Was goed om eerste keer te doen

Was de eerste keer dat ik deed. Was beetje te zoeken

Raisonnable mais pas parfait

Raisonnable mais pas parfait ce que j’apprécie : un moteur de recherche qui me donne le choix sans que j’ai besoin de choisir une destination en particulier. J’apprécie moins que des séjours à d’autres dates que celle que je demande, ou autres que « tout inclus » me soient proposés malgré mon choix. Si on est attentifs, ce n’est pas un gros problème. Par contre je ne suis pas arrivée à mener la réservation à terme en utilisant Google Chrome, et j’ai du tout recommencer sur Internet Explorer pour que ça fonctionne.

Ziet er verzorgd uit

Goede informatievoorziening, leuke app.

Online ging niet zo vlot voor de kortingcode in te brengen,

Maar ben nadien heel vriendelijk verder geholpen in het kantoor te Aarschot.

Efficiënt, duidelijk en volledig in enkele minuten!

Wij zijn zeer tevreden over Tui omdat alles eenvoudig, duidelijk en correct is omschreven. Ook zeer gebruiksvriendelijk is zeer belangrijk!

Mijn ervaring tot nu toe is goed

Gemakkelijk, snel, duidelijk

Zeer vlot

Zeer vlotte en aangename procudere

Zeer overzichtelijk en duidelijk

Très facile

Tout est clair.

Boeking vlot verlopen

Boeking vlot verlopen. Betaling was wat moeilijker omdat de bank Belfius geen mogelijkheid meer was.

Concernant les informations communiquées

Bonjour, Je trouve cela plus compliqué que lorsque cela été Jetair. Modalité de paiement: Une fois on offre la possibilité de payer un acompte parfois pas. Pour la même simulation en ligne. Pour des réservations 6 semaines avant le départ les prix changent donc j'ai donc dû annuler ma 1ère commande pour bénéficier du meilleur prix. J'ai fait deux réservations à 4 jours d'interval comprenant des données personnels identiques, prix, modalité tel que l'acompte diffère et conditions diffères. Poids: Le kg autorisé pour les bagages pas très clair, hors avant cela été clairement indiqué sur le bon de commande dès le départ. Cordialement

Pas très facile..

Compliqué de voir les options pour le all in prime..et de retirer le voyage de luxe..

Gemakkelijk, duidelijk, klantvriendelijk met zeer mooie promoties

De site is duidelijk. Zeer makkelijk om te boeken. Zeer goede ervaring.

aucune difficulté pour réserver

beaucoup de réservations

Overzichtelijk met onmiddellijk zicht op de volledige reissom.

Fijn dat je direct het totaalbedrag ziet en niet eerst moet berekenen zoals bij andere sites. Goede prijzen. Overzichtelijke site.

Magnifique hôtel

Très bel hôtel Nourriture très bonne Personnel attentif et souriant

Het boeken verliep helemaal niet zoals gewenst.

Slechte ervaring of is dit tegenslag?? Bewijs ons het tegengestelde! Het boeken op de site voor aparte kamers lukte niet. Dan telefonisch proberen te boeken lukte niet om te betalen, niet alleen bij mij maar ook bij de medereiziger. Uiteindelijk naar het Tui-reisbureau om daar nog te horen voor 3 dagen te moeten wachten voor bevestiging, voor een korte trip die minder dan een week zou aanvangen. Na aandringen al een bevestiging gekregen in minder dan 2 uur. In het hotel bleek inderdaad ook nog meer dan plaats genoeg te zijn. Boeken bij Tui loopt alles behalve vlot. Als ik het nu bekijk wat tijd (was pas na 3 dagen geregeld) en geld (tel.betalen) we er in steken, dan zijn andere maatschappijen veel efficiënter.

Op Tui sint lenaerts goed geholpen

We werden heel netjes geholpen met omboeken van onze vakantie , top

Wij hebben een reis geboekt op Grieks eiland waarbij we landen op vaste land zn met de ferry naar het eiland moeten gebracht worden. Op de site staat dat dit vervoersmiddelen niet bij de inbegrepen is bij transfer. Hiervoor even contact opgenomen met Tui. Waar ze heel vriendelijk waren.

Facilité de réservation. Prix intéressant

Extra et ce n'est pas la première fois

Facilité

Facilité de réservation. Bon rapport qualité-prix. Bonne description des lieux de vacances.

Boeken ging vlot maar ik wacht nu op respons voor een reservatiewijziging

Geen enkel probleem bij het online boeken. Kort na het boeken en de betaling wensten we echter nog een wijziging in de reservering door te voeren (kamerupgrade). Hiervoor wachten we nu op respons van TUI. Een positieve reactie hierop zou ons booking gevoel compleet maken.

Facile et rapide...

Seul problème, récurrent depuis des années. Quelques heures après la confirmation de notre réservation, nous recevons un autre formulaire concernant la demande d'assistance pour perosnne à mobilité réduite. Nous le remplissons mais il n'est pas accepté et il nous est demandé de le compléter encore et encore comme si notre demande n'était pas prise en compte. C'est très désagréable et vient encore de se produire. Pour le reste, toutes les étapes sont OK.

Site convivial

No problemo

Facile

La reservation s est fait tres facilement. Le seul point negatif est le temps pour payer. Endeans les 2h. C est tres court.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende