1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Positif

Expérience de réservation pour les précédentes vacances d'été (Marbella Corfou) positive. Excursions sur place intéressantes.

Suggestions

Les prix des hôtels proposés ainsi que les catégories de chambres/services sont complètement déraisonnables comparés aux prix pratiqués par l'hôtel lui-même. La garantie de prix ne sert à rien car elle ne compare que les tours opérateurs belges. Le site est catastrophique si bien côté paiements (échecs, vérifications qui n'en finissent plus, temps de transaction infini), que de la réservation (un clic sur un autre hôtel alors que toutes les pré-selections étaient validées et tout est à recommencer...). C'est bien simple, je ne suis même pas sûr de payer le solde, quitte à perdre l'acompte et m'organiser mon voyage par mes propres moyens. Il sera bien plus luxueux pour moins cher...

• Nous recommanderiez-vous? Non

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Spijtig dat de voorwaarden bij boeking niet overeen komen met deze bij de effectieve betalingsvoorwaarden.

Pluspunten

Toegankelijk Klaar en duidelijk Overzichtelijk en gedetailleerd

Nihil

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk , overzichtelijk , duidelijk

Bij het ingeven van een andere bestemming blijft de oude bestemming dikwijls staan en moet je alles opnieuw ingeven. Kan een afknapper zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij het boeken op de tweede pagina duurde het een hele tijd voordat ik erachter kwam hoe ik bij stap 3 kon komen. Helemaal onderaan stond ook een keuze 'Geen verzekering'. Bij het betalen koos ik eerst voor de optie Maestro. Toen kwamen er vragen die mij verwarden en probeerde ik deze stap te cancellen. Dit kon niet direct en het duurde even voordat ik weer uitkwam bij het maken van de keuze van betaalmiddel. Toen maar voor de creditcard gekozen, waarna ik bij de Rabo reader uitkwam. Deze betaling lukte. Achteraf was de Maestro betaling wellicht ook bij iDeal uitgekomen? Wie zal het zeggen. Als Nederlander gewend aan iDeal betalingen is de TUI werkwijze voor mij ongewoon en verwarrend.

Pluspunten

Prijs kwaliteit super, zeer gemakkelijke website en klantenservice niks op aan te merken!

Pluspunten

Fijne en overzichtelijke site.

Bij de vluchten staat er niet of de vlucht met een tussenlanding is of niet. Dit is pas na het boeken te zien...

Pluspunten

Hulp van de dame aan de anderekant van de telefoonlijn.

Telefoontje kost €0,30 per p/m enorm duur dus...

Pluspunten

Overzichtelijk Duidelijke prijzen

Meer foto’s

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Rapide quand la destination est déjà décidée

Suggestions

Plus de description dans le mode de restauration

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle boeking, veel foto's. Goede prijs/ kwaliteitverhouding. Mogelijkheid om voorkeur van ligging gratis door te geven.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen met het reserveringsnummer, enkel een bevestiging van de betaling. Het is mij onduidelijk of ik bij aankomst in centerparcs nog kosten moet betalen.

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Alles heel vlot verlopen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel info over de hotels op de website

Het heeft geen zin om een online betaling voor voorschot te starten als nadien via email blijkt dat metten het ganse bedrag moet overgeschreven worden. Laat dan meteen de ganse som betalen on-line. Overschrijving ipv on-line betaling via mijn tui is veel handiger. Vermeld het rekeningnummer op de bestelbon aub.

Pluspunten

Duidelijke website, functioneel

Betaling verliep wat traag, zodat je zou twijfelen of het wel werkt. Nadien komt het wel goed

Pluspunten

overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

te weinig foto's van hotel/kamer

Pluspunten

Drama kon met de mastercard niet betalen en waarom, nog nooit mee gemaakt

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Je kan aanpassingen doen op allerlei vlakken en dan krijg je een herbereking van de kostprijs Deze boekingen doen is al een stukje vacantie

Geboortedata invullen nogal omslachtig Vertrek datum invullen ok terugkomst datum invullen werkt niet altijd

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende