3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Réservation assez simple

Suggestions

Pas de possibilité d'indiquer dans les préférences un commentaire : pour nous, le fait d'avoir 2 chambres l'une à côté de l'autre c'est très important. Réservation dossier 288447887

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

facilité rapidité

Positif

Efficace rapidité. Juste à voir si notre hôtel séjour correct

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooie foto's en goede uitleg over hotels

we kunnen géén voorkeuren voor een kamer ingeven met zekerheid. We vragen jullie informatie omdat we ook niets terug vinden rond extra voordelen voor huwelijksreis, we vinden hier niets van terug en hebben na 2 dagen nog géén antworod van jullie.

Pluspunten

Gemakkelijk om de prijs te berekenen

Een duidelijke kaart van Frankrijk met al de te boeken accommodaties zodat men eenvoudiger een mooie rondrit kan zoeken zou wenselijk zijn

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

gemakkelijk

jammer dat je de zaterdag kijkt waar je wilt gaan en beslist om de zondag te boeken dat de prijs omhoog is gegaan

Pluspunten

Overzichtelijke website Goede prijs/kwaliteitsverhouding Mooie acties en promoties Perfecte service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het is gelukt!!!

Ik vind de webside voor occasionele gebruikers niet gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

Heel vlot verlopen

Pluspunten

Beste Tui team, ik heb de reis op zondag geboekt en jammer genoeg op maandag al moeten annuleren. Op maandag kreeg ik al van jullie het bericht dat het kosteloos is geannuleerd en dat mijn voorschot terug wordt overgemaakt. Hartelijk dank voor de snelle en correctie afhandeling. De volgende vakantie zal ik zeker via TUI boeken. Met vriendelijke groet, Diane Santi

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Gelukkig had ik een mail adres van uw medewerker Florence thys..............probleem was in 1 minuut geregeld. Top

voorafgaande keuze selectie dateert van de vorige eeuw. bij iedere parameter die je in geeft dien je te wachten op volgend scherm! Nadien ingeven waardebonnen is niet mogelijk via My Tui ! Chat ( Adeline ) Om 10 vraagt ze wat kan ik voor u doen , ik geef 1 minuut nadien mijn vraag...........................ik hoor gedurende 30 minuten totaal niets en dan als antwoord dat ik naar BETALEND call center moet bellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk te boeken

Niet vermelden dat er 50 euro korting is op dichtbij als het dna niet toegepast wordt?

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende