Vlotte om te boeken

Wat met reisdocumenten wanneer je 's avonds boek om 's morgens te vertrekken? Is dit dan nog mogelijk? + Wanneer je een boeking maakt voor een aantal personen, dan zou het systeem maar enkel de hotels mogen tonen die nog beschikbaar zijn voor het opgegeven aantal personen.

Boeken via website gaat vlot maar ...

Boeken via website gaat vlot maar ik had graag al kunnen vermelden dat mijn huisdier(hond) met ons meegaat op reis zodat het hotel hiervan op voorhand op de hoogte is. We hebben ook geprobeerd om dit via de telefoon 070 22 23 46(dit kon niet anders omdat het op zondag was GEEN CHAT DUS OP ZONDAG) te melden, maar na bijna 10 minuten wachten heb ik ook dit opgegeven. Ik hoop nu dat dit ter plaatse geen problemen gaat opleveren... Als de reis meevalt de volgende keer dan toch maar terug naar de winkel waar men zaken als dit kan navragen !

eerst moment paniek

voorschot betaald via visa kaart en toch kregen wij een mail dat we nog niets betaald hadden

boeken gaat snel

het gaat snel maar spijtig dat je de code voor vermindering ,nooit kunt invullen , altijd ongeldig , nochtans krijg ik de mail van tui uit en daarom de vraag waarom , nu was er korting 100 voor 2 code TUI50cv6FG begrijp dat niet groetjes , ga ook met jullie in oktober naar Rhodos , was het zelfde probleem,

duidelijke website

gemakkelijk uit te zoeken, en men weet direct de prijs.

Snel en eenvoudig

Daar ik nog maar de eerste maal boek kan ik hier maar weinig over vertellen maar tot nu toe verliep alles vlotjes

Très bons choix et faciles a réserver.

Conserver le catalogue "voyage en voiture" est très important pour les voyageurs circulant en auto ou au train !!Merci

positief vlotte boeking

eerste ervaring

Tot nogtoe tevreden maar enkel nog maar geboekt.

We hebben enkel de reis nog maar geboekt dus veel ervaring over Tui hebben we nog niet. Dit is wegens omstandigheden onze eerste vliegreis sinds 30 jaar. Tot nog toe hebben we over Tui zeker nog een positief gevoel. We werden voldoende en snel geïnformeerd . We kijken uit naar onze reis.

Vlotjes

Duidelijke en correcte prijs.

Ruim voldoende

Boeken met creditkaart niet zo vriendelijk. met ideal makkelijker en direct naar de bank waar het direct wordt afgeschreven

Er bestaan geen last minutes meer !!

Twijfelen tussen met de auto naar het Zuiden rijden of toch een vliegvakantie boeken......En dan na de boeking zien dat je nog 1,5 a 2u van luchthaven naar hotel onderweg bent met de bus....Hopelijk een TUI-bus met Airco :-)

Vlotte boeking en afhandeling.

Gemakkelijke site, voldoende uitleg en onmiddellijk duidelijk overzicht.

Gebruiksvriendelijk

Vlug en duidelijk

Slecht

Bij de eerste keer bekijken, was er blijkbaar al een booking gemaakt. Gisteren verschoten na betaling dat ik 2uur later een annulatie kreeg. Eerste contact met Custom service zeer slecht. Een uur later een super sympathieke vrouw aan de lijn gehad die me alles duidelijk maakte. Er was zelf geen log gemaakt van mijn eerste tel. Dus al bij al slechte ervaring

eerst een beetje ongeloof

ben dan naar bureau gegaan en heb klaarheid gekregen maar toch niet 100% gelukkig

Super facile

Tout est parfait

Veel administratie en niet altijd overzichtelijk, maar toch gelukt

Tijdens het boeken was bij een stap terug keren de prijs veranderd en kwam Ik niet meer om hetzelfde terug. Nieuw tabblad moeten openen en volledig opnieuw moeten ingeven.

Op een minimum van tijd was de boeking in orde ;

vlot, overzichtelijk, duidelijk

vlot, overzichtelijk, duidelijk

Gewoon klantvriendelijk

Gebruik reeds jaren het online boeken van mijn reizen. En is gewoon gemakkelijk en volledig zelfs voor ouderen.

De eerste keer zeer goed

Zeer tevreden eindelijk hotel die geen meer prijs vraagt voor een persoon kamer plus nog een korting van 270€ super content

Werkt goed

Gaat vlot om een vakantie te boeken maar ik wou nog een verandering aan de kamer doen en dat lukte niet meer.

Très bien

Rien à dire

Eenvoudig en correct

Zoals gewoonlijk alles vlot verlopen , veel keuze , ook luchthavenvervoer reeds geregeld

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende