Overzichtelijk en makkelijk om online te boeken

We gaan meestal via TUI op reis en zijn telkens heel tevreden. Problemen worden meteen aangepakt en opgelost

Oneerlijk

Ik boekte een hotel met een prijs waar bustransfer ,verblijf en vlucht was aangeduid Er was ook een kortingscode voorzien Eens die ingevuld was verdween het icoontje van de bustransfer Hopelijk wordt dit snel opgelost

Even zoeken

Filter werkt niet even accuraat

Helemaal niet goed

Ik boekte een reis nr Wenen en betaalde alles. Ineens, terwijl ik in het buitenland was, Krijg ik een mail dat mijn reis geannuleerd is omdat ik niet betaald had. Het was avond dus ik kon de dienst boekhouden niet bereiken. Na talloze dure telefoons en een slapeloze nacht krijg ik te horen dat Tui een Vergissing maakte: mijn geld stond niet op Tui mr op tui fly. Ze konden de oorspronkelijke reis nog terugboeken maar dit alleen volstaat niet voor ons. We vragen ons af welke compensatie volgt en hoe onze reis zal verlopen...

Ganz einfach buchen

meistens Bestpreise.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Réservation fluide, facile et rapide

Site bien fait, facile d’utilisation et pratique. Les informations sont complètes et faciles à trouver.

Rapide

Bien détaillée.

TUI is prima en heeft duidelijk informatie over bestemming van de vakantie.

T'is al de tweede keer dat ik reserveer bij TUI,goed informatie over vakantie en duidelijk en helemaal correct,wel juist de prijs is nogal duur met een kind van 6jr.een volwassen en juist kind betaal ik de prijs van een volwassene als alleenstaande moeder t'is nogal duur voor mij en bijna niets van korting.hoop naar verbetering voor de alleenstaande ouders om te kunnen op vakantie gaan.

Te doen

Te doen maar zeer administratief

Goed, duidelijk en gemakkelijk

Goed, duidelijk en gemakkelijk

Mitigé

Pas très claire sur la situation des chambre qu’il est très important Pour moi

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles was ok , gewoon online betalen vond ik een beetje eng, betrouwde het niet zo goed.

Zeer goede service.

Website zeer overzichtelijk.

Reservation très simple

Sans commentaires

Je suis un habitué de voyager avec mon épouse.

J'ai déjà voyagé quelques fois avec votre compagnie et je n'ai pas de remarque particulière.

Snel

Snel en eenvoudig. Handig in gebruik zeker dat alles op 1 plaats terug te vinden is. App ook maar daar mis ik dezelfde functies als op de website.

Ok, met wat frustratie

Bij het afrekenen werd de beloofde 200 euro korting niet toegepast! Na bellen hulplijn bleek dat deze voorraan werd afgetrokken? Waarom achteraan voor betaling je een kortingcode dient in te geven als deze niet werkt blijft voor mij een raadsel? Tot op heden geen zinnig antwoord, dus 200 teveel betaald! Als Tui klant voel ik me ******en. Met vriendelijke groeten, Marc Geselle 0475755887

Snel en duidelijk

De berekening was gedaan en kregen onmiddellijk bevestigingsmail, alsook de nodige reisdocumenten en voucher voor hotel. Daar stond eerst na enkele dagen...dat waren dus minuten 👍in recensie stond dat iemand van hotelkamer was gezet in vies vuil appartement,omdat hotel 'volgeboekt' was ...daar hebben we wat zorg over,daar mijn zoontje en ik alleen gaan , maar dat zien we wel. Maar daarom voorlopig 4sterren 🙂

Facile et rapide

Le choix des hôtels est généralement bon rapport qualité-prix. Il y a beaucoup plus d'hôtels sur le site . Rien à voir avec vos brochures où il n'y a pas tous les hôtels ni les prix.

Goede service, prima last minute aanbiedingen

Website online zeer gemakkelijk te gebruiken voor boeking, correcte afhandeling dossier.

zeer eenvoudig en duidelijk

tot nu toe steeds een goede ervaring alles is duidelijk en in orde

probleemloos

Nu maar hopen dat er op de luchthaven van Zaventem geen problemen zijn met stakingen van luchtverkeersleiders of bagagebehandeling....

Déjà voyagé avec TUI

déjà effectué des voyages avec TUI au départ de Charleroi-Tunisie. Et l'an passé, quand mon épouse et moi-meme sommes aller en Tuquie à l'hotel Miracle, nous avons vu le bus TUI. Ayant parlé de ces vacances à une amie de ma femme, nous avons regardé sur internet la même destination mais avec TUI. Pour un prix très abordable en novembre et surtout avec des heures de vols plus intéressant que la concurrence c'est TUI que nous avons choisis.

Prima , duidelijk overzicht van het aanbod

Ik heb onze reis volledig geboekt via Tui Internet , zoals de andere jaren. Alles is vlot verlopen .

topie,zoals vorige malen!!!!!!!

ik wist wat ik zocht en kreeg de gewenste info,dus boeken en nu afwachten naar september

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende