eindigde op 2) in orde was; Ik wil het saldo betalen maar heb hiervan geen rekeningnummer of moet ik hiervoor het ganse parcours van de elektronische inschrijving terug volgen? Ik berichtte TUI hierover maar kreeg geen reactie.

scandaleux, surréservation ! nous avons du annuler !

après avoir réservé, vous nous avez envoyé ce mail. deux jours plus tard, vous nous annoncez une surréservation et nous devons annuler nos vacances. bien gentil de nous proposer une autre destination mais il faudrait que ce soit dans la même région !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Niet eenvoudig

Nergens iets gevonden dat zoals vroeger het kiezen van etmaal tijdens de vlucht niet meer mogelijk is.

Tutti bene

C'a c'est très bien passé avec la dame que j'ai eu au téléphone et qui m'a parfaitement conseillé.

De reserveringsprocedure is gemakkelijk te volgen.

De website is duidelijk en leid je gemakkelijk door de reserveringsprocedure.

Leerrijk

Alles word goed uitgelegd in de brocure

Handige & Vlugge boekingssite

Handige & Vlugge boekingssite

processus de réservation intuitif et simple ...

La sélection et le mode d'adaptation des combinaison de chambres et des dates et personnes est intuitifs et simple à utilsier. Sauf, il serait bien si on pourrait attribuer personellement les personnes aux differentes chambres.

makkelijk

alles was goed te vinden

Genoten van begin tot het einde in hotel Sonnenhof

Fijne keuken met ruim kinderbuffet, ruime en propere kamer en super vriendelijk personeel. En natuurlijk het aangename zwembad binnen en buiten niet vergeten

OK

Boeking ging zeer vlot. Als ik nu nog een antwoord op mijn mail krijg die ik stuurde dan zal ik helemaal tevreden zijn. Wouters Gusje

zeer positief

Via de website van Tui krijg je een ruim aanbod van vakantiemogelijkheden. Eens beslist kan je telefonische ondersteuning krijgen bij het boeken. Dat vind ik positief.

boeking geen probleem ;echter voor de betaling lukte het niet,zijn naar het kantoor geweest in St-Denys-Westrem en alles was opgelust super service en vriendelijk personeel

Zeer gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijke overzichtelijke site

beaucoup trop d etapes pour s enregistrer et on n est jamais sur d etre en ordre pour partir

un petit tableau recapitulatif des etapes a remplir avec une cse cochee 'v' vert si ok , ou 'x' rouge pour ce qui reste a faire devrait etre affichee des qu on entre dans 'mon tui'.

Makkelijk boeken !

Boeking gaat makkelijk, kamerverdeling ingeven kan even denken zijn, maar lukt uiteindelijk wel.

Cela s'est bien passe. Faut faire attention c

car on risquerait de faire une double réservation.

Valt goed mee, enkel de vragen op het laatst vind ik soms verwarrend.

Ik heb geboekt: half pension, vertrekken en aankomen in oostende airport + transfers met de bus van het vliegveld naar het hotel zat in de prijs inbegrepen. Alles staat op de mail vermeld uitgezonderd de transferts met de bus niet. Dit bedoel ik nu met verwarrende vragen want een daarvan was of ik een transfers wilde bijboeken om vlugger in het hotel te zijn. Ik weet nu bij god niet of die bus wel inbegrepen is?

Mooie site, lastig selecteren

De site ziet er goed uit. Ook de informatie per accomodatie is zeer goed. 2 punten zijn irritant: 1 bij het opstellen van zoekcriteria houd hij deze vast totdat je iets wijzigt, dan kan je weer opnieuw beginnen 2 als je in het beginscherm kiest voor bv last minutes tot 600 euro krijg je een selectie. Als je vervolgens bij een hotel een Datum kiest, valt deze veel duurder uit. Tip: maak ook bv foto’s van gasten mogelijk zoals op tui.nl Zorg dat je ook zonder persoonsgegevens kunt evalueren.

Blindelings vind ik mijn uitverkoren reis !

we gaan al jaren met TUI op reis en steeds komen onze verlangens uit ! (prijs - kwaliteit) Daarvoor dank

TOUJOURS CONTENT

CHAQUES FOIS CONTENT DE VOS SERVICE