3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle boeking.

Indien een bepaalde periode niet boekbaar is komt de melding "niet online boekbaar".In plaats daarvan zou beter de melding "deze periode is volzet" moeten staan.

Pluspunten

vlot, dus geen problemen gehad

Pluspunten

Supersnel mijn vakantie gevonden. De lage prijs en het visum dat reeds inbegrepen is!

Geen,houden zoals het is!

Pluspunten

Makkelijk, duidelijke info, prijs/kwaliteit ok

Mogelijkheid tot vergelijken hotels op basis van filters

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk, correct, snelle service

hebben online geboekt en de bagage en verzekering waren er niet bijgeteld waardoor we dit nogmaals moesten in orde brengen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Toen ik eenmaal boekte ging het wel soepel

ingegeven data: veel andere data er tussen; uitgezochte reis bewaard, volgende dag wilde ik bevestigen, was ineens€ 105,00 duurder. Betaling via ideal niet mogelijk.

Pluspunten

door een technisch probleem waren er fouten gelopen in de reservering van ons weekend. Na telefonisch contact met TUI Be is het probleem dadelijk door de medewerkster opgelost en had ik binnen de 15 minuten alle juiste reserveringen..

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

de aanbiedingen via tui/libelle stemmen niet overeen met tui. De verblijven van tui/libelle zijn NIET allemaal beschikbaar en zijn ook duurder dan een rechtstreekse boeking bij tui. Enkel de aanbiedingen zijn anders

Pluspunten

Boeking vrij vlot behalve bij het laatste onderdeel nl betaling. Kon uiteindelijk niet betalen via mijn kredietkaart masterkaart van bpost

Mogelijkheid open laten om per mail een overschrijvingsformulier op te sturen naar de klant.Dit is ook sowieso het veiligst ,het gemakkelijkst en vraagt minder tijd.De sofort dienst die jullie waarschijnlijk geld kost is dan niet nodig

Pluspunten

Gemakkelijk te boeken

Ik vind het spijtig dat ik 30minuten NA mijn boeking, er een korting is van 50 euro. Is dit normaal ?.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

site vrij overzichtelijk

uw site weigert mijn betaling via VISA. ik vind dat onaanvaardbaar. Ik neem daarvoor contact met KBC mvg

4 étoiles: bon service, bien traité

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Super !

Pluspunten

Gemakkelijk te boeken aan interessante prijzen

geen

Pluspunten

duidelijk en eenvoudig in gebruik

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vlotte afhandeling eens men op de pagina geraakt

De pagina voor te bestellen kan beter soms meermalen opnieuw beginnen om te kunnen te bestellen

Pluspunten

Duidelijke, overzichtelijke website. Makkelijk om te boeken. Ruime keuze.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik vroeg luchthavenassistentie maar heb er geen rechte op omdat ik geen rolstoel nodig heb. Doch , wil ik voorraan zitten omdat ik pas 2 dagen geopereerd zal zijn aan mijn schouder. Hoe kan ik dat bekomen? Deze zetel kan ik ook niet reserveren. Dat wordt nergens vermeld!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gaat vlot

Kwam op de site van keuze betalen, niks aangevinkt... op de retourknop geduwd, en toch kreeg ik een mail van bevestiging boeking.

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

vluchturen duidelijk en vooraf zichtbaar pakketprijs onmiddellijk zichtbaar (geen addertjes onder het gras) vlotte zoekfunctie

info rond ingecheckte bagage is niet helemaal duidelijk

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende