3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel en duidelijke informatie

Boeking zelf was moeilijk door fout in systeem waardoor ik het gewenste hotel eerst niet als keuzemogelijkheid kreeg. Ook via de chat geen echte hulp. Pas toen ik eerst de leeftijd van de kinderen verlaagde kon ik de gewenste kamers boeken (en dan de leeftijd weer aanpassen)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We hebben de bestemming én het hotel waar we ons vakantie wilden doorbrengen goed gevonden.

Vroeger was de website gebruiksvriendelijker. De kortingscodes werden echter geweigerd. Terwijl we toch al vele jaren klant zijn

Le prix

Suggestions

Encore plus de suggestions de lieux, en France, en Suisse, en Italie, avec ou sans moyen de transport, .....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

redelijke snel antwoorden op mails maar chatten neem vel meer tijd

Geen 070 nummer meer!! Dat is zeer duur ! Vroeger was dat een normale nummer ! Vraagje: heeft TUI goedkopen tarieven als er potentiele klanten bellen naar deze duur 070 nummer ?

Pluspunten

Het boeken loopt vlot en overzichtelijk, ik heb geen opmerkingen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niets

Luister naar de klanten, help hen in plaats van hen altijd kosten aan te rekenen als er zich een probleem voordoet. Schakel over op een gewone telefoonlijn, jullie 070 lijn is steenduur !

Positif

Confirmation immédiate par mail.

Suggestions

Avoir aussi la possibilité de payer la facture du voyage en entier des la commande serait pour moi admistrativement plus simple.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Duidelijke site met keuze mogelijkheden.

Zelfde accommodatie komt telkens terug met een andere kamer/studio/appartement en andere prijs. Dat maakt het een beetje rommelig in het zoeken. Het is voldoende om een keer de accommodatie te vermelden en daar de mogelijke andere keuzes te maken (zoals ook het geval is)

Pluspunten

boeking gaat vlot, prijs goed in detail uitgelegd, chat heeft geholpen

Pluspunten

Grote keuze, prima prijs

De reis die ik bekeek en in gedachten hield, was plots verdwenen en ik kon ze maar met grote moeite ( weg uit de website gaan en herbeginnen) terug vinden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goede reisorganisatie maar website heb ik verkeerd begrepen

ik heb helemaal geen boeking willen doen. Er komen als maar kosten bij vandaar dat ik tot net voor de betaling verder gegaan ben om het totaal bedrag te kunnen zien. Dat was veel te hoog dus ik het "mijn simulatie" afgebroken. Nu blijkt dat ik geboekt heb zonder dat ik het weet. kan je dit annleren aub

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Duidelijk.

?

Rapide

Suggestions

Les préférences (chambre côté piscine - n° d'étage) n'apparaissent pas sur le bon de commande Plutôt que d"avoir un choix multiple limité pour les préférences, je préfère notifier celles-ci comme par exemple : chambre côté piscine et au minimum au 4ème étage

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Pluspunten

Pluspunten

We zijn reeds lang klant bij TUI (en vroeger bij Sunjets). Geen klachten en altijd een correcte prijs.

Soms staan onze opmerkingen (wensen) niet vermeld op de bestelbon/reserveringsovereenkomst. Maar na contact met TUI wordt dit onmiddellijk aangepast.

Positif

cela fait déjà plusieurs année que je réserve chez TUI, site facile d utilisation malgré que certaine facilite de recherche on disparu. Ensuite l ensemble du voyage est bien encadrer, année 2017 Gumuldur, année 2018 Kurkular(alanya) et cette année réserver kiris (kemer) la confiance y est rien a dire, deux hôtel sectionner le top et cette année j espère encore être bien émerveiller. Accueil TUI a destination super bien encadrer j adore et c est la raison pour laquelle je n hésite pas a revenir sur TUI Bien a vous.

Suggestions

Facilite la recherche. peut être via le site avoir une possibilité de rechercher avec plus d affinité une destination ex: sélection de plusieurs (1 ou 2 max) pays avec les budgets ce qui permet plus rapidement de se trouver avec des hôtels par rapport au budget Déjà très bien mais je trouve que dans le passer on avait une facilite différente parfois moteur de recherche a un peu dure

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Info over hotel, foto's, heel gevoelsmatig bookingsprogramma.

Baby's toevoegen was echt een hel! Soms lukt het, dan weer niet, heel lastig als je met een grote groep op reis wil. Het is ook niet duidelijk of je de baby's al dan niet moest toevoegen.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende