Vrij vlot

Alles is vlot verlopen

PERFECTO

CALIDAD PRECIO IMBATIBLE

• ¿Nos recomendarías?

Tout est clair, sérieux, facile d'utilisation

Voyageant avec tui.be depuis près de 20 ans (jetair en ce temps là), je n ai jamais eu de problème. Centrale téléphonique efficace également. Offres dernières minutes ou early booking toujours très attrayantes.

Redelijk duudelijk

Bij de boeking van mijn reis durfde de website al eens verspringen van de Hill site naar de Village site en vroeg een kamercode (wat na opnieuw proberen niet nodig was).

De boekingsfase verliep vlot en volgens het vooropgestelde.

Indien het verdere verloop van de boekingsafhandeling, de logies, het verblijf, de service, ontbijt en kamervoorziening, voldoen aan de voorzieningen in de TUI brochure kan ik enkel een dikke 10 vooropstellen.

Alles ging vlotjes

Duidelijke info, helder geformuleerd, precies wat je wil weten om te boeken.

Zeer vlot

Nu nog wachten op de vlieg formulieren voor aanstaande vrijdag

Gemakkelijk zoeken en we weten dat het betrouwbaar is

We hebben lang gezocht naar een vakantie en uiteindelijk last minute iets geboekt. We hadden alle websites afgezocht maar we zijn blij dat we opnieuw bij TUI iets gevonden hebben. Vorig jaar zijn we met TUI naar Corfu gereisd, dat viel ons 100% mee en we hopen het dit jaar opnieuw even goed te hebben!

soepel, duidelijk

Een puntje van verbetering : on-line betaling aanbieden bij bank naar keuze is goed, maar graag via QR code scan.

fiable

fiable

Réservation par virement bancaire :pratique et sécurisé !

Je n'aime pas du tout le système de paiement par carte à domicile où le paiement doit être fait dans 3-4heures maxi après la réservation en ligne. J'ai eu une fois ce type de paiement,j'ai réservé à 23h, ça été annulé à 2h du matin. j'ai dû me rendre dans une agence pour réserver, Si c'est ainsi je ne réserverai plus jamais chez tui. Car ça fait 12 ans que je réserve mes vacances chez sunjets puis Tui et j'ai toujours réservé par virement bancaire: accompte ds 1 semaine puis le reste quelque jours avant le départ vacances. Je trouve ce mode de paiement très pratique et sécurisé pour ma part. Pas besoin de carte visa ni paiement à domicile, c'est super comme ça pour moi ! Si ça change, je vais voir ailleurs.

Website bevat foute info

Door foute info op website ben ik naar fysiek kantoor gegaan waar ze ook EBS-ticket via tui niet konden boeken. Hierdoor veel tijd nutteloos verloren

Positief

Boeking ging heel vlot. Zeer tevreden erover

jammer dat je niet online een kortingscode kan gebruiken ivm geel klevertje cm...Dit kan enkel ingewisseld worden in kantoren en scheelt dan 5% op je reissom.

ok

bien

réservation facile et claire

boeking ging heel vlot

boeking ging heel vlot

Doe zo verder

je veux faire un cadeau à notre fille et sa famille pour ses 40 ans

En mettant en évidence mes desiderata ( dates, budget) je trouve assez rapidement un voyage qui pourrait convenir à la famille de ma fille.........ce qui me semble conforme en espérant que je recevrai en retour le voyage décrit....!!!....je n'ai pas encore payé l'acompte...!!!

Simple et efficace

En espérant que les demandes auprès de l'hôtelier soient acceptées :)

Gemakkelijke en correct.

Heel overzichtelijke en gemakkelijk om te reserveren en verder af te handelen

Duidelijk en snel

Reserveren ging snel, duidelijke en klantvriendelijke website. Wijzigingen aanbrengen is eenvoudig. Zelfs voor een computerleek is het eenvoudig.

Overzichtelijke site, gemakkelijk te vergelijken

Een overzichtelijke site, waarop de prijs van reizen gemakkelijk te vergelijken is.

heel gebruiksvriendelijk

een makkelijke manier om een overzicht te krijgen van het aanbod in bestemmingen, accommodaties en prijzen. en super makkelijk om te boeken.

Vergelijken gaat minder vlot

Vroeger was het steeds al wat vakantie tijdens de voorbereiding van een reis' autovakantie in Europa' door het raadplegen van de brochures. Doorbladeren, wegdromen, ... Vergelijken van hotel en prijs verliep heel vlot. Jammer dat dit in de toekomst zal wegvallen. Dit jaar stond er nog een 'algemene prijs' in. Je moest je dan wel begeven naar een kantoor en dit vergt dan wat meer tijd. Nu kan je allles, wat we ook al gedaan hebben, via internet bestellen. Vergelijken op deze wijze neemt hier meer tijd in beslag. Na meer dan 20 jaar ervaring met jullie kantoren verkies ik toch nog steeds de oude manier van boeken. Boeken aan de hand van brochures : Ja Boeken via internet : liever niet

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende