Pluspunten

Heel goede webside, gemakkelijk de gezochte reis gevonden en boeken ging nog vlugger.

Rapide

Suggestions

ne prend pas en compte le code promo (MERCITUI) J'ai un compte au nom de Mme Jovenaux Michele et suis enregistrée sous le nom (passeport) VELS ép JOVENAUX et lorsque je vais dans MONTUI je ne vois pas apparaître mes commandes.....

facilité

rien

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Booking ging vlot

De booking ging zeer vlot, maar de betaling was heel moeizaam. Eerst proberen te betalen met gewone bankkaart, ik had laatste cijfer vergeten in te brengen, foutmelding , terug uit het systeem gegaan terug geprobeerd maar lukte niet meer met bankkaart. Dan voorschot betaald met Visa, was niet duidelijk of het nu betaald was of niet. Aangezien ik na de betaling terug melding kreeg om dan het volledige bedrag te betalen heb ik de betaling afgebroken. Dan heb ik blijkbaar toch betaald aangezien ik bevestigings mail gekregen van de betaling. Vandaag naar Visa gebeld om te vragen welk bedrag er nu betaald is, alles bleek in orde te zijn.

Positif

J ai payé mon accompte à ce jour et n ai pas reçu la preuve (170,83e).

Pourquoi

Pluspunten

Heel makkelijk om te boeken en o via mijn tui uw saldo en gegevens op te volgen.

Graag nog een regeltje bij om hondjes bij te boeken want nu was dit een huisje i.p.v. een appartement omdat ze dit in het hotel niet wisten.

Pluspunten

Eenvoud Snelheid

Positif

pas tout à fait, j'avais réserve pour deux couples, et chez vous on a supprimé une réservation, heureusement que nous nous en sommes aperçu , cela aurait posé de gros problèmes , surtout que nous ne partons pas seul !!!!

Suggestions

contacter le client si on a un doute sur les ou la réservation qu'il a faite, et , voir avec lui ce que il en est, comme cela, pas de risque comme dans notre cas !!!!!

Très facile

Rien à redire

Pluspunten

alles ok, al 14 jaar lang

Positif

entièrement satisfait à ce jour

restez comme vous faites,

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

Bonne visibilité des offres mais lorsque l' on met un filtre pour le choix de l'aéroport, il disparaît a chaque choix. La modification en cas d'erreur de choix est facile

Suggestions

Le message qui indique que la modification sera effectuée dans les 48 h me semble peu propice il ne nous incite pas à se reconnecter rapidement car la modification à été rapide et j'ai raté le délai pour confirmer mon nouveau choix

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

duidelijk opbouw van de kosten

bij aanklikken van de extra's werd ik uit het systeem gegooid waardoor ik opnieuw moest beginnen. Dit heeft geresulteerd in een dubbele boeking

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Très facile d acces

Suggestions

Plus d infos notamment pour reserver les places de spectacle

Soms duurt de prijsberekening nogal lang; website een beetje traag.

2 sterren: slechter dan verwacht

onmogelijk om tijdens het betaalproces Smile cheques in te brengen. Om de cheques te verzilveren moet naar een duur betaalnummer gebeld worden.

Pluspunten

Duidelijk en gemakkelijk. Verwerk ook onmiddellijk de kortingen.

Pluspunten

Gemakkelijk om te boeken

Betaling zou simpeler moeten, veel stappen

Positif

Facile d utilisation, respecte bien les demandes

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende