Handig en duidelijk

Handig en duidelijk

Bon descriptif et facilités de réservation

Je suis partie en Turquie (Bodrum) l’année passée, et tout était organisé comme prévu, ce qui me permet de vous refaire confiance cette année pour l’organisation de mes vacances.

Verkeerde boeking

Toen ik mijn reis boekte klopte alle gegeven. Ik heb het zeer goed nagekeken. Bij de betaling stond er een ander bedrag. Ik dacht dat het een voorschot was maar blijkbaar had ik een totaal andere reis (datum en locatie) geboekt. Hoe dat kwam weet ik niet. Ook de man van het reisbureau vond het heel raar. Gelukkig heeft hij alles snel kunnen rechttrekken omdat hij zag dat ik pas een half uur eerder had geboekt. Volgende keer kijk ik online, maar boek ik in een kantoor!

onduidelijkheid

-ik boek 's avonds een last-minute -ik probeer de kortingsactie '200 € op last-minutes' te verzilveren, maar het lukt niet ; de chat-service is gesloten -ik mail onmiddellijk na de boeking om de korting alsnog door te rekenen -bij de boeking wordt gemeld dat ik 7 dagen tijd heb om het voorschot te betalen -ik heb dus wat tijd om - rekening houdend met mijn uitgestuurde kortingsvraag - te betalen -'s nachts krijg ik reeds een betaalverzoek voor het ganse bedrag !? -er komt geen antwoord die dag op mijn mail met kortingsverzoek -ik stuur die avond een herinnering -een uur later vraagt men mijn oordeel over het boekingssysteem - sic !? help mij in de onduidelijkheid aub - stem jullie communicatiekanalen onderling af aub

het is vlot verlopen tot nu toe

Het boeken ging vlot alles was duidelijk tot nu toe morgen vertrekken we

Erreur montant

Erreur du montant paye et pas facile de vous contacter par tel

top

top service

wel oke

wel jammer dat je maar 1 bon kan ingeven die je spaart met je mastercard . zou mogen meer zijn ...

Unkompliziert und rasch

Einfache Suche, unkompliziertes Buchen der Reise.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

gemakkelijk

snel en gemakkelijk

Gebruiksvriendelijk

Snelle en zeer gebruiksvriendelijke website. Niet onbelangrijk in het selecteren van reisbureau

Verschillende keren moeten opnieuw beginnen

Bij het uitzoeken van de hotels zijn de prijzen soms niet meer onmiddellijk zichtbaar en moet je alles opendoen om dz prijs te kunnen zien. Bijgevolg kan je dan ook niet op prijs sorteren. Bij het boeken zelf werd het tot driemaal toe geblokkeerd door technisch probleem bij de site en pas bij de 4e maal kon de reservatie afgerond worden.

Decevant

Il y a eu une erreur dans ma réservation. Mission impossible pour modifier la réservation. Je ne suis même pas certaine que cela aboutit après un nombre de mails avec le site. De plus lorsqu on téléphone, on ne sait pas répondre, o ne nous indique devoir envoyer une demande par mail. Catastrophique, je pars depuis 20 ans avec SUNJETS JETAIR et TUI maintenant. Je dois encore voir car j'ai payé un acompte lors de ma première réservation et lors du modificatif, on ne tient pas compte de l acompte versé. Je pense que ce n'est pas fini. De plus on m envoie un mail pour m indiquer denvoie payer les frais d annulation et faire une nous réservation. Après vérification des conditions générales de vente, je constate que les frais de modification de dates coûtent moins chers que l annulation indiquée. Inadmissible Je me demande si je vais continuer à voyager avec TUI

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rapide

Bon rapport qualité prix

Très simple

Site très simple réservation facile meilleure prix trouvé

vlot en overzichtelijk

alles staat duidelijk vermeld. je krijgt direct de totale prijs van je reis

Week end

Gewoon super

Hebben al verschillende keren via jullie geboekt en alles was altijd goed in orde !!!

PRIMA

ZEER VLOT

Un peu difficile

Bonjour votre site est un peu lent et il faut recommencer très souvent des recherches pour trouver le voyage que l ont desire

Simple pratique

J espere que le voyage ce passe comme ma réservation.

Facilité à la recherche

Moyen efficace pour trouver nos vacances rapidement. Top! En espérant passer de bonnes vacances à Majorque.

Duidelijke site

Heb gevonden wat in zocht

Vlot en snel kunnen reserveren

Het GSM nummer lukte niet om in te voeren. De huistelefoon wel

Snel, overzichtelijk, compleet

Je kunt snel boeken, gebruiksvriendelijke tool en heel belangrijk: geen verborgen kosten. Je hebt echt een totaaloverzicht van de kosten. Daarnaast is het compleet, je kan kg’s voor je koffer bijboeken en ook het golfmateriaal hebben we direct geboekt. De uitleg van hoeveel kg materiaal je mag meenemen mag wel toegelicht worden. Dit moest ik er in de algemene voorwaarden bij zoeken.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende