Réservation pas simple sur une tablette

La réservation a été effectuée alors que je n’avais pas encore payé d’acompte car pas de digipass ING avec moi ensuite en revérifiant le choix de kilos niveau bagages était tout à fait erroné j’ai donc modifié ma réservation et à ce jour je n’ai toujours pas eu de confirmation de ce changement. Je suis contente de mon offre mais je n’ai pas trouvé le site très user friendly et je suis pourtant habituée à utiliser internet et l’outil informatique la prochaine fois je réserve depuis un ordinateur

Deze keer ging het minder vlot

Normaal boek ik steeds zonder problemen. Deze keer geraakte ik niet verder dan stap 3. Zelfs na meerdere pogingen kon ik de boeking niet afronden en betalen. Na telefonisch contact heeft een medewerkster de boeking afgewerkt.

begrijp het niet

begrijp het niet echt moest een voorschot betalen en de zelfde dag krijg ik nog een mail dat er een rekening open staat dat ik het onmiddelijk moet betalen wil dan kijken bij jullie voor de betaling te doen en kan mij niet inloggen dus weet ik niet wat ik nu moet doen

Rapide et efficace

Site facile à utiliser, avec des prix défiant toute concurrence

Ik ben blij

Gemakkelijk en snel.

Vlotte reservering en boeking, alles duidelijk.

Convivialité

Pas de problèmes

Très bon

Ces très bien expliquer et bien claire

Rapide

Pratique

Goed en gebruiksvriendelijk

Zeer vlot.

1ste keer via tui geboekt en moet wel zeggen dat het zeer vlot en uitgelegd verliep.

vlot

snelle vlotte reservatie mogelijk voorkeurkeuzes in menu passen niet bij hotel bv dicht bij het zwembad (er is geen zwembad in het hotel) mvg

Parfait du début à la fin...

Parfait, surtout l'accueil téléphonique de vos collaboratrices pour corriger une erreur d'encodage de ma part...

Heel goed!!

Disponibilités difficiles à trouver

Pour des raisons médicales nous avons été contraints de réserver seulement maintenant nos vacances pour fin septembre. Nous désirions réserver dans un hôtel que nous connaissons bien (SIDE STAR BEACH). Pour trouver des dates de disponibilités, c'est le croix et la bannière: il faut essayer une par une toutes combinaisons possibles de dates aller et retour jusqu'à ce que votre système ne réponde plus "aucune disponibilité…." Finalement nous avons trouvé , mais il serait plus simple que votre système affiche par exemple sur un calendrier des dates en rouge (pour l'indisponibilité) et en vert (pour disponible), cela faciliterait beaucoup le travail !

Online pakketreis geboekt met luchthavenparking en excursie. Heel gemakkelijk en alle documenten rechtstreeks in je mailbox. Klein minpuntje. 1 van de excursies konden we niet reserveren omdat er geen kalender/datum aan gekoppeld was. Geen idee hoe dat op te lossen? Wellicht ter plaatse?

Snel op reis ? Niet moeilijk, regel het even zelf bij TUI.

Ruime keuze qua verblijf bestemming. Makkelijk te boeken, duidelijk invoerscherm. Tip: een vak voorzien om persoonlijke wensen mee te verzenden bij de boeking.

het was mijn eerste ervaring om zelf en alleen te boeken via TUI. Het is me blijkbaar goed gelukt. Bij aan komst vroeg die dame om de voucher.Nergens een voucher gevonden tussen de mails.Dat was het enige probleem.

Boeking via website lukte niet

Tijdens mijn boeking op de website kreeg ik steeds melding : velden -heen- en -terug- moeten ingevuld worden . Deze velden waren niet zichtbaar . Heb moeten telefonisch reserveren en betalen aan 30 cent per minuut , dat zijn ongeveer 3 euro extra kosten . Dat vind ik niet fair . Maar de mevrouw aan telefoon was zeer vriendelijk en behulpzaam .

Retentie van gemaakte keuzes onduidelijk

Het is zeer makkelijk fouten te maken als men een stap terug moet gaan in het boekingsproces. Sommige opties verwacht men nog later in het boekingsproces tegen te komen, (bvb. maaltijden) maar blijken dan niet voorhanden te zijn en men heeft de neiging om stappen terug te gaan, met mogelijke fouten to gevolg.

niet goed

goede morgen heb mijn reis geannuleerd en heb nog altijd geen antwoord gehad

Très bon site de réservation

Le site de réservation est vraiment simple à utilisé, facile à comprendre, toute les informations sont bien visibles. J’ai réserver en last minute on trouve vraiment tous ce que l’on cherche rapidement.

Het boeken ging tamelijk vlot, uitgenomen het betalen, maar dat zal wel met de bank te maken hebben

Ik vond tamelijk veel informatie terug over het hotel. Dat vind ik wel nodig. Keuze uit verschillende formules (HP, All-in) De vroegboek- voordelen zijn mooi mee genomen. De vluchturen kan je wel niet écht kiezen, maar vallen nog redelijk mee. Nu hoop ik dat alles in werkelijkheid is, zoals omschreven en dat we een mooie najaarsvakantie mogen beleven!

Bonne

Réservation au top SAUFpas moyen de me connecter pour payer

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende