Zeer praktisch

De web-site is klantvriendelijk. Het boeken van een reis is eigenlijk zeer eenvoudig.

Zeer tevreden.

Duidelijk behalve dat na reservatie er niet meer opstond dat vervoer van en naar hotel inbegrepen Was, maar na telefonische contactname was dit euvel opgeklaard.

heel overzichtelijke en duidelijke boeking

Wij konden online alle nuttige informatie over onze reis vinden, zowel over het hotel als ook over de stad

Vlot

Vlot

alles oke

Voor de boeking is alles goed verlopen, voor ons was het echter zeer last minute,de keuze was beperkt als je nog een weekje vakantie wilt binnen de grote vakantie.

tres facile a gerrez

c´est la premiere fois

Makkelijk en overzichtelijk boeken

Een reis zoeken en boeken is makkelijk en wat ook een pluspunt is,is dat je bv. aantal sterren,beoordelingen enz... kunt aanvinken.

Réservation Vip Selection - assurance

Point 1 - assurance j'ai réservé mes vacances via Vip Selection. J'ai constaté à la fin du processus de réservation que l'assurance que j'avais sélectionnée n'était pas reprise ! Point 2 - il est possible d'ajouter 3 critères (lit double, etc ..) j'avais ajouté 3 critères et impossible de finaliser ma réservation j'ai retiré un critère et ma réservation a pu continuer lors de mes précédentes réservations via TUI.be, je n'ai pas rencontré ce type de problème ...

Très facile de reserver

Le seul reproche , c'est qu'on ne peut pas simplement vous donner des dates ainsi que la composition familiale , sans destination preselecionnnee afin de voir tout ce qui est disponible et choisir le plus avantageux suivant nos critères ...déjà 5 réservations depuis automne 2018 jusqu'à janvier 2020 avec tui.

désolant

Un échange de plusieurs mails, les uns plus contradictoires que les autres: exemple un mail daté du 28 me disant qu'il faut payer pour le 27 alors que je venais de payer l'acompte le 27 un vrai bordel pour vous rendre compte que j'avais effectivement payer le solde du montant du voyage sur le même n° de compte que l'acompte, mais versement effectué par virement, tout un cinéma, aucune communication entre les différents interlocuteurs. Sorry mais comme on dit une fois mais pas deux c'est d'ailleurs fort étonnant de la part d'une société comme Tui de manquer de professionnalisme de la sorte

• Nous recommanderiez-vous? Non

Verkeerde voorstelling van zaken

Bij het boeken van het hotel werd niet vermeld dat er overlast zou zijn wegens verbouwingswerkzaamheden. Dat bleek pas nadat ik geboekt en betaald had. Had ik dit vooraf geweten, dan had ik waarschijnlijk een ander hotel geboekt.

Gemakkelijk en snel

Zeer vertrouwde site en makkelijk in gebruik. Alles is duidelijk en transparant.

Pas de problèmes pour réserver

J'aurai souhaiter plus de détail pour la confirmation de la réservation sur l'email envoyé

Telefonisch heel behulpzaam en vriendelijk

Wel lange wachttijd eer je iemand aan telefoon krijgt .

Vlot en super service

Het boeken, de prijzen, alle uitleg verliep vlot en perfect.

Très facile et accessible à tous

Facile

De boeking gaat goed als je goed de tijd neemt.

De online boeking gaat ,indien je geen computer held bent,is het goed uitkijken om alles te zien en goed te lezen. Meermaals opnieuw herbeginnen en zoeken .Het team behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon,en te Kreta ook . Mvgt. Annick

Prima website en gemakkelijk te hanteren

Très bien et très rapide.

Rien à dire. Très bien.

Ok maar

Jammer van de kortingscode die niet werkte. Voor de rest ok

vlot en simpel

alles kon eenvoudig gedaan worden, duidelijke instructies, geen nodeloze zaken.

Bij boeking “laatste kamer” liep het bijna mis

Overzichtelijke website, een filter die je interesses peilt voor zoekopdrachten mag nog uitgebreider. Bij de boeking zelf liep het bijna mis: “laatste kamer”: al onze gegevens ingevuld, bij de laatste klik voor “geboekt” (stap 4) kregen we melding dat hotel onbeschikbaar was in deze periode. Geen melding “geboekt” dus. Dag nadien zit er toch betalingsuitnodiging in mail. Gelukkig hadden we nog geen andere vakantie geboekt, bijna bij andere touroperator geboekt in zelfde periode in ander hotel.

Gemakkelijk en duidelijk om te boeken

Je geeft een datum en kiest een land. Je weet hoeveel nachten je wilt blijven en je weet wat je verlangt van een vakantie. Onmiddellijk krijg je een aantal hotels met diverse aanbiedingen aangepast aan jouw vereisten. Het moeilijkste is om tussen de vele mooie aanbiedingen een keus te maken. We hebben altijd bij TIU geboekt en altijd ging het vlot en waren we heel tevreden.

j ai chercher des vacances et un train avec facillite

Chercher, trouver en quelque clic facile ,joute une chose qui me déplaît j ai reçu un code de promo de 50 euros qui ensuite ma été refuser car il ne fonctionnais pas pour mes vacances?

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende