cool

superbe expérience,à refaire

gemakkelijk te boeken

goede ervaring

Misleidend

Wij boekten een reis naar Oostenrijk. Op jullie website laten jullie uitschijnen dat je korting krijgt maar dit is zeker en vast niet. Na aankomst konden we de prijzen bekijken en die bleken gewoon te zijn wat wij betaalden. Zeker niet onrealistisch voordat we kregen. Maar wel misleidend. Ook stond er dat er kinderanimatie was en die is er niet. De kinderhoek met tafelvoetbal is allemaal betalend.

Pas de details

Pas de details final pour l acompte et la date exacte du paiement final de la reservation :)

Al altijd vlot en correct verlopen

Na zoveel maal boeken kom ik steeds meer en meer tot de vaststelling dat een reis boeken bij Tui-Fly als het ware een kinderspel is.

Tui heeft een goeie service

Vergeten bagage bij te boeken dat heb ik niet online kunnen bij boeken maar in een tui kantoor

la facilité de réserver mes vacances

depuis des années je réserve sur tui avec une facilté et un suivi exceptionnel.

ok

je n,ai pas retrouver la parie réservée au repas normaux ?

Offre bien définie,complète et attractive

Suis déjà partie plusieurs fois avec TUI et toujours satisfaite du service ainsi que sur l’endroit de mes vacances,ainsi que les hôtesses sur place

Vlot verloop van de boeking

Dit was de eerste keer dat ik een reisje boekte bij Tui. En dat ging heel vlot en alles was duidelijk! Ook de prijs voor half pension en verblijf was een meevaller. Ik had enkele andere sites bekeken maar bij Tui had ik de beste mix!

Facile, clair et in-TUI-tif

Un site facile d'utilisation, des offres claires et complètes.

duidelijk, snel en overzichtelijk (let wel op betaling)

Zeer duidelijke website en manier van boeken. De betaling haperde, waardoor we opnieuw moesten boeken.. en dan bleek de boeking dubbel te zijn. Na invullen formulier is één boeking wel geannuleerd.

Réservation facile mais quid service après vente

Voilà, je viens de réserver un vol+hôtel via TUI en last minute avec paiement intégral. Depuis mon my tui, j'ai imprimer les documents de voyage mais ne vois pas les billets d avion. C'est peut être normal si tôt mais pour me rassurer je tél au 070... de tui. Impossible de joindre quelqu'un. J'envoie un e.mail et pas de réponse , ceci n'est pas sérieux je pars dans une semaine!!!!!!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Gemakkelijk maar alles goed nalezen

De aangevraagde datum was van 22 juli t/m26 juli en de bevestigingsmail sprak op 12 aug t/m 15 aug.

Blokkerende site

Wij wouden de reis boeken maar om van de gegevens over te gaan naar de betalingspagina, lukte dit niet en de site blokkeerde telkens. De dag erna opnieuw geprobeerd en toen lukte dit na 3x proberen wel...

Simple mais surprise

J'ai réservé mon last minute, et payer l’acompte demandé lors de celle-ci. Le lendemain , je suis un peu surprise de recevoir un rappel de paiement qui me dis que je suis déjà en retard de 1 jour pour payer la totalité du voyage alors que je viens juste de réservé. Je trouve cela un peu fort ! Alors il faut dire qu'on doit payer la totalité tout de suite. Bref publicité mensongère et j'ai pas trop apprécié de recevoir un rappel alors que je suis une personne qui paie en temps et en heure !

Heel gemakkelijk

Heel gemakkelijk

Het ging vlot!

Voor de eerste keer geboekt via TUI en heb er zeker niets slecht over te zeggen!

Gevonden wat we zochten (hopen we), maar toch wat tijd nodig gehad...

Misschien mogen de filters nog wel iets gedetailleerder. En, zoals op elke reiswebsite, kom je aan het einde van de rit nog steeds heel wat duurder uit dan voorzien.

Heel goed ervaring met de boeking als de reis nu ook honderd procent meevalt dan is alles top

Fidèle fidèle

Cela fait de nombreuses années d'abord sunjets ensuite Tui que j'utilise cette société de voyages et jamais déçu ,rapport qualité prix =inégalable.

Simple, rapide et claire

Simple, rapide et claire

Geen problemen ondervonden bij het boeken van onze reis

Alles is vlot verlopen

Ok

Alles perfect verlopen

Facile et efficace

Tu s'est fait facilement et rapidmeent clair net et précis

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende