Pluspunten

snel , overzichtelijk gewoonweg prima

soms moeilijk om voor 1 persoon een promotie te vinden . Heb fly deluxe bijgeboekt maar kan enkel voor mijn terugvlucht een stoel reserveren en moet die dan ook nog eens extra betalen , ik dacht dat vooraan voor de luxe inbegrepen was ??

Pluspunten

Duidelijk overzicht qua bijkomende opties en totale prijs van de reis.

Bij sommige hotels die ik bekeken had, bleek dat de kamers al volzet waren en dat boeken niet meer mogelijk was. Toch stonden deze nog in de lijst van het beschikbare aanbod waardoor het soms niet duidelijk was.

Positif

I choose my destination but the payment has not work on 12.08.2018 after 22:00. So I paid directly from my bank account. However, my reservation was cancelled after midnight. The day after, on Monday I went to ToisonD Or branch where a very nice girl, Catherina, helped me to solve it. However, I paid once again and I still wait for my reimboursement for my first payment. The day after, the same destination and dates costed 100 eur more. On Sunday, I tried to type contact e-mail which is not mentioned online and the girl - Priscilla was absolutelly not helpful. She send me to solve my problem of payment with KBC, however the money has already left my account. Really not helpful.

Suggestions

No e-mail available for solving the problems

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Reeds enkele jaren na mekaar met tui op vakantie geweest met en zonder kindjes en al altijd eerlijk en goed gevaren.

Ik vind het zeer vervelend dat de prijzen nu op de site staan zonder bijkomende kosten van bagage. Ik begrijp dat meerdere sites dit doen maar ik vind het persoonlijk ren beetje ******. Ik weet graag de prijs als ik op de site kijk. What you See is what you get...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het is lastig als je een eigen rolstoel moet meenemen : die optie kan je niet boeken zoals reiskoffer, eten op het vliegtuig enzo. Je moet nog eens appart mailen, dan krijg je een aanvraagformulier voor assistentie op mail, maar dat kan je niet ingevuld terugsturen omdat de link niet werkt. Dan maar de chat proberen, waar ik vandaag 2u in de wacht heb gestaan en het daarna opgegeven heb. Telefoneren is hetzelfde probleem, lang in de wacht staan en ondertussen betalen.....hoe moet ik dit oplossen ?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel gemakkelijk in gebruik en in zoekresultaten dank zij de duidelijke filters

Filter bijvoegen voor buiten eten

Pluspunten

zeer overzichtelijk en gebruik- vriendelijk

misschien aandacht indien er speciale reisdocumenten nodig zijn vermelden bij boeking .

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede hulp aan de telefoon.

De betaling lukte niet. 5x geprobeerd maar het lukte niet.

les filtre bien fait

Suggestions

le payement pas claire command faire surtout si le montant est trop important et qu' on le fait avec différente carte

Pluspunten

alles vlot verlopen

geen

Positif

Réservation en ligne assez simple et rapide. Confirmation rapide de la réservation.

Suggestions

On devrait pouvoir joindre TUI par téléphone via un numéro d'appel normal et non surtaxé.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

De eenvoud om alles in te vullen

Pluspunten

Totaalprijs is handiger dan prijs per persoon per nacht.

Boeking met kind (17j) is niet evident. Bij invoer aantal personen is kind de ene keer tot 16j, de andere keer tot 18j. Correcte leeftijd ingeven is verplicht voor kamerkeuze, doch bij doorstroom naar boeking wordt kind als volwassene aanzien, anders lukt boeking niet. Filter 'zwemmen en wellness' aanvullen met binnen- en/of buitenzwembad. Zwemparadijs klinkt twijfelachtig. Tabblad 'Ligging' vermeldt niet meer de afstand van Brussel.

Pluspunten

contact met medewerker

betaling via Ideal

2 étoiles: pire que prévu

rapide sauf à confondre TUI.BE et TUI.FR

Suggestions

pas normal de payer 28 euros pour déjà réserver mes places dans l'avion du retour : on marche sur la tête !

chat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk

Soms klein lettertype vb bij uitleg bagaga

Pluspunten

Heel overzichtelijk

Voor de betaling was alles zo klein zodat de cijfers moeilijk leesbaar waren

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

alles prima bij online boeken en ik geniet van een super last minute-prijs + daarbovenop nog extra 50 euro TUI korting. Daarom twijfelde ik niet meer zoals de dag ervoor... Is het zo dat ik bij Billo gratis kan reserveren ? Ik ben bij TUI al jaren trouwe klant (2 of 3x per jaar) en laatste jaren ook bij Billo.

Suggestions

pouvoir choisir dans les recherches la possibilités d'ajouter des chambres suivant le nombre de personnes

Processus rapide et simple

Suggestions

Lors de la transaction bancaire, le site affiche des informations en allemand ! Compliqué quand on ne comprend pas la langue...

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende