top

top service

wel oke

wel jammer dat je maar 1 bon kan ingeven die je spaart met je mastercard . zou mogen meer zijn ...

Unkompliziert und rasch

Einfache Suche, unkompliziertes Buchen der Reise.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

gemakkelijk

snel en gemakkelijk

Gebruiksvriendelijk

Snelle en zeer gebruiksvriendelijke website. Niet onbelangrijk in het selecteren van reisbureau

Verschillende keren moeten opnieuw beginnen

Bij het uitzoeken van de hotels zijn de prijzen soms niet meer onmiddellijk zichtbaar en moet je alles opendoen om dz prijs te kunnen zien. Bijgevolg kan je dan ook niet op prijs sorteren. Bij het boeken zelf werd het tot driemaal toe geblokkeerd door technisch probleem bij de site en pas bij de 4e maal kon de reservatie afgerond worden.

Decevant

Il y a eu une erreur dans ma réservation. Mission impossible pour modifier la réservation. Je ne suis même pas certaine que cela aboutit après un nombre de mails avec le site. De plus lorsqu on téléphone, on ne sait pas répondre, o ne nous indique devoir envoyer une demande par mail. Catastrophique, je pars depuis 20 ans avec SUNJETS JETAIR et TUI maintenant. Je dois encore voir car j'ai payé un acompte lors de ma première réservation et lors du modificatif, on ne tient pas compte de l acompte versé. Je pense que ce n'est pas fini. De plus on m envoie un mail pour m indiquer denvoie payer les frais d annulation et faire une nous réservation. Après vérification des conditions générales de vente, je constate que les frais de modification de dates coûtent moins chers que l annulation indiquée. Inadmissible Je me demande si je vais continuer à voyager avec TUI

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rapide

Bon rapport qualité prix

Très simple

Site très simple réservation facile meilleure prix trouvé

vlot en overzichtelijk

alles staat duidelijk vermeld. je krijgt direct de totale prijs van je reis

Week end

Gewoon super

Hebben al verschillende keren via jullie geboekt en alles was altijd goed in orde !!!

PRIMA

ZEER VLOT

Un peu difficile

Bonjour votre site est un peu lent et il faut recommencer très souvent des recherches pour trouver le voyage que l ont desire

Simple pratique

J espere que le voyage ce passe comme ma réservation.

Facilité à la recherche

Moyen efficace pour trouver nos vacances rapidement. Top! En espérant passer de bonnes vacances à Majorque.

Duidelijke site

Heb gevonden wat in zocht

Vlot en snel kunnen reserveren

Het GSM nummer lukte niet om in te voeren. De huistelefoon wel

Snel, overzichtelijk, compleet

Je kunt snel boeken, gebruiksvriendelijke tool en heel belangrijk: geen verborgen kosten. Je hebt echt een totaaloverzicht van de kosten. Daarnaast is het compleet, je kan kg’s voor je koffer bijboeken en ook het golfmateriaal hebben we direct geboekt. De uitleg van hoeveel kg materiaal je mag meenemen mag wel toegelicht worden. Dit moest ik er in de algemene voorwaarden bij zoeken.

positief

Alles is vlot verlopen

Vlot, gamakkelijk

Boeken via de website was 'peace of cake'

Suis arrivée par hasard sur votre site en cherchant

Chant un hôtel au Touquet L’offre me paraissait correcte En espérant qu’i ne s’agisse pas d’un sous classement.. Merci pour votre suivi

C compliqué avec 2 enfants de faire un choix

Pourtant il y a bcp, voir plupart de temps pendant vacances scholaire, des familles qui cherche via ce site. Difficile a faire le choix de chambre(s) avec 2 petits enfants quand on veut dormir avec eux au lieu de payer un chambre en plus.

Goed verloop

Gemakkelijk, handig , geen probleem, reservatie werd wel gemaakt door mij (Linda Vandersmissen), vroeger mocht de naam van de vrouw eerst ingevuld worden,

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende